💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 418
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 615
  • Другата България
Аз мисля, че ако Дени влезе и изпратят Моника при корабокрушенците, Моника сама ще се откаже.

Не мога да не изкоментирам и друго. Отново за “любимата“ ми продукция. И за това как очернят играчи пред зрителите, гаврят се, подиграват се, като използват черти на характера и поведението им, уловени на кастингите от психолози и сценаристи.
Първо беше Дунев. С онова за грошовете. Използваха любовта към дъщеря му. Там не успяха много, но шепа тиня отиде. И хейт към олимпиец. Знаете, че не харесвам Дунев в играта, коментирам продукцията.
После се появи ГаНьо. Златната кокошка на сезона. Много изписахме за него, тепърва ще пишем, в мрежата само той се коментира, всякакви колажи, карикатури, доста обидни и грозни постове и характеристики. Унижиха го, накараха го да се почувства малък, вероятно с назидателна цел. В никакъв случай не защитавам ГаНьо, коментирам САМО продукцията.
Сега наред е Валентин. Всъщност, те са го започнали още от синьото племе. И при него са се хванали за черти от характера му, странности, индивидуалности, и ги развиват доста добре, унижавайки го и провокирайки хейт. Всъщност, и за тримата до момента единствено се провокира хейт, хейт, хейт. А тези хора имат семейства, деца. Може да са всякакви, ама за мен е ту мач. Да, знам и другото - като са се цанили да участват, трябва да са склонни да понесат всичко, което се пише за тях. И аз съм го писала, и аз съм хейтила участници. Вкл. и Дунев, и ГаНьо, и Валентин. Но си мислех, че след Жени Джаферович миналия сезон поне малко са си взели забележка. Малко, наистина малко. Уви, сбърках. Рядко бъркам относно тях, но ето сега го направих.
Сега се чудя коя ще е следващата “жертва“. Виолета не я броя, мисля, че тя сама е избрала тази роля, а и на нея изобщо не ѝ пука от реакция на участници и зрители. Тя е другата “златна кокошка“ на сезона.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 12:50 от Merri_An

# 616
Само едно плуване...

# 617
Братя Василеви, когато се сетят, са кавалери, ама когато няма време - забравят.
Аз наивно дори очаквах да подаде ръка на момичето и да я издърпа...Wink

Вие се чудите що ги реанимират Амазонките. Че то изначално формата пак започна неравностойно дори като брой мъже-жени. Имаме 10 дами и 14 господа. И Мартин (що за прякор? - нито прилича на Елвис, не ми се вярва и да е певец), заедно с Моника, Блажко и Тунчо баш като туристи ги изпляскаха на плажа в най-силното племе. Дори като съотношение Старейшините са перфектни за този род игри - 6 мъже и 2 жени. Поне останалите участници имаха игри, битки, раздели с близки.
Така че тези врътки с размените са си били предвидени и напасването ще е поне 3-4 седмици.

Валентин нали каза, че работи в електрокомпания, някакъв шефски пост. Кога му остава време да е треньор, или имате предвид треньор на дъщеря си? Това е толкова обсебваща протекция над почти самостоятелен индивид.
Много неприятно за гледане, да ощетяваш други деца за сметка на своето, които довчера се справяха в мир и сговор.

Изслушах втората част на Туньо с Боби и Елина. Явно не е добре да споделяш, че си голям фен на шоуто Smiley
Скрит текст:
Елина е била готова още след първи сезон да се запише, увлякла е Боби по Игрите, заедно са гледали втори сезон, а той после изгледал и първи. Решил да се пробва пръв като участник - избран е за трети, на Елина не ѝ спестява, че няма да остана очарована от участието си в това шоу, но я оставя да опита за четвърти. Естесвено тя се представя супер на кастингите, плуването ѝ е слабост, но ентусиазма ѝ пада щом разбира, че е един вид резерва. По нейни думи тези безлюдни плажове на които ги хвърлят са просто кошмар. Боби нарича случващото се с тазгодишните Чистилищници - гавра. Според Елина си е наистина глад и мизерия, няма какво да се бере, нямаш сили, лежиш и най-голямия ужас, че си в пълно неведение, никой не ти казва нищо, кога играеш, какво предстои за да имаш някакъв стимул. Един от участниците хванал и убил диво животно за да го яде. Боби изрично не пожела да каже кой, предполагам, че е Симеон, но екипа се намесил и забранил. А бе пълна мизерия, Елина си отчете грешките, стреса, изобщо това какъв спортист си в реални условия и в есктремна мизерия и камери са различни неща. Спихваш и се молиш да оцелееш поне в прилично здравословно състояние.

