💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 414
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 540
Гатю няма да го пуснат да си отиде.
Ще измислят нещо да го активизират.

# 541
  • София
В първи сезон бяха зелени, не сини. Grinning

Ако наистина Ива плени някой, ще е вече нелепо. За два дни - трима мъже, ама че спешна операция по спасяването на Амазонките.

# 542
Гатю няма да го пуснат да си отиде.
Ще измислят нещо да го активизират.
Гатю освен да влачи и мъкне за друго не става. Но и Добрин в първи епизод беше същият, ама го направиха победител. Където и да отиде Гатю ще е , като гюле или котва за отбора. Дори си мисля, че не беше и надъхан за победа много, просто го е яд, иска да си ходи и да го номинират. Направо си е тежест.

Да, може и зелени да са били, то вече... За траките пиша в първият сезон. Тогава бяха прабългари, славяни и траки племената.

# 543
не е толкова зле гатю, хайде сега. виждали сме къде-къде по-големи котви.

# 544
  • SF
Абе победата на Алекса е силно под въпрос. Малцина, като теб го броят за победител. Сламен човек

Аз бях за Жоро в тази битка, но победи Алекса.
Добре, аз съм от тези, които броят Жоро и Гого за победители. Но победител е Алекса.
Какво значи сламен човек?

# 545
И аз бях за Жорко миналият сезон, но... Там също го преметнаха в отстоянията от морето и др. неща. Трябваше повече да тегли, да влачи, беше и най-слаб физически, най-далечно разстояние , по-голямо трасе за него един вид, не бяха пак равнопоставени.

Сега в промото за довечера дадоха, че победителят има правото да плени някой от другите капитани. Крум не изглеждаше щастлив, но може да е подвеждащо, ще видим. Това обаче ще е наградата на победителя, да плени някой от двамата отпаднали капитани.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 15:03 от Анонимен

# 546
Разбъркванеро на племената е предварително заложен "разврат на събитията", а не "спешно спасяване на сезона"
Вики осъзна, че ще е грешка да се лиши от недолюбваната плувкиня, след като сама или под натиск, е обзавела племето с още една котва. Продължавам да съм на мнение, че Калоян би бил по-полезен, а и пичуите биха се лишили от пъзелиста си.
Ничия социална игра не се обърква. Какви стратегии сме видели? - "Да горят бушоните" при пичуите и "Силни играчи не ми трябват, ако ще да вървим на реката" при Виолета. Последната отече в канала и бе заменена от "Номинирам куция кон, че чакам Дени, която ще е изпосталяла. Искам да има максимално добри условия за възстановяване, пък после ще видим".
Напротив, именно разбъркването раздвижи малко социалната игра при пичуите.
От фатмашките номера на комик Гатя и без това ми писна. Гадничко му стана като му казаха, че той е причина за загубата на битката, ама да си представим, ако в мъжкото племе би се загубила битка, заради някой от "бушоните" какви щеше да ги бълва самия той.
Цецо прекали с аз-аз-аз, но май наистина той им правеше стратегиите за игрите или греша?

# 547
  • Буркина Фасо
Сега в промото за довечера дадоха, че победителят има правото да плени някой от другите капитани. Крум не изглеждаше щастлив, но може да е подвеждащо, ще видим. Това обаче ще е наградата на победителя, да плени някой от двамата отпаднали капитани.
от червените откраднаха 2-ма. сега наред са от сините да краднат.

# 548
Ето и Анкетата за качество на епизод 15       (от 18-ти септември).   
Кликнете картинката.

# 549
  • софия
Брутроо, кофите с кафе са заредени.
 Дяволче,  благодаря за чудната тема! Сега и Бен да се върне и всичко ще е 6.
 В анкетата гласувах за Васил. Най забавни Ники, Дечо и Гатьо. Мани откровено ме ядосваше,  като хлебарка неизтребима беше и разказа играта на племето си.
 Нямам любим отбор за сефте тази година. Почти всички са ми симпатични и интересни.

# 550
Аз пак да питам-какво са направили Валентин и дъщеря му. Не гледах от началото снощи

# 551
Гатю: Но и не се чувствам виновен, защото лицемерието на Цецо започна много да ме дразни.
Димо: Погледнете, като мокро коте я вади (за Момчил и Моника)

И аз да питам, тоя огън като толкова трябва да се внимава да не се изтърве (с което се съгласявам),
а кой аджеба го поддържа по време на съвет???? Някой селянин на хонорар да хвърля съчки?
Ако допуснем, че никого не оставят и той си гори сам - а редно ли е да се оставя сам огън да гори?
Риторичен въпрос.

# 552
  • София
Разбъркванеро на племената е предварително заложен "разврат на събитията", а не "спешно спасяване на сезона"

Дори Туджаров и Неделчо мислят като повечето от нас тук.
Точно спасяване на положението е и нищо друго.

# 553
  • SF
Тлее.
После го разпалват със запалка  от екипа.
Кой им го пази по време на дъжд... Веднъж запалили огън, или веднъж даден им огън, вече се счита, че си имат огън.

# 554
Не знам какво ще спасяват, близначката не съм я видяла усмихната , гледа уплашено момичето, другите са едни вяли и все по-мълчаливи - Оряшкова, Ситнилска, Теодора все още я крепи надеждата да се появи Румен, Ива се държи долу-горе, най- в тонус ми се вижда малкото Вики, то ще излезе с най-силна психика.

Общи условия

Активация на акаунт