💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 038
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 190
Токова се пише на терен сценария, че вече 5 епизода не им смениха екипчетата на “пленниците”

# 2 191
  • София
Ето, Димо си го каза - един ще отпадне.
Няма двойна елиминация.
Както и предположих.
Явно ще е Васето.
А Димо не каза ли, че втори и трети ще се борят за оставането си във формата (четвърти отпада). Т.е. ще има още един дуел, както е предвидено - и днес отпадат двама, един на първата битка, и един на втората?

# 2 192
Няма двойна елиминация.
Както и предположих.
Явно ще е Васето.
А Димо не каза ли, че втори и трети ще се борят за оставането си във формата (четвърти отпада). Т.е. ще има още един дуел, както е предвидено - и днес отпадат двама, един на първата битка, и един на втората?
Да. Един отпада на битката за спасение, която тече в момента.
Един се спасява.
Двама отиват на елиминационен двубой, където само един се спасява.

# 2 193
Млади и успешни хора, кой ще ви буди сега? 😅😅😅
"Доброо уутроо, успешни, млади хора" вече стана част от семейния ни фолклор. Децата ми не гледат ИВ и ме изгледаха малко странно след първия път, но ще свикнат. 😁

# 2 194
Предлагам игра- да пием шот всеки път щом Димо каже " А погледнете" Joy
... няколко шота по-късно, леко провлачено "Иииии.и.и..и..и...и крааааааай.

# 2 195
Не гледат какво изписват.

# 2 196
Предлагам игра- да пием шот всеки път щом Димо каже " А погледнете" Joy
Еееее то няма да може да се догледа епизода.🤣

# 2 197
  • Другата България
Няма двойна елиминация.
Както и предположих.
Явно ще е Васето.
Каза го. Ама аз си имам теория, днес я писах.
Според мен един ще отпадне. Окончателно имам предвид.
Допускам и да бъркам де, днес обещах, че ще се извиня, ако съм сгрешила.
Но вече мисля, че ще има уловка с Чистилището.

# 2 198
Ами продължавам да симпатизирам на Вики, много верни неща говори. За предложението на Ралица наистина няма верен ход, и изгубените ги е почувствала емоционално близки, нещо от което всеки има нужда. Много логично разсъждаваше, че като се върне в резиденцията е сама сред вълци и общо взето нищо хубаво не я очаква, вероятността пак да се върне на реката или пък да я изгонят е 99%, обаче изгубените я накараха да промени решението си

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 22:06 от araselia

# 2 199
Млади и успешни хора, кой ще ви буди сега? 😅😅😅
"Доброо уутроо, успешни, млади хора" вече стана част от семейния ни фолклор. Децата ми не гледат ИВ и ме изгледаха малко странно след първия път, но ще свикнат. 😁
Представям си децата как гледат. 😅😅😅
Леля Злобила колко е долна.. Не мога да я понасям!

# 2 200
  • София
До това заключение, до което стигна Виолета сега, че е трябвало Мартин да изпрати, а не Виктория, аз стигнах в началото на седмицата. 🤌

# 2 201
  • София
Елвиса като покерджия би трябвало да спечели тази игра, защото би трябвало да владее нервите си най-добре.

# 2 202
Димо каза напуска племената, значи ще пратят последния към светилището

# 2 203
Димо каза: Последния ще напусне племената. За мен преведено е един отива в чистилището.

# 2 204
Кога ще кажат на Васил за грешката? Пак промяна в правилата в движение! Досега не можеха да си коригират грешките по дъската, а ги връщаха!
Продуцентите блеят, а после да не харчат снимачно време и пари, сменят правилата в движение! Икономията е майка на мизерията,  ей!
Вилето сега ще сменя пешката Мони с няква друга фигура Цвети! Троянски кон?

Общи условия

Активация на акаунт