# 618
Здравейте дружинка.Kiss
Много нови потребители има в хубавата ни темичка. Ще гледам да намиря време да се завърна тук.

Да си коментирам снощният епизод, че успях да го изгледам от край до край. Smiley

Валентин и щерка му са ми най-отвратителните от сезона за сега. Не мога да ги гледам, камо ли да ги слушам.
Гатьо ми е забавен. Искрен е. Не прикрива нищо. Все едно дете в детската гранина, на което са му взели играчката и цвили. Satisfied

Топ са ми Радо, Момчил и Васил... Като Радо и Цецо са ми...ох ,леле мале Laughing Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
От жените, като добри играчи харесвам Ива, Цвети, Мудева, Денислава, Близначката и майката на Денислава.

Гласувах в анкетата: Майонезата, Мани и Катя. Бих добавила и Ана-Мария и Неделчо. Изборът беше труден.
Племе: Старейшини.

# 619
Добре де да предположим ,че Ива печели днес  и взима Момчил,не би ли трябвало някой от нейното племе да  отиде при сините.Жълтите стават прекалено много за сметка на др племена😂Дали Ива няма и се наложи да направи същия избор който направи Вики 🙄😁

# 620
  • София
Поне досега на капитанска битка се пленява само капитана  и знамето.
Размени няма.

# 621
Защото сме гледали продукцията и други години имам отвратително чувство, че ще гледаме Фифо 2.0 този сезон, ако Ива спечели днес и открадне Момчил. Защото се видя, че жените са слаби , ще пратят Момчил за бушон и той ще ходи на елиминации сигурно 100 пъти подред, защото все още има доста слаби играчи и ще се връща.

# 622
  • Другата България
Добре де да предположим ,че Ива печели днес  и взима Момчил,не би ли трябвало някой от нейното племе да  отиде при сините.Жълтите стават прекалено много за сметка на др племена😂Дали Ива няма и се наложи да направи същия избор който направи Вики 🙄😁
Стават, да, и аз го писах. Първо заради това, че ако Ива вземе Крум Гладиаторите съвсем ще се спихнат, съм сигурна, че ще е Момчил. Там стават с един по-малко, но ще влезе евентуално Дени.
При Гладиаторите може да вкарат Мишо.
И пак Амазонките стават най-много, заради което мисля, че нещо ще има и при тях с отпадане на участник.
Това са чисти хипотези, ама не виждам друг вариант.
А и току виж Ива не спечели довечера......но не го вярвам.
Сценарият е написан.
Защото сме гледали продукцията и други години имам отвратително чувство, че ще гледаме Фифо 2.0 този сезон, ако Ива спечели днес и открадне Момчил. Защото се видя, че жените са слаби ще пратят Момчил за бушон и той ще ходи на елиминации сигурно 100 пъти подред, защото все още има доста слаби играчи и ще се връща.
Не пиши това, което си помислих, когато написах предходния пост и въпросът, който /си/ зададох.
Че имам същото чувство.
ЦецКо ще го пазят заради любовната интрига, ГаНьо щото не може да плува, и #КОЙ?
Той.

# 623
Изобщо не ми е жал, че продукцията се "гаврела" с участниците. Да не са влизали. А като са влезли, да се бяха държали на ниво. Като ръсиш глупости (Гатьо) и си дразнител (Вальо) не може да очакваш да ти дадат едит на герой. За?Дунев нямам никакви забележки, за мен не е постъпил грешно с грошовете. И дори след като продукцията го издаде, той има много начини да излезе от ситуацията. В неговото племе, където всеки се е хванал за косите, да стои отстрани ми се струва най-адекватно. За какво да се бърка в скандали? Какво положително ще му донесе това в играта?

