💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 400
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Гатьо - Къде попаднах. Сън не ме лови, мисля за жената. 😀😉

😁😂🤣

# 556
Оффф, наречете ме конспиратор, но това с този пъзел.....нещо ще има покрай тази тяхна победа. Старейшинска.
Освен Дени, която вече съм убедена, че ще влезе.

За мен героят на вечерта е Радо. И Теодора близначката от жените.

Конспиратор Simple Smile

# 557
Аз пак да питам-какво са направили Валентин и дъщеря му. Не гледах от началото снощи

Валентин юрка безпричинно в стил-ставайте, равнис, мирно, ти-да ловиш, ти- да влачиш дърве, ти- да мълчиш! Безпричинно да вършат някакви неща, които той смята, че трябва да вършат, а те са на остров без нищо, няма никакъв смисъл от тези напъни, дори по-подходящо е да спят и да пестят сили в случая. Та дойде Вальо и им развали сговорната дружинка на децата. Внесе раздор изначално още с появата си. Усетиха го колко е дразнещо излишно приповдигнат комсомолец. Междувременно момчетата ловят раци ине могат да се доредят да хапнат, защото Вальо ги отпочва веднага и ги тика на Елена-на, дъще, яж. Един път, два пъти, на третия Дени му каза-дайте да ги делим по равно за всеки, и всеки ще си ги яде когато иска. И Вальо побесня, взе да размахва пръст и пръв се развика на децата реално.
Изключително впечатлена съм колко спокойно децата го отсвирват, браво.
И има наглостта да каже-щом ще делим раците, ще броим и кой колко дънери е извлачил. Не стана ясно за чий са тези дърва и защо ще ги броят. Щото Вальо им намира работа, да не стоят ей така. НО нито е нужно, нито е полезна тази работа дето ги кара да вършат.
Вальо ми бие рекорда за най-бързо намразен от мен лично участник. Буквално намразен. Не несимпатичен, не дразнещ, а намразен. Такова поведение съм усетила в живота си спрямо мен и сък крайна.

# 558
Респект за Вики снощи. Стратегът Цецо как можа да пусне Вики в двойка с Пеньо, като го знае каква е мотика? По-добре той да беше минал два пъти, ако е толкова мъж. Вики чак се запречи между блоковете за да може да го измъкне. Жалко за Ситнилска и Оряшкова- възрастта си има значение и двете вече не са много свежи. Браво на Ива и Мудева, които издърпаха лодката на жълтите.
И пак да кажа- все ми е едно за другата стъкмистика, но да пуснеш човек с явни психически отклонения при децата наречени "изгубени" е много грозно. Хора, Валентин откриваше "невидими" препътствия в стопанството. Безцеремонно буди хората като спят. Яде им храната. Има неадекватно отношение към порасналата си дъщеря...Какво точно искаме да постигнем- да заколи някого? Че е и як...Махайте го оттам. Обещавам после да приема всеки за победител.

# 559
  • SF

Валентин юрка безпричинно в стил-ставайте, равнис, мирно, ти-да ловиш, ти- да влачиш дърве, ти- да мълчиш! Безпричинно да вършат някакви неща, които той смята, че трябва да вършат, а те са на остров без нищо, няма никакъв смисъл от тези напъни, дори по-подходящо е да спят и да пестят сили в случая. Та дойде Вальо и им развали сговорната дружинка на децата. Внесе раздор изначално още с появата си. Усетиха го колко е дразнещо излишно приповдигнат комсомолец. ...

Да, той искаше да влезе в ролята на Спасителят, да изиграе героя, който идва, за да ги избави от летаргията. Креативният супермен, който знае как навес да им сглоби, огън да им разпали, да ги стопли, да ги сплоти, че и купони да им организира. Октомврийските и ноемврийските бебета ще празнуват Рожден ден през юли. Урааааа! Благодарим ти, Вальо, за супер-дупер идеята! Не бихме се сетили за този празник за повдигане на духа и вливане на мощ и сила в племето.
Вальо си въобразяваше, че подобно на Алекса, победителят от миналия сезон, ще се появи от нищото и ще смени обликът на корабокрушенците. Но прийомите му са твърде ретро, за да се възприемат от дигитализирано поколение.

# 560
  • София
Мерси за кофиту ☕️
Изключително дразнещ е вече сценарият, опитват се да копират сюжети от филма "Живи".. Още малко ще се самоизядат, но не буквално и за 3 миди стават кавги..Абее, кой ви вярва, че 3та седмица, тия хора карат на миди?? Прекалявате и преигравате със сценарият..
Изкуствени драми и изсмукани от пръстите сюжетчета.
3 седмици без баня..и то жени..
3 седмици без да си мият зъбите
Ходете се скрийте, сценаристчета, да не кажа-гръмнете..

# 561
# 562
Валентин за мен е някакъв асоциален тип, абе има му нещо, сбъркано му е общуването. Като е толкова ранобуден да остави децата да се наспят, да отиде да събере дърва, да влезе в морето за миди, не да им дудне на главите. Това всички щяха да го оценят.

