💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 308
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 305
[Права е Вики, не е справедливо, затова и не ги дишам старейшините, изкараха си една почивка, докато децата мизерстват по реки и камънаци. Лицемери гадни

Не че имаше друг вариант де... Така е Вики, живота често пъти е несправедлив , fighting момиче Hands Facepunch

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 08:34 от araselia

# 1 306
Добре де, малко да си разумен трябва да ти светне, че като си пришълец, теб ще пратят (Вики).

Преживяла е да, но Другите момичета в пъти повече, на тях дори и вечер не им се падна да са на лукс Wink

# 1 307
  • София
Оряшкова е много състрадателна. Наистина се притесни, като разбра, че Виктория е в Чистилището.

# 1 308
Да беше топ играч Викито Виолета да я пази, а тя физически дори е по-слаба от Моника.

# 1 309
На мен пък ми е жал за Виктория.
Добре, резиденцията да не е заслужила, но не е и Чистилището. Въобще цялата тази концепция влиза някой и той си решава дали да останеш в играта или не, е абсурдна- без номинации, без елиминационни битки, без нищо- на остров,от който е почти невъзможно да се измъкнеш.

# 1 310
Виктория има грошове и е нова, нямаше по-логичен избор след загубата на Момчил. И е слаба.

Само че Никол не я виждам да оцелее освен, ако Вальо не изнерви Вики.

# 1 311
  • Варна
Възпитани, млади хора на плажа на Изгубените. Представям си мен да ме събуди Вальо. Вероятно ще ме чуят от Царево до Стамбул. Толкова досаден, нетактичен , токсичен човек изпива им силите и енергията. Simple Smile

Виктория май я сготвиха продукцията.

# 1 312
  • До сърцето...
Трета игра със старите екипи? Какво става, толкова ли не са подготвени от продукцията за тези внезапни рокади? JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 313
  • София
Вики изстрада повече от старейшините! На мен ми стана мъчно. Защо не пратиха Мартин. Или татко Дунев. Нали...
Денислава ми стана малко симпатична, събра се с майка си и... Вили, Вили, борбена, но сама. И дъщеря ти ще е сама като тебе.
И това ще те направи още по-HAPPY... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 314
  • Някъде в Матрицата
Свърши ли новия поздрав на Амазонките?

# 1 315
На мен вече този остров много ми дотегна. Това е нечовешко. Има река, острова е прекалено.

# 1 316
Хаха, много готин Амазонски поздрав фийт Момчи. 😎

# 1 317
Трета игра със старите екипи? Какво става, толкова и не са подготвени за тези внезапни рокади? JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Ще ги местят пак и за икономия! За сезон 6 може да пуснат нов реквизит!

# 1 318
  • София
Момчил - икона. Гатьо и някои други участници: can't relate.

Ралица пък какво се подиграва с алергията на Гатьо, рисковете, на които това предаване подлага участниците си, не са повод за шеги.

# 1 319
Мудева ще намрази Дени сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт