💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 992
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Писах, че Елдърите няма да ходят на реката. Имах предвид, с Мартин. Той си беше ангажирал билета за дома, ама му отмениха автобуса. Няма да се изненадам сега, след Резиденция (а и не е слаб играч, зависи от битките), до няколко дни да спечели сред Изпозагубените и да подгони леля Вили някъде из племената (кой където са пратили продуцентите към момента).
Жалко и за Васил. Но каза откровени думи на изпроводяк. А си спестихме още една игра с безкрайно скучно повторение до откат.
Изненада ме агронома, в положителен смисъл (загуба за отборите във Фермата, дето щеше да е полезен), но се върна за да участва в приключението на реката - с отбора на пичуите.
Започвам да виждам поне конкретно в ИВ  толкова нагласистика, че няма нужда и от сарказъм - чувствам се като воден за носа с предизвикване на оракулското ми трето око - примижало от черен хумор.

# 2 386
  • София
Колкото до тия 100 гроша...Никой не се оплака Фифо като си взе неговите от Аспарух.
Щях да го спомена, но нямаше да звучи меродавно, идвайки от мен. Joy

Михаела, бях забравила, че е участвала. Утре епизодът ми се струва достатъчно скучен, за да го пропусна.

# 2 387
  • До сърцето...
Би трябвало рокадата утре да е свързана с Амазонките, те са племето, което не е на номинации...

Така е, виждат се и на промото. Но при тези продуценти нищо не е като хората...

# 2 388
Миналата седмица Андрей на рибата, тази седмица за Мишето халки. Ще се радвам да я видя битката.

# 2 389
А Никол защо толкова иска да срине Мартин? Човекът преди малко дойде, нищо не й е направил... Rolling Eyes
Ами защото, щом тати е гласувал за него, значи не му е чиста работата. Rolling Eyes

# 2 390
Тая дунда Никол много неприятно същество. Язък за баща й и славата му.

# 2 391
Един от Амазонките ще ходи на чистилището😂. Ще ми се да е Гатьо😂

# 2 392
Цвети ми е с още една черна точка.😡 Първо Гого щяла да бие ( на сън), сега Васко била ( на сън). Тя не видя ли , че има 5 пъти плуване до понтон. Трябва да му " целува краката на Васко, че не продължи, че щеше да е голяма смешка с жилетчицата си как мята с  ръце.😬

# 2 393
Този сезон е пълен с Лекар на терена !!
И откъде някъде Михаела … за Черешката на тортата става … но тя пък докъде стигна, че ще е на Ол старс !!!

Joy 05 абсолютно подкрепям целия ти пост !!

# 2 394
  • София
Еее, ето я Виктория Пенелова бее Simple Smile
Аз бях сигурен, че влиза в ИВ този сезон. Супер подготвен атлет е. Може много неща. Бая ще озори Мишето, а може и да си я бие като нищо.

Супер е Викито, много ме кефи.

Залагам, че тя ще спечели. Но дали след победа или след контузия на Мишето, че с това промо...

# 2 395
  • Някъде в Матрицата
Ясно, разбрах за кого е предназначен този терен. За лекаря... Дано няма сериозно контузени и в утрешната битка.

# 2 396
  • Другата България
Ето как ще върнат Елвиса.
Утре ще направят врътката с Амазонките.
Те ще загубят, ще пратят някой от мъжете, и Елвиса ще се върне.
Не знам как ще го измислят, но мисля, че нещо такова ще стане.
Знаех си, че няма как Мартин да издържи две седмици на оня плаж.
А ако все пак се случи, това за мен ще е изненадата на сезона.
Но не го вярвам.

# 2 397
А Никол защо толкова иска да срине Мартин? Човекът преди малко дойде, нищо не й е направил... Rolling Eyes
Ами защото, щом тати е гласувал за него, значи не му е чиста работата. Rolling Eyes

Много нелепо прозвуча заключението й. 😃

# 2 398
От толкова лекари на терен, най накрая ще спечели ИВ, някой лекар😂😂😂

# 2 399
Колкото до тия 100 гроша...Никой не се оплака Фифо като си взе неговите от Аспарух.
Щях да го спомена, но нямаше да звучи меродавно, идвайки от мен. Joy

Михаела, бях забравила, че е участвала. Утре епизодът ми се струва достатъчно скучен, за да го пропусна.

Всяка седмица си лъскам значката "Фифо хейтър номер 1". Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт