💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 414
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 570
Командос (бивш) виси като дроб:

Чак ми събуди спомени за Мани.

# 571
Вики-то тарикатка, стъпва отстрани, а Ганьо......си е Ганьо. Simple Smile

# 572
За Вальо, аз си оставам на моето обяснение, да не го повтарям - само  накратко - тъп е, но се е движил винаги сред по-тъпи и е развил синдрома на 'най-умния на терена'

# 573
  • София
Ако беше толкова нагласено Вики щеше да вземе Радо и Калоян като плувци и да ги довърши като им прати Цвети.
Тогава при всяка една игра с плуване гладиаторите биха били тотал щета.

# 574
Вальо много яко го тресе критическата. Малкия Рълев и Даниел са на възрастта на дъщеря му, по-точно Николай е по-малък от дъщеря му. Ако толкова се вживява в "бащата" в племето, трябва да мисли и за другите деца.

Продукцията се подигра с Гатьо. Първо го пратиха при Амазонките, после го хвърлиха в игра с плуване, при условия, че той ясно им показа, че не му е силата, трето - в двойка с най-слабия играч от Амазонките, който да не може да го издърпва при нужда и накрая - той бил виновен.

А верно ли Цецо правеше стратегиите при Градиаторите или поизплиска легенчето? Не мога да преценя дали не беше рано Рълев да казва, че са се знаели отпреди. Изобщо, Рълев не трябваше да се доверява на Николай.

# 575
На гифа се вижда тържеството на фината сила над грубата сила  Joy Joy Joy
(Sir Isaac ако можеше да ме чуе, щеше да се завърти в гроба)

# 576
  • SF
Характер си е... И така става винаги, когато искаш да изиграеш важна роля.
Би трябвало като треньор да е забелязал, че номера от стари вечеринки не вървят много. Става смешен и неадекватен на ситуациите.

# 577
Абе победата на Алекса е силно под въпрос. Малцина, като теб го броят за победител. Сламен човек
Аз бях за Жоро в тази битка, но победи Алекса.
Добре, аз съм от тези, които броят Жоро и Гого за победители. Но победител е Алекса.
Какво значи сламен човек?
Подставено лице, човек на продукцията, парашутист........
Не е лошо момчето, май и на него му тежеше ролята. Направи му чест, че след като "победи" Фифо му стисна ръката и му каза "ти беше по-добър от мен".
По нашите географски ширини е нормална ситуация и в аналите ще се води за победител, но не и в нашите спомени и сърца. Имаше поне два-трима по-достойно победители.
Разбирам, че се гони рейтинг, че се прави по сценарий, че има потбутване и манипулации, но не разбирам защо не оставят поне победителя да си спечели победата, а все залагат на куци коне, поне в повечето случаи?! Какво печелят от това за мен е загадка или просто им е забавно да дърпат конците до последно и да се надсмиват над нашите емоции и пристрастия?!

# 578
Привет в новата тема. Снощи гледах от тук, от там, днес ще доглеждам. Но Валентин ме издразни много. Тази супер протекция над дъщеря му. Това нейно превъзнасяне. И как и обяснява да не се ядосва. Боже, мен ме хванаха нервите само да ги слушам и гледам. Дени, много адекватна, не е лигла, желязна е на фона на другите две момичета в тоя отбор.

Цецо е един стратег, думи нямам. Как може да разпредели Гатьо и Вики в една двойка, за да можеш Гатьо да помогне на Вики на понтона!!! Абе човек, той не може да плува, как ще се качи с тая жилетка на понтона, че и да помага??? Голяма стратегия. При по-умно разпределени, можеше и да са на стопанството, ама айде. Дойде мъж, взе да дава акъл и промяна няма! Та не е до пол, а до акъл!

Добре пишете тук, че понякога не мога да гледам епизодите и си правя от тук сверка какво става. Днес мисля да си пусна някой каст да изслушам.

# 579
Много пасивни девойките. Вече ми е ясно защо така не им се получават нещата. Видя се вчера при избора на капитан. То едно мънкане, то една нерешителност, ама това ли да кажа, ама онова ли да кажа...Мън-мън-мън. Това Женя Джаферович да беше там нямаше да остави Цецо, дето вчера е дошъл, да говори пръв и да дава тон на избора.

# 580
Вальо си е точно комсомолския олд скул. Вечно нещо трябва да се организира, вечно трябва да се поставят задачи, вечно да се спазва някакъв измислен график и всичко гарнирано с дълги и безполезни речи. Някой контрира, че не е бил комсомолец, може и да не е бил, макар да е към педесетака, а в комсомола се влизаше на 14, но подходът му е баш такъв, а той можеше да се усвои и на по-ранна възраст или пък си има такъв психопрофил "пишман комсомолски активист". Да кипи безмислен труд, ама кооперативно. Дайте да се пънем и да местим голямото дърво, което не е по-полезно от малките, даже ще трябва някак да се направи на парчета, ама пък така ще се намери работа на половината китайски народ.
Слабо място му е храната, толкова огромно тяло има нужда от много мидички, та се чуди как да извърти нещата и да получи по-голям дял и за себе си, и за детето си.

# 581
Много ме издразни как братя Василеви попречиха на момичетата да се качат на мрежата, след като толкова много ги бяха изпреварили. Слагам в скрит текст, че не съм добра в снимките
Скрит текст:

# 582
Все си мисля, за едни думи на Оряшкова, когато съвсем в началото я избраха за капитан. Тя си каза, че е индивидуален спортист, свикнала е да решава само за себе си и ще ѝ трудно да налага мнение.

Вальо е по-млад, за да е бил комсомолец. Надявам се този път като го пиша, да не бъда редактирана. Но по акъл може даже и в бригадирското движение да е.

Да, и мен ме издразниха Василеви на мрежата. Васил още от визитката му не го харесах, давах му после шансове, но май няма да го харесам.

# 583
Братя Василеви, когато се сетят, са кавалери, ама когато няма време - забравят.

# 584
Да не набъркваме комсомола и бригадирското движение. Валентин има сериозни психологически проблеми. Състоянието му е гранично. Това е човек, който болезнено се нуждае да е център на внимание. Има много сериозни промени в съзнанието. Може да бъде опасен за околните. Виждате колко бързо агресира. Просто да го махнат оттам и да не дава господ да ни среща.

Общи условия

Активация на акаунт