# 624
Цитат
Един от участниците хванал и убил диво животно за да го яде.
Цитат
но екипа се намесил и забранил
Аз си мислех, че бедстващите на реката или другаде, каквото си уловят/наберат си е тяхно. На този принцип и джанките може да се окажат забранени...
Винаги съм си мислела, че в Странджа има много гъби, но никой не е намерил досега. Или и те са забранени (да не отрови някой)?...

# 625
Аз мисля, че ако Дени влезе и изпратят Моника при корабокрушенците, Моника сама ще се откаже.
Това е малко вероятно да се случи, защото мама Вили няма да го позволи. С Моника в последно време се разбират и тя май е единствения й евентуален съюзник. Най-вероятно ще е или Момчил или Мастъгарков, на който е вдигнала мерника и точи секирата.

# 626
Пепси, според мен заради зараза, неизследвано месо, не помня в предния сезон дали имаха огън. Елина каза, че имали само някалко дървета джанки и почти нямало плодове (неузрели естествено).
То гладуваш, гладуваш, но ако тази година Веселина, ако се е престрашила да яде сурови миди...може и затова да си отиде момичето.

# 627
  • София

Еее, че то това е най-важното нещо. Моля ти се. Най-красивият функционален спорт. 🙂 И най-здравословния и полезения и най-щадящия организма. Развиващ най-хубавите тела и трениращ всички мускули. И най-полезния за деца, жени, възрастни и болни хора спорт. ''Водата лекува''
Сега сигурно съм пристрастен, защото половината ми живот мина в басейна, но това е най-великото нещо. Да, малко е скучно и самотно във водата, но това е положението. Велико е!
И какво е ИВ без плуването? Ако не бяха на морето, това предаване нямаше да има и 60, 70% от славата и популярността си.
За мен си остава обаче най-голямата болка, че така и плувец не успя да спечели този формат, което е скандално. Защото плуването ти развива абсолютно всичко останало и няма нужда дори да тренираш нещо друго освен пъзели.
Трябва да отбележа все пак, че Андрей плува много добре като за непрофесионалист. Милен също плуваше макар и не както Андрей. Алекса беше много зле, Добата без коментар.
Така че е 2:2, но всъщност си е 0:4.
Имаме победители: акробат, доктор, ски бегач/ултрамаратонец и борец.
И в този толкова плувен сезон искрено се надявам и стискам палци някой измежду Радо, Мишо, Калоян, Момчи, Васко или Ива да спечелят. Имаме рекордните 6-ма плувци, като 4-ма от тях са актуални състезатели (т.е. активно се занимават с този спорт) - Радо, Калоян, Мишо и Ива.

# 628
  • Другата България
Това е малко вероятно да се случи, защото мама Вили няма да го позволи. С Моника в последно време се разбират и тя май е единствения й евентуален съюзник. Най-вероятно ще е или Момчил или Мастъгарков, на който е вдигнала мерника и точи секирата.
За мен е 99% вероятно да се случи, защото Момчил ще е при Амазонките, така мисля, а това повтаряне от дни на името Мастагарково ме кара да смятам, че няма да е той. Тук в това предаване совите не са това, което са. Сега се сещам и друго. Виолета не е глупава. Ако наистина Момчил стане амазонЧО, племето значително отслабва. Като изпрати Мастагарков за лична вендета, кой ще се бие на терена? Моника? Мартин скатавката? Виолета има много правилна преценка за играта, така че вероятно ще жертва Моника. Или другия вариант - Васил. Него пък Дени не го долюбва.

# 629
Цитат
Един от участниците хванал и убил диво животно за да го яде.
Цитат
но екипа се намесил и забранил
Аз си мислех, че бедстващите на реката или другаде, каквото си уловят/наберат си е тяхно. На този принцип и джанките може да се окажат забранени...
Винаги съм си мислела, че в Странджа има много гъби, но никой не е намерил досега. Или и те са забранени (да не отрови някой)?...

Може би им е ограничен ареала, прекалено малък терен обитават и едва ли ходят на километри на някъде, че да успеят да открият повече възможности.

Общи условия

Активация на акаунт