💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 078
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 430
Тая битка е брутална. Не знам кой я е измислил, но е баш за Гого.
И ще оставят жени да се пребият ??!!
То вече няма битка без контузени Sad

# 2 431
  • София
Ако утре върнат Мартин на резиденцията, защото не му е комфортно на принца и след това изгубят териториалната и отидат на реката..кел файда..

# 2 432
Какво съвпадение! И моят фаворит сред мъжете е Момчил. Сред жените Ситнилска, Оряшкова и Теодора.

Аз още нямам категорична фаворитка или съм женомразка, хахаха

За втора година гледам, но странно на всеобщото мнение за нагласеност, ми е интересно и мисля, че сценария, ако има такъв, не е лош. Гледам една представителна извадка, едно малко каре, подсилено и ускорено във времето, но и в живота се случват абсолютно същите неща. Така че ми дава поводи за размисъл, успявам да науча нещо за себе си чрез самоанализа. Може би ми е прясно, прясно, като за втори сезон и затова ме вълнува толкова. Харесва ми даже повече от миналия сезон, може би защото засега вярвам, че ще видим достоен победител.

# 2 433
  • Буркина Фасо
не трябва лекар, ами цяла клиника им трябва на терена.
тия се чупят като захарни дантели.

# 2 434
LadyCharming, Merri_An, мерси, това нещо не го схванах Smile

Интересно след всички въртележки кой ще е последният оцелял от реката, присъединил се към останалите.

# 2 435
# 2 436
А Никол защо толкова иска да срине Мартин? Човекът преди малко дойде, нищо не й е направил... Rolling Eyes
Защото той каза, че баща й го е номинирал...и тя автоматично вече му има зъб..
Яя, за Мартин има екип..
Нормално човекът е спонсор, ако на спонсора не осигурят екипче на кой?! Nerd
Спрях да се кося на целия нагласен цирк. Отдавна гледам на предаването, не като състезание, а като турски сериал и се забавлявам на хрумките на сценаристите да бутат тоя или оня и да режат главите на силни играчи, които не им се вписват в концепцията.
Тук няма нищо истинско освен контузиите на силни играчи, които си дават здравето, а продукцията не им оставя шанс и без срам ги отстрелва. Уморените коне ги убиват, нали...
Много ми се ще бТВ да вземат лиценза на някой подобен формат и да направят едни истински, честни битки на гърба на ИВ, просто ще отвеят тази бутафория още първия сезон.
и аз почнах да гледам турските сериали като комедии! Поради което пропускам по доста серии, чакам да ми стане комедийно! После пак пауза!
Уморените коне ги убиват, ама нещо само пешки ни сервират!
Не знам какви договори подписват, ма май нямат дори юридически консултанти! Уруш на маслините, демек на показ, без много защита, освен да не останем без хрЪНъ!

# 2 437
  • Буркина Фасо
Утре ще са по същото трасе..да не отиде зян..сакън.
не е утре. играта се провежда същият ден след  битката м/у втория и третия.

# 2 438
  • София
Михаела последната ли е от тези дето се явяват на такива битки?
Не ми е приятна, тя прецака Фифо.

И къде ми е Ваня Heart

# 2 439
От толкова лекари на терен, най накрая ще спечели ИВ, някой лекар😂😂😂
🤣🤣🤣 Ама то това вече стана. Сезон 2 не го ли спечели лекар?😁. Някоя седмица по- късно доколкото разбрах и него ще гледаме в събота. Тогава могат екипа от лечители да почиват, че ще им е труден сезона, както е тръгнало. Той Милен лично може да се погрижи, все пак колеги са и те заслужават почивка.😁 Майтапа на страна, дано няма сериозно пострадали до края.🤞🤞🤞

# 2 440
Така де, и Амазонките ще загубят, щото са заложили на нея.
А другата вероятно ще спечели служебно. Като Цвети. Или обратното, все тая, просто утре трябва Амазонките да загубят и за изпратят мъж в изгнание.
Гатьо?!Най-вероятно!
 Първо не се вписа в отбора. Освен това продукцията може да иска да го пораздвижи по трасето и да поизцеди още нещо от него, защото в последно време е незабележим и съответно не върши работа на продуцентите.
Така че Гатьо може да акустира в Чистилището.

# 2 441
  • Sofia
Ето как ще върнат Елвиса.
Утре ще направят врътката с Амазонките.
Те ще загубят, ще пратят някой от мъжете, и Елвиса ще се върне.
Не знам как ще го измислят, но мисля, че нещо такова ще стане.
Знаех си, че няма как Мартин да издържи две седмици на оня плаж.
А ако все пак се случи, това за мен ще е изненадата на сезона.
Но не го вярвам.
Нее,няма да е толкова ефектно,ако отиде при Амазонките.😉
Трябва да се върне директно при стрина.И то още първата седмица.Защото после може да се разбере,че не си е тръгнал и няма да е същата изненадата.А аз искам да ѝ видя физиономията,като го види.И да започне да си стяга багажа за камънака.😁

Shatzi,няма да е последна Михаела.

# 2 442
  • София
За мен Васко си беше предвиден за отпадане, контузията му не е от сега, но не показаха, че е толкова зле. Битката беше кой ще отиде на плажа.

# 2 443
На тия двечките да не им паднеш в ръчичките.
Който иде зет при тия изгорЕло е момчето! Rolling Eyes

# 2 444
Жалко за Васко. Цвети не разбирам как щеше да плува и да спечели при нормални обстоятелства, тя била"елиминирала". Интересно какво ще се случи с Елвиса, Никол доста категорично си направи извод и го сготви предварително. Сега дали мисли така...

Общи условия

Активация на акаунт