💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 969
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Искам си сезон едно, когато всичко беше ясно.
Имаше правила.

На финала се изложиха и няма спирка вече.

# 2 281
Напълно очаквано Елвиса остава в играта. Сега въпросът е каква игра ще измислят, за да го върнат в Рая, като е доста по-слаб физически от младежите. Ще го измислят вън от съмнение е, спонсорът съвсем скоро ще се върне в Резиденцията.
Циркът е пълен Nerd
Има ли нещо истинско в целия цирк?!

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 22:39 от sineva 1

# 2 282
  • SF
Аз не исках Мартин да тръгва. Той е нещо като Неделчо на сезона - не го бива в нищо особено, но пък е интересен и прави играта цветна.

# 2 283
  • Sofia
Как не се сетих по-рано за този сценарий! ooooh!
Най-вероятно Вики няма да изпраща никого  при Изгубените.Всички ще мислят,че Марто си е тръгнал,а той ще се завърне победоносно и собственоръчно,ще изпрати стрина там.

# 2 284
Ясна е съдбата на Васко с тези халки по 100 пъти...

# 2 285
Епизод без Гатьо е празен за мен.  Скука голяма

# 2 286
  • София
Това първият синхрон на Калоян ли е?

# 2 287
  • София
Ееее, продукцията никога не губи!
Марто - в Чистилището. И когато леля Вили се почувства коронована кралица в някое от племената - ход с пешката (някой от сценаристите) и ето ти го Марто срещу нея again.
Има ли нужда от такива извратени колизии? Точно такъв ли съспенс искаме да гледаме? (Вероятно - някои ДА.)
Няма страшно: отпадналите до 6-а седмица от ИВ отиват направо в Сървайвър Vol.13. Отпадналите тук преди образуване на Топ10 - в Almost All Stars Vol.7. Някои ще имат зелен пас - по желание да се присъединят към Фермата, Гласовете на Чалгария, Пропър без накисване. В Сделка или не - всички останали, които са станали жертви на сделките тук.
Колко е пошло и ехидно цялото това творение на т.нар. продуцентски колектив...

# 2 288
  • София
Циркът е пълен Nerd
Има ли нещо истинско в целия цирк?!

Малко неща за съжаление. Ако има изобщо.
След такива епизоди яко олекват и ходи после доказвай на хората, че ние сме се филмирали...
Да видим и как Туджаров и Неделчо ще ги оправдаят за пореден път... И с какво. Bowtie

# 2 289
Аз не исках Мартин да тръгва. Той е нещо като Неделчо на сезона - не го бива в нищо особено, но пък е интересен и прави играта цветна.
Неделчо можеше да реди пъзели и да плува. И да избегне номинации.

# 2 290
Е то е ясно , че почетният турист ще го разкарат из всички забележителности. То иначе какъв туризъм е това ?😁 А  и на " сладкото Вики намериха по- продължителна роля да си покаже роклите. 😉😁

# 2 291
Искам си сезон едно, когато всичко беше ясно.
Имаше правила.

На финала се изложиха и няма спирка вече.
В сезон 1ние тука до СЕМ писахме, с входящи номера на имейлите ни! Вярно, че отговора ни разоЧАРИ, ама...
Вече не съм сигурна, че гледам франчайс на ИВ! Мисля, че е Игри на Тупарев и сие с елементи на ИВ ориджинъл!

# 2 292
  • София
Може би съм пристрастна, но Неделчо умееше много повече неща, отколкото Мартин някога ще умее. Неговото племе неведнъж побеждаваше благодарение на него. Аз не виждам Мартин на полуфинал и в топ пет.

# 2 293
Най-накрая мога да го напиша - Дяволо, може би е добре да не правиш повече анкети "Кой ЩЕ отпадне", защото реално се пренася това, което се пише във спойлерите. Няма логична причина 93 човека да очакват победителят в първата игра на резервите да падне от собственика на Джанъм (което и не стана btw Stuck Out Tongue ), но бяхме тръгнали по друга линия.
По-добре винаги да е "кой искате".

# 2 294
Елвиса им бил комплексен? Къде? Кога? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт