💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 262
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Виолета отново не обича Мартин. 😂
А той пък така я обича... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 411
  • Буркина Фасо
Точно тази игра ли намериха да им дадат утре, ще се учудя ако амазонките спечелят.
червените нямат сила. имат мускули, но за релеф.

# 1 412
Тая Денислава с това ли се занимава - да обикаля риалитата Smirk Нямам доверие на такива
Обикаля, но пък добре се представя! Лошото за нея, че винаги има по една тухла негативи на врата - я гадже, я майка на племе!

# 1 413
Мартин май го хвана параноята, но ако съм честна според мен той и Вили ще са бий ме, обичам те до края на сезона.

Васил наистина много странно представяне, дали психиката му е слаба или има нещо не знам, но това не е човекът, който размаза Изгубените.

# 1 414
Мартин обяви война! Ще ми бъде интересно да го наблюдавам как ще я проведе. Някак си залагам на него, а не на Вили - струва ми се доста обигран. Васо ще спаси кожата в калабалъка.

# 1 415
  • Sofia
Теди близначката, освен качествата, които вече сте споменали, ми е и много хубавка, естествена, с нежни, фини черти.

# 1 416
Точно тази игра ли намериха да им дадат утре, ще се учудя ако амазонките спечелят.
Да видим дали ще се намери някой да каже, че пак им дават "женска" игра.

# 1 417
А Денислава още ли е с онзи Кристиян от “София ден и нощ”?

# 1 418
  • Другата България
Надявам се, че мрънкането за екипите ще спре сега.
Това го приех лично. Joy
Не, няма да спра да си мрънкам, всъщност, да им коментирам нелепиците, щото те просто следват една след друга.
Екипите са най-малкото нещо, ама ми бодат очите, така е.

Васко обаче загуби живец. По един начин се държеше в племето на Изгубените, бореше се, раздаваше се на битките, личеше си колко искаше да влезе в играта. Явно заради Момчил. Преобрази се като влезе и се събраха. След снощи обаче е съвсем различен, живецът го няма. Без желание играе, и си личи. Със сигурност не е саботирал, но ще обере пешкира, освен ако не е имунизиран /или то мина карантината?/.
Виолета и Дени стават опасни двете заедно. И Мартин много добре се ориентира в обстановката. Само заради социалната му игра го харесвам, иначе е на нивото на Моника по физическа полезност.

# 1 419
Да видим дали ще се намери някой да каже, че пак им дават "женска" игра.
Плененият гладиАмазон! 😂😂

# 1 420
Гатю: Ний не сме Амазонки, а пленени Гладиатори под командването на Амазонките 😂
Голяма скица е тоя, ръси бисер след бисер.

