💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 235
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Варна
Мастагарков защо  не гласува за Виолета не разбрах...🙄

# 1 726
Моника в разговора с Марто

# 1 727
"Просто аз малко съм се подвела". Ехх голяма шамандура е тази Моника Joy чак ми е симпатична

# 1 728
  • Асеновград
Мартин ги подкара по домова книжка. 🤣🤣🤣🤣🤣

Много му се кефя....

# 1 729
Тази Моника колко тъпо гледа, горката!

# 1 730
  • Другата България
Погледът на Минка, когато Васко и Мартин ѝ обясняват колко е....руса - безценен!
Тя малко се е подвела!

# 1 731
  • BG-DE
Тя Моника ясно, че не знае къде се намира ама мен ме е яд на Мастагарков, опитва се да седи на два стола 😡

# 1 732
Ако продукцията не им беше подарила тези мъже, който сега осмиват,  нямаше и една победа да видят жълтите амаДзонки.

# 1 733
Мацките от Амазонките хич не са наивни и глупави.

# 1 734
  • in Wonderland
Много груба грешка на Дунев да участва във формата, показва се в ужасна светлина на пълна мишка и мижитурка. Язък му за успехите! От зор да пази имидж уж, се излага зверски.

Хората, които следим спортна гимнастика по- отблизо го знаем много добре това, ама не ми се пишеше по- рано, знаех, че ще се изложи сам и ще разберете какъв мишкар е всъщност. Лапнали са кокала с Данчо Йовчев и нищичко не правят за федерацията и този спорт е в девета глуха в България от доста време.

Мартин ми стана вече фаворит, страшен е, браво!

# 1 735
  • София
Моника май е новият комедиен герой. Grinning

Цецо стратега много се е спекъл да не го пратят на битка.

# 1 736
Много груба грешка на Дунев да участва във формата, показва се в ужасна светлина на пълна мишка и мижитурка. Язък му за успехите! От зор да пази имидж уж, се излага зверски. А и стана за смях - не била го манипулирала Виолета. Да бе, ок, ще предадем на когото го вълнува. Joy
Ама и Моника колко е куха, не е истина просто.
Едно е спортен тип, друго е социален! Това, че е бил спортист, сега и треньор, не го прави добър в игрите на живота!

# 1 737
Леле, Цветан е втори Вальо. Ще им смели мозъците големия стратег…

# 1 738
  • София
Цецо"стратега" и туй и то Joy

# 1 739
  • Другата България
Тя Моника ясно, че не знае къде се намира ама мен ме е яд на Мастагарков, опитва се да седи на два стола 😡
И той се опитва като Дунев да е добър с всички.
Но той прецака Марто, ако беше гласувал за Виолета.....

Общи условия

Активация на акаунт