💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 408
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 870
  • Някъде в Матрицата
Ако Вальо остане последен, най-вероятно на синхроните ще го представи като стратегия "давам път на младите". Дени, ако победи, след всичките заплитания на въртележката ѝ, значи че се е справила с пъзела бързо-бързо, или тези преди нея хич ги няма на пъзели. Елена, голяма борба с тая стълба. 😁

# 871
На мен вече никой не ми е интересен от Гладиаторите.Там Гатьо като беше имаше ред ,дисциплина и главнокомандващ.Сега тъпотия .Гатьо при Амазонките е по-нисък от тревата и гласът му не се чува.Комедийният чар на предаването се загуби.

# 872
Братята Радостин и Михаил са ми по-симпатични от Рълеви, ама май Рълевите ще се събират... Жалко за Мишо! Изтървахме да го гледаме как красиво плува!

# 873
  • София
Като се сетя как беше малкия Рълев на предишния пъзел, язък му за преднината.

# 874
На мен вече никой не ми е интересен от Гладиаторите.Там Гатьо като беше имаше ред ,дисциплина и главнокомандващ.Сега тъпотия .Гатьо при Амазонките е по-нисък от тревата и гласът му не се чува.Комедийният чар на предаването се загуби.

Гатьо вече е под чехъл при  Амазонките  Smile

# 875
  • Варна
Малкият Рълев беше трагедия на поредния пъзел

# 876
  • BG-DE
Валентин май нарочно иска да е последен. Ето и Димо ни подсети, че на "пъзела всичко може да се промени"😊

# 877
  • Варна
Като се сетя как беше малкия Рълев на предишния пъзел, язък му за преднината.

Пък Радев се опитваше с крак да го нареди. Само подритваше и разместваше частите оправдавайки се, че мислите му са при Мудева. Smiley

# 878
  • София
Хем Румен, хем Радев! Асоциациите не са за личности, а за Президент!
Момчето ми харесва, името-не..

# 879
Рълев и той ми се вижда доста отслабнал.

# 880
Ако си ял само миди и се въртиш като откачен какво се случва? Confused

# 881
Дълга и скучна игра .

# 882
Ох ,то и пъзел имало накрая. Вече ги видяхме какви пъзелисти са. Дени ще е. Пък може и Мишо и той беше бърз на пъзел.

# 883
Не е честно пъзел да реши влизането ти в игрите .При положение че си бил най-добрия в цялата игра ,и накрая да ти вземат победата под носа.
Дано Румен има късмет и да греша.

# 884
Румен и пъзела - зле, Денислава има шанс и то голям

Общи условия

Активация на акаунт