💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 069
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
И е верно, че Елдърите могат да се увличат в междуличностните игри, понеже досега не са усетили лишения. (Но аз ги приемам за добри достойни бойци по трасетата.)

# 2 146
Да, баш Никол усещала като приятелка...😉
Отивам да:"рапам доматите с притките"

# 2 147
  • София
На маса ми изглеждат като първи приятели, няма драма, драмата я правят сценаристите..

# 2 148
  • София
Пратиха Викито да свърши мръсната работа на Елвиса. 😀
Като негов личен наемен убиец.

# 2 149
  • Другата България
Денислава: “Дръж се за моите хора.....“
Мдааа....

Иииии, да, отново очаквано Мартин започва да мисли как да привлече Вики в тяхната коалиция.
И това снощи го предположихме.
А и си ни казаха директно, че Виолета ще отиде на Чистилището. Blush

# 2 150
Нещо Елвиса си пожела нов съюзник, дойде Вики. Сега чакам и 100 гроша да му дадат

# 2 151
Ааааа стана ми ясно ,защо вкараха Вики.... И сега чакам само потвърждение от думите на Димо на номинационата. 😉
 Почти съм сигурна , че само един си заминава със сигурност. Другия ще го инсталират директно на мястото на дребното в чистилището. А сега да видим дали ще позная.🧐

# 2 152
  • София
Пак си правят сметки без кръчмар, защото на Виктория не ѝ споменаха абсолютно нищо за отпращане на друг участник. Най-много да изравнят бройката чрез елиминационните битки, и тогава ще видят. Joy

# 2 153
  • Другата България
Пак си правят сметки без кръчмар, защото на Виктория не ѝ споменаха абсолютно нищо за отпращане на друг участник. Най-много да изравнят бройката чрез елиминационните битки, и тогава ще видят. Joy
Това и аз си помислих, защото продължавам да смятам, че отпадналият участник ще е един, няма да има двойна елиминация.
Дори си мисля, че ако Мартин наистина спечели пръв, ще му дадат право той да посочи кой да отиде в Чистилището, и така ще изпрати Виолета. Joy
Това е твърде вероятно да се случи.

# 2 154
  • София
Нещо Елвиса си пожела нов съюзник, дойде Вики. Сега чакам и 100 гроша да му дадат
Неее, 100-те гроша са за продукцията, напълно заслужени!

# 2 155
Но напълно очаквана.
Никаква изненада дотук.
Буквално ни показаха как променят мнението на участниците и как ги дирижират зад кадър, без да им заповядват. Виктория си каза, че не приема, това беше реакцията ѝ на прима виста, и Ралица ѝ каза: "всъщност... ще приемеш". 🤌🤡
Именно, и това няма нищо общо с Виктория и това дали е умна или глупава.
Ясно беше, че ще врътнат схемата с нея, сега ще ѝ кажат цената обаче.

Не чух Ралица да е казвала такова нещо и да е принуждавала Виктория !
А ако действително е така , това е много грозно , защото отпада добрата и свободната воля на участниците и да се развиват събитията естествено на база техни решения !

# 2 156
Викито за един ден почувствала Изгубените като приятели, при Амазонките никога не се била чувствала така.  Rolling Eyes

# 2 157
# 2 158
  • Другата България
Разбира се, че не го е казвала директно.
Това никой не го твърди.
Не се действа така в тази продукция.
Викинга говореше образно, но смисълът е този.
И всъщност вече си мисля, че няма тя да праща никой в Чистилището, продукцията ще го направи на елиминационните битки в лицето на някой от участниците. Мартин примерно. Bowtie

# 2 159

Не чух Ралица да е казвала такова нещо и да е принуждавала Виктория !
А ако действително е така , това е много грозно , защото отпада добрата и свободната воля на участниците и да се развиват събитията естествено на база техни решения !
[/quote]

Не го е казала директно, но така извъртя отговора на Вики, че тя да изглежда, като пълна глупачка ако откаже.

Общи условия

Активация на акаунт