💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 246
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама каква би била причината Васил да саботира племето точно в този момент, какво би спечелил? Няма никаква логика, освен ако не е решил, че вече не иска да стои без брат си във формата или пък му е важно точно сега да се пробва да вземе едни 100 гроша. Защото той няма как да не е наясно, че него ще номинират тази вечер.
От друга страна видяхме колко силно му повлия пленяването на Момчил - затвори се, посърна, изгуби се. Включи се неадекватно и на Виктория... А да не забравяме и колко зле се удари на предната игра, сигурна съм, че целият е син и като нищо да има и натъртени ребра или не дай боже нещо още по-сериозно. При всички положения изпитва болки и не е никак чудно, че не се представи добре на халките. Освен това след първото падане му бяха вече мокри ръцете, което затруднява още повече преминаването.
Виолета като е толкова интелигентна /защото може да е агресивна, налагаща се и вулгарна, но в никакъв случай не е глупава/, защо не помисли каква би била целта зад един такъв саботаж? Както направи, когато Вальо обвиняваше Туньо в същото. На Денислава също не й прави чест да обвинява несправедливо Васил във всички земни грехове, само защото не й е симпатичен от Светилището. Че даже и за предната игра пак той бил виновен. Rolling Eyes

# 1 561
Чак ми стана жал за Гатьо, той подут целия и Ралица се гаври с него. Малко повече идва гаврата с него.
Новите племена са по-равностойни и има повече интрига. Но идеята с чистилището не ми харесва. Вики си спечели една битка за оставане и с гласа на един човек е пратена на Чистилището, където могат да я изгонят без битка. Много нечестно ми се вижда.

# 1 562
Виолета като е толкова интелигентна /защото може да е агресивна, налагаща се и вулгарна, но в никакъв случай не е глупава/, защо не помисли каква би била целта зад един такъв саботаж? Както направи, когато Вальо обвиняваше Туньо в същото. На Денислава също не й прави чест да обвинява несправедливо Васил във всички земни грехове, само защото не й е симпатичен от Светилището. Че даже и за предната игра пак той бил виновен. Rolling Eyes

Според мен Денислава също не се справи никак добре с нейния пост и Виолета впрегна всички сили да очерни някой повече. За да не обвинят дъщерята за забавянето.

Васил не вярвам да се е възстановил от падането миналата седмица. Доста лошо изглеждаше.

# 1 563
Не мисля, че Васил е саботирал. Най вероятно е контузен от куба.

Никол снощи беше чудесно гримирана.
Дунев не го понасям от ден едно, много ми е хлъзгав. Между него и Вальо бих предпочела Валентин.

# 1 564
  • София
Чак ми стана жал за Гатьо, той подут целия и Ралица се гаври с него. Малко повече идва гаврата с него.
Новите племена са по-равностойни и има повече интрига. Но идеята с чистилището не ми харесва. Вики си спечели една битка за оставане и с гласа на един човек е пратена на Чистилището, където могат да я изгонят без битка. Много нечестно ми се вижда.
Няма да я изгонят без битка, ще има имунитет за първото гласуване, след това има игра, в която един се връща, а вторият получава имунитет. Така че има своите шансове, през това време може и социално да играе и да се внедри.

# 1 565
Тогава ми направи впечатление, но сега се сещам- видяхте ли при плуването краката на Оряшкова са в синини целите? Не е лесно цялото това блъскане и теглене на какво ли не.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 15:06 от victoria vassileva

# 1 566
Васил според мен има контузия. Първо падна на играта с варелите, после и на кубчето май падна.
Личеше си докато минаваше халките вчера, че го боли.
Вероятно и ще отпадне тази седмица.

# 1 567
  • Асеновград
И аз да се изкажа... Не ме хвана жал за Амазонката ,че я изпратиха на камънака.
Защо тези хора така реват като се видят ? все пак не са минали години , това е игра ,трябва да са очаквали да има и раздели все пак. Уж игри на волята , а то всеки смърка и мрънка.
Ралица ми дойде малко в повече , но и прощавам , тези  хормони бушуват.
Валентин и Ленчето няма да ги коментирам ....луди хора.

# 1 568
Ралица, колкото е красива, толкова е крива. И не е актьорска игра, личи, че отвътре й идва.

Васил ми е толкова безразличен, че въобще не ме интересува какво се случва с него Grinning

# 1 569
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Най-красив участник според Бг мама:

1. Мастагарков / Кен - 160 гласа
2. Михаил 147
3. Радостин 108
4. Румен Радев 102
5. Момчил 93

Извод: Мъже, плувайте!

Радосвета в ''На Кафе''
Не е в студиото, дистанционно интервю, но Радосвета е обидена от думите на Ралица и като цяло от условията и разпределението по племена... Понасоли ги.
https://www.youtube.com/watch?v=6Fr9tboplhE

Цецо машината! 😎

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 16:04 от Diavolo

# 1 570
Да, да, ясно стрелец, ама.😂
Рълев, Мудева, Мастагарков, че и Крум- участници, за които не се говори толкова като играчи, а се справят страхотно. Не разбирам това всеобщо подмазване и прехласване по Денислава, тоест разбирам причината, но все пак.

нямало е досега слаба игра на Денислава. Майка и дъщеря са много добре подготвени и комплексни, освен това умеят и социалната игра, а както се видя не са и злопаметни.
Теодора е интериор, не дава нищо на шоуто.
Крум с големите претенции се изложи на халките, за Васил да не говорим, отстрани наистина изглеждаше, като саботаж или просто нежелание за игра след раздялата с Момчил и никакъв хъс и мотивация.

# 1 571
Радосвета с право е обидена.
За толкова много сезони не помня водещите така да са обиждали някого.

# 1 572
  • София
Крум не се е изложил!
Имал много болезнени пришки/мазоли.
И отделно ниският ръст пречи много специално на тази арка. Разстоянието между ринговете е било сериозно. Не случайно и Момчил залитна.
Васил също е нисичък, но отделно е и с травма.
Васко е контузен и общо взето неговото участие е само проформа вече.

# 1 573
Удоволсвие е  да се гледа Денислава как прелита през препятствията. Иначе не ми е особено симпатична – от една страна обича да се изказва натрапчиво категорично, дори когато не ѝ искат мнението и от друга, че е прекалено мъжествена.
Въпреки всичко в ситуацията с Валентин напълно подкрепям поведението ѝ.

Мисля, че ще има челен сблъсък между майка и дъщеря.

# 1 574
Крум не се е изложил!
Имал много болезнени пришки/мазоли.
И отделно ниският ръст пречи много специално на тази арка. Разстоянието между ринговете е било сериозно. Не случайно и Момчил залитна.
Васил също е нисичък, но отделно е и с травма.
Васко е контузен и общо взето неговото участие е само проформа вече.

всичко е техника на обръчите даже и сила не се иска толкова, ползваш инерцията - Виолета го показа нагледно как се прави, Цвети е още по ниска от Крум, верно, че е каланетиска но все пак, не му е ръста виновен на Крум. Сега ако е имал мазоли друго, но това са извинения, аз не съм чул за мазоли, но може. Разочароващ бе обаче.

Общи условия

Активация на акаунт