💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 405
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 585
За акъла се съгласих, Блу.

# 586
Нищо комсомолско няма във Вальо, типичен агресор си е. Това, че ползва готови заучени фрази може да ви навява някакви такива спомени, но категорично поведението му е на насилник, прикрит зад подобни фалшиви кухи реплики. А действията му някой определи много точно напред-кипи безсмислен труд. Пак казвам- в положението, в което са децата там е най-логично да са по допирателната и да пестят сили-т.е. да спят максимално. И храна да си намират.
Ленчето пък дори се нахъсва срещу останалите, защото според мен малко стокхолмски живее.
Аз съм много доволна, че децата го усетиха веднага. И че няма да му мълчат. Толкова обрано и кротко и адекватно  му реагират, че него това допълнително го пали (пак типично за нарсцистичните натури)

# 587
Не съм запозната с комсомолските и бригадирските движения, но Валю си е дразнещ и леко налудничав.

# 588
При Валентин и дъщеря му динамиката е доста токсична. Като предложиха да делят храната, вместо просто да каже окей, той взе да се заяжда и това ескалира в такава безподобна грозотия.
Иначе - любимото ми е някой да се опитва да ме кара да се чувствам длъжна за направени услуги, които не съм поискала. 😂 нормално е че всички го намразиха - да броим по колко дърва сме събрали тогава. А понеже глезената му щерка била гладна още като си отвори очите дай да ѝ дам всичко, което някой друг е преценил да си остави за по-късно. Срам ме е да го гледам това.
Валентин не умее и да слуша. Наистина ситуацията е покъртителна и поради професионално изкривяване ми е безкрайно интересно майката каква роля е изиграла там. 😂

# 589
  • София
Скрит текст:
Защо го споделя това сега Рълев?
Сещам се за едно от правилата на Тони от Сървайвър (далеч съм да сравнявам Рълев с него, но все пак мисля, че причината е подобна) - ако една лъжа/тайна е на път да излезе наяве по-добре излез и си признай.
След като Рълев чу от Цвети какво Цецо е наговорил на Амазонките за Гладиаторите вероятно си е помислил, че може би е казал и за техните взаимоотношения отвън и е решил да изпревари събитията.
Хитро от негова страна
Аз всъщност попитах от притеснение за "статута" на Рълев в племето след като го сподели, т.е. дали това би му помогнало, но след това видях, че съотборниците му го приеха добре и не му навреди. Но последващте коментари на зрителите не бяха особено положителни за Рълев, като цяло не чух да споделя нящо "отрицателно" за Цветелин, освен че са се познавали и са щели да играят заедно, но последният е избрал да продължи да играе със "старите" Гладиатори (което само по себе си не е нещо лошо).

# 590
Ама той дори услуги не е направил. Кара ги да влачат безпричинно тежки неща и не им дава да спят. Ха-ха.

# 591
  • София
Голяма група се бе събрала за рождения ден на Иван Рълев, полят в бара на Ваня и Жени.
Сезони 4 (Фифо, Жорката, Чакала, Лефтеров, Пух и т.н.) и 5 основно + Туджаров и Стратимир.

Тук само сезон 5

Скрит текст:
Рълев е близък (достатъчно близък, за да празнува рождения си ден с тях)  с толкова много участници от настоящия и от предишни сезони, това за мен означава, че стига далеч в играта, да не кажа, много далеч.

# 592
Ми това му е проблемът на човека - иска повече храна. Един вид "Запалих ви огън, мъкна ви дърва (той е с най-запазени сили там), полага ни се бонус храна за мене и щерката, че аз заради нея ви палих огъня и пожелах да съм тука". Нама как да го каже така и почва с увъртанията пред омаломощени хора, които нямат сили за спорове, а и може дебатите да не са им силна страна. Насилник чак не бих казала. Досадник. Познавам такива хора в реала, просто другите ги избягват или си слагат бананите в ушите като почнат да философстват, затова сега, паднала му се е публика, която няма как да избяга, компенсира. Тия тикове не са на човек, свикнал думата му да тежи, а на някой, считан от другите за многословен празнодумец.

