💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 197
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 635
Според вас коя ще е първата претендентка за Ол Старс от жените? Аз залагам на Джеферович или Паулина. Силно се надявам да не е злобата Виктория, дано не я канят никога

# 1 636
Никой не се е прежалил да гласува за Моника и за учителката 💀

# 1 637
Според вас коя ще е първата претендентка за Ол Старс от жените? Аз залагам на Джеферович или Паулина. Силно се надявам да не е злобата Виктория, дано не я канят никога
Те са обявени и нито една от трите няма да играе - Ваня, Джералдин, Михаела и Зорница.

# 1 638
Duavolo, много Виолети, много нещо Wink, никаква милост нямат към никого Smirk . Само малко към Гатю, и то защото се спихна ,спря с лафовете и не е забавен.

Аз не съм и фен на Вики, има много други , извън старейшините, които ми харесват много повече, имат страхотни качества и се представят чудесно. Знам и че Виолета нямаше как да реши друго. Но въпреки всичко ми е дожаля за това слабичко момиче, особено сред тия ояли се старейшини, които не са видяли грам неудобство вече три седмици. В края на краищата всички влизат с очакване на всичко, но досега не е имало само женско племе без никакъв шанс да изплува.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 19:04 от araselia

# 1 639
# 1 640
  • София
Искам да видя Мани от сезон 3 на арената Grinning

# 1 641
Те са обявени и нито една от трите няма да играе - Ваня, Джералдин, Михаела и Зорница.

Първите три добре, но защо ни причиняват Зорница Simple Smile ЗА Мишето съм с две ръце за.

# 1 642
Mного ме съмнява,чеДжералдин е влязла в топ университет,защото е участвала в ИВ. Laughing Who the f cares?
Това звучи комично
Комично или не е факт. Самата тя каза, че участва в ИВ, за да има по-голям шанс да влезе в Университет от Бръшляновата лига, където кандидатстват младежи от цял свят и всички са с максимален бал и за да изберат теб пред останалите също с максимален бал трябва с нещо да ги впечатлиш, да се отличиш. А участие в подобен формат, в който се изисква физическа и психическа издръжливост би бил този коз, с който да се отличи от останалите кандидати.
Това са нейните собствени думи, с които мотивира участието си. Това се коментираше доста тогава. Или не сте ги чули, или сте забравили. Nerd

Джералдин учи в Дюк (Северна Каролина), който не е от Бръшляновата лига, а е Щатски и не е частен. Това с максималния бал е измислица. Доколкото разбрах учи политика, абсурд е да има нещо с ИВ.
Значи не е хванало дикиш и не е влязла там където е искала. Не следя как се развива живота на госпожицата, честно казано и не ме интересува. Дадох го, като пример.
Самата Джералдин в един от синхроните каза, че това я е мотивирало да участва в ИВ. Не е плод на моето иначе много богато въображение. Innocent

# 1 643
Много силен момент!

# 1 644
Първите три добре, но защо ни причиняват Зорница Simple Smile
"Пожелах на Алекса да се върне, НО никой не знае какво си казах на ум, и това само аз го знам - никой друг не го знае.." JoyJoy

# 1 645
Гласувах за Цвети и Мудева. Намирам всяка от жените за привлекателна и определено някои коментари са меко казано грозни и говорят доста за капацитета на пишещите ги.

За Амазонстването на Гатьо, Цецо и Момчил мисля същото, което за пращането на Вики на плажа. Разбирам защо не им харесва, но не ме интересува - причините им са комични, това което се иска от тях е елементарно. Щом могат да викат ау-ау, могат и амазонка да кажат без да се изприщят.

Залагам на Вили с Васко.

# 1 646
  • Sunshine state
То е ясно, че ги карат да викат амазонки за шоуто - друго си е да направиш изцяло женски отбор, да видиш, че не върви и после да унижаваш мъжете в него, които ти си вкарал, та да подсилиш въпросния отбор. 😆😂
Не ми е мъчно за Гатьо btw.

# 1 647
Mного ме съмнява,че Джералдин е влязла в топ университет,защото е участвала в ИВ. Laughing Who the f cares?
Това звучи комично.
Какво ли става с Йоана от Принстън ли беше? Сестрата на Катя,сезон 2.
Тъкмо беше започнала да показва интересни неща в ЮТ и набързо се отказа.

Дени ще извлече ползи на ниво социални мрежи.
Иначе много им дреме на Пенка и Иван Уилямс от Джакс,че момичето,което им менажира имота е участничка в реалити предаване..

Йоана учеше в Йейл, което си е бая престижно.

# 1 648

[/quote] Аз първа си я пожелах! С Вальо щяха да са супер двойка! 😂

# 1 649
Ще ги крампира 'сичките. 😁

Общи условия

Активация на акаунт