💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 221
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Божее, аз чак сега видях, че мисиската е още там, бях я забравила,че съществува.

# 1 756
  • На Изток от Рая
Горката Моника, изглежда добра и милозлива, но определено е не леко глуповата, а доста и всички си я въртят как то си искат. Марто го виждам да продължи, че има война да води🙂

# 1 757
  • София
О, да, и Мартин плете активно, но го прави по-елегантно от Виолета.

# 1 758
Едната опозиция -  Марто и сие кове Моника, другата - главата на "отбор анаконди" - Дунев. А двамата потърпевши само мигат на къси и дълги без изобщо да знаят какво става.🤣

# 1 759
Мартин каква зодия е? Това е скорпионско поведение.

# 1 760
И аз точно си мислех, че е скорпион Grinning

# 1 761
  • Другата България
Нищо от описанията ви не виждам във Виолета. За мен е жена с опит, житейски, свикнала сама да се справя. Нищо повече. Естествено , че ще си прави сметката, влязла е да спечели, тя, или Дени. Дени ми е много готина и хубава. Адаптивна, силна, има всички показатели да спечели и тя. А щом наричате майка и, баба.. думи нямам. Тя ако е баба...бабите как изглеждат според вас.
Мартин ми е пълен клюкар и интригант. Филм след филм..Изобщо не ми харесва, нито като мъж, нито като играч..Слаба ракия е той..
“Кретен, луд, льохман, алтав, плаваща лимонка, една за ПР“....мдааа, жена с опит, факт.
Речник като на хамалин от Централна гара, не може да проведе един нормален разговор без да обиди човека насреща, и всичко това гарнирано с подходящи за целта физиономии, жестове, мимики и изцъклен поглед.
Ми не, мерси съм, дори не искам да знам как се оправя и дали някой я оправя. Това, което виждам, директно ме отвращава, като жена. Играе играта, стратегически се справя, физически също, знам, че го прави за Дени, знам и че ще стигне много напред. Но това не променя факта, че като човек за мен не струва.
Докато Мартин говори нормално, равномерно, с аргументи, не използва нито един обиден епитет, не нарече никой по квалифициращ някакви негови черти начин. Играе стратегически и прави показно как се прави. Не защото е против Виолета, ако не беше тя, ще е друг/а, дори вече казах - очаквам в даден момент двамата да се съюзят и да заиграят заедно, по примера на Жени и Фифо миналата година.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 00:26 от Merri_An

# 1 762
Виолета прави същото, което прави и Елвиса - плете, не млъква, кове. Тя го прави пред Дунев, той пред Моника. Защо за нея може, за Елвиса не може? Защо тя ще решава кой трябва да се чисти от племето? Като е много умна, много над нещата и не й пука, защо така се впряга и се озлобява, че някой плете коалиции срещу нея? В крайна сметка това е част от играта. Плюсът на Мартин е, че го прави далеч по-елегантно от Виолета. А Дунев мига на парцали също като Моника. Тя вече се разплака, очаквам още малко и той да пусне някоя сълза.

Хех, ама и Марто пък кога се контузи?

# 1 763
  • Варна
Мартин и той пресоли манджата

# 1 764
  • София
И аз съм скорпион и все някой ми се сърди, защото си казвам каквото мисля.

# 1 765
Кефи ме как Мартин не остава длъжен на Виолета, може би единствения пряко и директно противопоставил и се до момента. Абе добре са ги събрали тези "топ стратези" в едно племе.

# 1 766
Мартин каква зодия е? Това е скорпионско поведение.
Дяволчето е писал , че е Козирог. Те са си по- опасни от Скорпиона ,ако си наумят нещо.😁 И хич не им е лек характера.😁

# 1 767
Тъжно ми е. Мартин и Виолета заедно са по-силни, отколкото един срещу друг. И по-забавни. Но и двамата продължават старата традиция "коалиция е ок само, ако аз я правя".

# 1 768
Да, директни сме, въпрос на чест е при нас, но понякога го таим в себе си и изведнъж така го изливаме Simple Smile скорпионите де

# 1 769
Maртин беше активна част от събитията и с нищо не е по-добър от Дунев и Виолета. Фурнаджийска лопати.

Общи условия

Активация на акаунт