# 593
Според мен няма нищо нередно в изказването на Рълев. Другите вече са настроени срещу Цецо и Рълев използва информацията, за да изгради доверие и симпатии с тях. Щеше да е лош ход, ако го беше казал, когато Цецо още беше в племето и беше още лидер.

# 594
Нищо комсомолско няма във Вальо, типичен агресор си е. Това, че ползва готови заучени фрази може да ви навява някакви такива спомени, но категорично поведението му е на насилник, прикрит зад подобни фалшиви кухи реплики.
Аз съм много доволна, че децата го усетиха веднага. И че няма да му мълчат. Толкова обрано и кротко и адекватно  му реагират, че него това допълнително го пали (пак типично за нарсцистичните натури)

Точно това идвах да пиша. Агресор, психо- насилник, нарцис. Това е Вальо. Абсолютен манипулатор, поне се опитва да се вживява като такъв, нищо, че тук не му минават номерата.
"Малките" хич няма и да му мълчат, те са доста интуитивни и отракани, да не говорим, че много добре си дават сметка щО за стока е на Ленчето татко ѝ.

Командос (бивш) виси като дроб:

Чак ми събуди спомени за Мани.

Велик е нашият войник!  И Мани! JoyJoyJoy

# 595
  • София
Според мен няма нищо нередно в изказването на Рълев. Другите вече са настроени срещу Цецо и Рълев използва информацията, за да изгради доверие и симпатии с тях. Щеше да е лош ход, ако го беше казал, когато Цецо още беше в племето и беше още лидер.
И според мен, още по-малко след като уговорката, която са имали отвън е отпаднала, и то не заради Рълев, да речем, заради обстоятелствата.

# 596
  • София
Голяма група се бе събрала за рождения ден на Иван Рълев, полят в бара на Ваня и Жени.
Сезони 4 (Фифо, Жорката, Чакала, Лефтеров, Пух и т.н.) и 5 основно + Туджаров и Стратимир.

Тук само сезон 5

Скрит текст:
Рълев е близък (достатъчно близък, за да празнува рождения си ден с тях)  с толкова много участници от настоящия и от предишни сезони, това за мен означава, че стига далеч в играта, да не кажа, много далеч.
Дам...
Това си е чист спойлер.
Щом е уважен от толкова народ наистина би трябвало да е стигнал далеч.

# 597

Тук само сезон 5

Скрит текст:
Дам...
Това си е чист спойлер.
Щом е уважен от толкова народ наистина би трябвало да е стигнал далеч.

Не е задължително. Миналата година участниците си бяха доста близкии се събираха постоянно. Дори и тези, отпаднали по-рано като Илина, Чакалов, Валери се бяха сприятелили достатъчно с останалите. Такъв тип преживяване сближава бързо. Освен това, след като отпаднат, някои прекарват известно време на хотел в Царево, което също е предпоставка. Все пак мис Ели отпадна първа в сезон 3 и в крайна сметка спечели гадже от игрите, а с Вальо се засичали на арената за около седмица. Grinning

# 598
  • София
Аз от самото начало им се чудя защо не се катерят отстрани на тези пързалки, очевидно е, че оттам е по-лесно. Ама ... явно не е толкова очевидно.

Рълев да стигне финал? Странно ми звучи, но пък той е нелош играч и много се старае да се впише в актуалната група, та защо не...

# 599
Вальо манипулатор? Че кого е успял да изманипулира? Това ще да е най-некадърният манипулатор в историята. Всички му разчитат замислите още на втория ход и не му се получава нищичко. Но щом сте рекли всичко, което не ви харесва да е все насилие - ок.

Общи условия

Активация на акаунт