# 1 421
Гатьо Амазонката /от ФБ/

Влезе у предаването с шут, заяви - мъжка игра й туй, ни мъ интирисуват никви жини, ни мой ми стъпят на малкия пръс, аз съм командос, няма туй-онуй, сички ша ги бия. Почнат игрите, он зацикли още на първата седмица. Дадат им плуване - он плува като пирон у кисело млеко, излезе му прекор Подводницата, нали и она се по дъното плива. Дали му жилетка, он гълта вóда кат чи ли задачата му е да пресуши морето, не да преплива дваесе метра. Ората от племето се уплашат за него, наобикóлат го отсекъде, пазат го да се не удави, он  се кръсти и благодари на Господ, че има кой да го пази, после коги го извлекат от водата, надуе перки, вика - никой нимой ни бий, пичуйе, докът аз съм с вас, ша разбийм сички плИмИна. Дойде другата седмица, ония проклети продуценти измислили да го турат у племето на Амазонките, нашио откáчи. Вика - аз нимой да съм амазонка никугиш, аз съм гладиатор и ша си умра кат такъв, онуй племИ с мойтИ братя ша загинИ, без мен ко ша праят???
Те пичуйити за мен главата си дават, вий ша ма слагати тук с някви жини. Оно племето му се  пука от смех и секи тайно си вика - ей, добре, че маанаха тва гюле просто от при нас, че ние и без тва сме само мускули и въздух под налягане, само тоя миндил ни липсва. Иде при жИнитИ, дет нищо не ставало от тях. Мълчи и съ ослушва кат пр@днал заек в люцерна, гледа жените отвисоко и с пренебрежение. На първио ден ги пуснат па на морска битка (техната кожа и продуценти!), он увисне кат пран чорап на ръба на понтона, дращи кат гладна мачка по вратата на хладилнико, загуби полвин час на ората, разгеле накрая една от жените с триста зораи мъки го извлече за яката. Тамън го качи на понтона, он се лизне по пръзалкята, за една бройка па да улети у морето, на момичето й причернее, готова е да се откаже от играта, ако требе па да вади тва гюле от водата.
Некакси се добéре до лодката, издрапа с много зор и под*ръцкване, застане на носо на лодката, изпъчи се, цепи ветъро, гледа лошо, вика си на акъло - аз капитан ли съм или лукова глава?! Свърши играта, загубат по негова вина, он мълчи кат малечко дете, коги са скрие на макя си у стаята да й яде цървилото. Стигнат на реката. Племето почне да коментира играта, он настръхне, гледа Цецо лошо, вика му - ти за мене си лицемерен, ко са прайш тука на жинити, аз теби мой та бия когат си искам. Цецо го гледа и се чуди да се смее ли, да плаче ли, или да го цитира от миналата седмица: "Ко стаа, тйежко лий да са губи?!" 🤣🤣🤣
Гатю: Ний не сме Амазонки, а пленени Гладиатори под командването на Амазонките 😂
Голяма скица е тоя, ръси бисер след бисер.

# 1 422
За утрешната битка се говори, че ще е скандална и ще бъде доста коментирана. Определено чакаме да видим, колко зле ще е битката.

# 1 423
  • Sofia
Вече ми се оформиха фаворити (по симпатии):
– жълтото племе
– Мартин и Мастагарков при сините. Особено първият. Надявам се Васко и Моника да се държат с тях, както и Васко да живне отново и да си върне настройките, защото се видя, че има потенциал.
– Радостин. Много се надявам и Мишо да влезе.
– иии... Гатьо – забавен ми е, въпреки кусурите, които има.

# 1 424
Обзор 9:
Гладиаторите се развихрят в социалната игра. Пичуите са вече в историята. Както и мъжката дума. Рълев и Радо уговарят Цвети, задругата на четиримата иска също да я дръпне, но не знаят, че реално са трима, защото Николай тъче на два стана.
В изключително емоционален момент Виолета посреща дъщеря си. Двете плачат от щастие. Дунев и Васил също се просълзяват. Майка и дъщеря бързо се съвземат и почват да кроят планове кого да пратят на Чистилището. Вики тамън се е изкъпала, гримирала и нахранила и трябва да потегли натам. С много сълзи тя заминава отново на глад и лишения. Само Моника и съчувства.
Следва първа номинационна битка. Като майка орлица Оряшкова страда за Вики и лошия и късмет. Цецо прави стратегията на Амазонките. Цвети се доказва при Гладиаторите. Васил не е на себе си и бави много Старейшините. Жълтите печелят, а сините трябва да номинират.
Амазонките имат нов поздрав. Ралица казва на мъжете, че за домашно трябва да го научат. Гатьо тамън е живнал слд победата и след близкото си до смъртта изживяване с ангиоедем. Димо и Ралица просто трябва да накърнят егото му и да му напомнят, че е амазонка. Военният казва, че той е гладиатор пленен и под контрол на амазонки. Ралица отново го поправя. Гатьо казва, че най-накрая е схванал и намига. Пичуити отново се сформират, за да го подкрепят и да му дадат кураж.
Виолета и Денислава вдигат мерника на Васил.

Общи условия

Активация на акаунт