# 563
Аз да ви кажа, още като се появи Валентин при Изгубените и като се награбиха с дъщеря му, хич не се умилих. Даже малко учудено четох как всички в темата бяха разчувствани.
На мен ми се струват някак нездрави техните отношения. Тя реве за баща си, а хич не е малка. Той я обгрижва като 5 годишна.
А Валентин ми се струва, че е контрол фрийк.

# 564
  • SF
Щеше му се нещо да разиграе и да си докаже, но не попадна на публика.

# 565

Валентин юрка безпричинно в стил-ставайте, равнис, мирно, ти-да ловиш, ти- да влачиш дърве, ти- да мълчиш! Безпричинно да вършат някакви неща, които той смята, че трябва да вършат, а те са на остров без нищо, няма никакъв смисъл от тези напъни, дори по-подходящо е да спят и да пестят сили в случая. Та дойде Вальо и им развали сговорната дружинка на децата. Внесе раздор изначално още с появата си. Усетиха го колко е дразнещо излишно приповдигнат комсомолец. ...

..
Вальо си въобразяваше, че подобно на Алекса, победителят от миналия сезон, ще се появи от нищото и ще смени обликът на корабокрушенците. Но прийомите му са твърде ретро, за да се възприемат от дигитализирано поколение.

Не му е поколението криво на Вальо. Ето, аз не съм такова поколение, а съм му почти набор. Прийомите му са натоварващи и агресивни. Това си е чист тормоз. Това е закодирано в насилниците, поведение, оправдавано с опити да "оправи нещата" . Ма няма нужда, бе, чичи. Децата се справят прекрасно.
Не изслушва и прекъсва. Иска да чуе единствен отговор, който му импонира. Размахва пръст.
Другите му НЕкачества не ме касаят, но агресивното намилане е побъркващо. Така действат насилниците.

ПП. Категорично и аз не се умилих от сценката при идването му. Такъв рев.....ами извинявайте, ма таз Елена на лагери не е ли ходила без баща си? Да не са били разделени 30 години и сега да с енамират? Моля ви, децата не реват така като отиват на лагер без майка си..
ППП. Ей ви я баба ви Вила-на Дени майката. КОято е негов набор и не се спогодиха с Вальо. Тя може да подразни с нещо, но е адекватна като цяло.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 09:51 от фаастък

# 566
  • Дубай
Добро утро, след това меме бързам да си пусна епизода, че снощи имах ангажименти.
Благодаря за темата!

# 567
Аз пак да питам-какво са направили Валентин и дъщеря му. Не гледах от началото снощи

Валентин юрка безпричинно в стил-ставайте, равнис, мирно, ти-да ловиш, ти- да влачиш дърве, ти- да мълчиш! Безпричинно да вършат някакви неща, които той смята, че трябва да вършат, а те са на остров без нищо, няма никакъв смисъл от тези напъни, дори по-подходящо е да спят и да пестят сили в случая. Та дойде Вальо и им развали сговорната дружинка на децата. Внесе раздор изначално още с появата си. Усетиха го колко е дразнещо излишно приповдигнат комсомолец. Междувременно момчетата ловят раци ине могат да се доредят да хапнат, защото Вальо ги отпочва веднага и ги тика на Елена-на, дъще, яж. Един път, два пъти, на третия Дени му каза-дайте да ги делим по равно за всеки, и всеки ще си ги яде когато иска. И Вальо побесня, взе да размахва пръст и пръв се развика на децата реално.
И има наглостта да каже-щом ще делим раците, ще броим и кой колко дънери е извлачил. Не стана ясно за чий са тези дърва и защо ще ги броят. Щото Вальо им намира работа, да не стоят ей така. НО нито е нужно, нито е полезна тази работа дето ги кара да вършат.
Вальо ми бие рекорда за най-бързо намразен от мен лично участник. Буквално намразен. Не несимпатичен, не дразнещ, а намразен. Такова поведение съм усетила в живота си спрямо мен и сък крайна.
Много благодаря. Тя Ленчето май спря да реве и мрънка щом тате се появи.

# 568
  • SF
Не е до поколение, разбира се. Но в неговия случай наистина не си намери подходящите съплеменници, за да се пробва да се превърне в хит и любимият старец.
Дъщеря му го е подвела, че всички на нейната възраст объркано го слушат и разчитат на един такъв зрял индивид да ги поведе напред и да им покаже пътя.
Иначе, то се видя, че и сред по-възрастни от това племе, е аутсайдер и неразбран от съотборниците си.

# 569

Точно, много грозно да отиде някъде ,където всички гласуват и са гладували повече от него и да изяжда всичката храна той и дъщеря му без въобще да се съобразява.
Някои хора просто не трябва да се показват по телевизията.
Даже ми стана малко жал за Елена, според мен тя се срамува, но е малка и не знае как да постъпи, но и тя ми е доста антипатична.

Общи условия

Активация на акаунт