💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 926
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 670
Каква битка за двете момичета. Според мен Амазонките ще пратят Гатьо, защото не може да плува. Той явно го усеща и за това дудне отстрани постоянно.

# 2 671
  • in Wonderland
Срам за продукцията да не вкарат това подготвено момиче за сметка на други звезди от дамския каст на 5ти сезон!

# 2 672
  • Буркина Фасо
преди контузията Михаела беше ли с ръкавици ?
Мисля, че не.
и аз така мисля. въпросът ми беше риторичен Smiley не я гледах преди това, но когато беше аварирала погледнах и предположих, че не е.

# 2 673
Еха, това Вики е много добро, красива, спортна, умела-чудя се какво не и е достигнало и как са предпочели Радосвета и сегашното Вики например пред нея.

Гатьо откакто не е при пичовете много по-симпатичен ми стана.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 20:43 от валия

# 2 674
Михаела ми е топ неприятница,  но искам да спечели,  за да не пратят звездата на сезона на заточение

# 2 675
Михаела ми е топ неприятница,  но искам да спечели,  за да не пратят звездата на сезона на заточение

+100

Тази Вики е доста добре

# 2 676
  • Буркина Фасо
Мишето трябва да бие. точка. Smiley

# 2 677
Що бе? Гатьо ще поеме ръководството на успешните млади хора и ще ги прави пичуи. Аху.

# 2 678
  • На Изток от Рая
Мишето е разочарование днес, ама и това подпиране никак не е честно, но нали е за Мишето и трябва да ѝ пазим ръката

# 2 679
Не искам да паднат Амазонките ,за да не изхвърлят Гатьо .

# 2 680
Вики много дръпна, Мишето няма шанс. Горките мъжки амазонки, и най- вече горките изгубеняци. Още една конкуренция ще им дойде. Много добри и двете, ама Вики е с една идея по- добра. Пенелова ми е фаворитът за сезон 6.Току виж тогава жена го спечели. 😁

# 2 681
Тази Вики сама ще си минава трасето!
Някак не ми е интересно така! На Михаела сега и варела да ѝ пропуснат!

# 2 682
Непопулярно мнение ,но за мен пък Михаела никога не е била силен играч.На нея и Зори Тъпото не бих заложила  Sweat Smile

# 2 683
  • София
Много хубава техника има на плуване Вики.
Обаче това трасе е ужасно. Не знам как го дават на жени. Момичеттата са герои. Да ви кажа, един курс на това кардио трасе и си дроб.

# 2 684
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Горкият Гатьо, все няма късмет! Не знам защо избраха Михаела, не е кой знае колко силна, главно на халките е добра и е издръжлива, но иначе не съм забелязала да е блеснала с нещо. Днес показа, че играе и без мисъл - как се опитваше да мине на въжетата само на ръце, без да заключи краката...
Виктория се представя страхотно дотук и единственото спасение за Гатьо е Мудева да изрази желание тя да отиде в Чистилището при Румен. Обаче за мен това ще е тактическа грешка, защото не вярвам после да успее да се върне в племената. Не че няма шанс, но не е много голям.
Радва ме, че са съкратили и улеснили трасето за момичетата, въпреки че от Цвети вчера се очакваше да мине всичко.

Общи условия

Активация на акаунт