💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 336
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 425
Гатьо Амазонката /от ФБ/

Влезе у предаването с шут, заяви - мъжка игра й туй, ни мъ интирисуват никви жини, ни мой ми стъпят на малкия пръс, аз съм командос, няма туй-онуй, сички ша ги бия. Почнат игрите, он зацикли още на първата седмица. Дадат им плуване - он плува като пирон у кисело млеко, излезе му прекор Подводницата, нали и она се по дъното плива. Дали му жилетка, он гълта вóда кат чи ли задачата му е да пресуши морето, не да преплива дваесе метра. Ората от племето се уплашат за него, наобикóлат го отсекъде, пазат го да се не удави, он  се кръсти и благодари на Господ, че има кой да го пази, после коги го извлекат от водата, надуе перки, вика - никой нимой ни бий, пичуйе, докът аз съм с вас, ша разбийм сички плИмИна. Дойде другата седмица, ония проклети продуценти измислили да го турат у племето на Амазонките, нашио откáчи. Вика - аз нимой да съм амазонка никугиш, аз съм гладиатор и ша си умра кат такъв, онуй племИ с мойтИ братя ша загинИ, без мен ко ша праят???
Те пичуйити за мен главата си дават, вий ша ма слагати тук с някви жини. Оно племето му се  пука от смех и секи тайно си вика - ей, добре, че маанаха тва гюле просто от при нас, че ние и без тва сме само мускули и въздух под налягане, само тоя миндил ни липсва. Иде при жИнитИ, дет нищо не ставало от тях. Мълчи и съ ослушва кат пр@днал заек в люцерна, гледа жените отвисоко и с пренебрежение. На първио ден ги пуснат па на морска битка (техната кожа и продуценти!), он увисне кат пран чорап на ръба на понтона, дращи кат гладна мачка по вратата на хладилнико, загуби полвин час на ората, разгеле накрая една от жените с триста зораи мъки го извлече за яката. Тамън го качи на понтона, он се лизне по пръзалкята, за една бройка па да улети у морето, на момичето й причернее, готова е да се откаже от играта, ако требе па да вади тва гюле от водата.
Некакси се добéре до лодката, издрапа с много зор и под*ръцкване, застане на носо на лодката, изпъчи се, цепи ветъро, гледа лошо, вика си на акъло - аз капитан ли съм или лукова глава?! Свърши играта, загубат по негова вина, он мълчи кат малечко дете, коги са скрие на макя си у стаята да й яде цървилото. Стигнат на реката. Племето почне да коментира играта, он настръхне, гледа Цецо лошо, вика му - ти за мене си лицемерен, ко са прайш тука на жинити, аз теби мой та бия когат си искам. Цецо го гледа и се чуди да се смее ли, да плаче ли, или да го цитира от миналата седмица: "Ко стаа, тйежко лий да са губи?!" 🤣🤣🤣
Гатю: Ний не сме Амазонки, а пленени Гладиатори под командването на Амазонките 😂
Голяма скица е тоя, ръси бисер след бисер.
😂😂😂😂😂😂Задавих се, ей! Пиши, че докат та читът ни требе се йеде и пийе! ПО-осторожно така!

# 1 426
Мартин обяви война! Ще ми бъде интересно да го наблюдавам как ще я проведе. Някак си залагам на него, а не на Вили - струва ми се доста обигран. Васо ще спаси кожата в калабалъка.

Аз също залагам на Мартин. На старта на шоуто бившата му Емануела му пожела успех и добави, че щял да ги пръсне. 😂 Очевидно това няма да се случи на физическите игри, остава стратегически да ги "метне".😃

# 1 427
Тая Денислава с това ли се занимава - да обикаля риалитата Smirk Нямам доверие на такива

Че те всички са се изтипосали тук за да могат след това да обикалят риалититата , кастите , задкастите и да ни инфлуенстват

# 1 428
  • София
За първи път нямам любимец.
Без значение от пола.
Събрали са някакви хора.
Като сетя най малко за предишния сезон.

# 1 429
  • ПАЗАРДЖИК
Аз смятам, че номинирани в Старейшините ще са майка и щерка!

# 1 430
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Симпатична ми е Денислава по принцип, но изобщо не ми хареса как само пусна фитилите на майка си, че Васил саботирал. Намрази го още от острова тя и използва първия удобен момент да го изрита, още дошла-недошла. Коя игра точно е провалил, първата за класиране сред редовните участници ли? Когато не успя да нареди кубчето на Рубик?
Ако е това, много ми се иска да видя как тя самата би го наредила. Защото това кубче нито е пъзел, нито можеш да се сетиш как да го наредиш, ако предварително не знаеш как става, пък за кратко време направо абсурд.

# 1 431
А Денислава още ли е с онзи Кристиян от “София ден и нощ”?
Бъркаш я с една друга! Бояна май! Тя участва в сезон1! А Кристиян естествено се ожени за фолкпевица и пак така естествено се разведоха! Не им ходели Арактерите!

# 1 432
  • BG-DE
Аз смятам, че номинирани в Старейшините ще са майка и щерка!
Няма как, Дени е с имунитет

# 1 433
  • Другата България
Да, много грозно поведение на Денислава към Васил, основано на лични пристрастия и нехаресване.
Същото като с мразенето на жените от Момчил, тиражирано от Виолета.

# 1 434
Мартин на мен ми харесва и още повече ми харесва какви приятелчета станаха с Мастагарков.
Марто може да не е от най-силните на терен,обаче е много забавен и също така добър на социална игра.
Ето,вместо да се мазни на Вили и да се присламчи в тяхната коалиция,той като мъж си застава срещу тях и нищо не им спестява.
Сякаш бих била голяма приятелка с човек като него в живота.Много уважавам хора,които имат позиция и си я отстояват.

За Виктория - все ми е тази. Предаването не губи нищо ако си замине.

Играта беше интересна.
Васил не мога да го виня.Не е саботирал,просто психически малко рухна след кражбата на Момчи,отделно и се измори след първото минаване над водата.За маалко.Явно е нервак и много бърза.В друго не го виня.

Близначката (дори името й не знам??) - думичка не съм чула от нея. Справя се в битките.Ако утре излезе няма да има никаква разлика за мен като зрител. Един синхрон нейн да сте гледали? Такова нещо май с никой друг участник не се е случвало.

# 1 435
аз пък за пръв път нямам някой да ме дразни истински. А имам поне 10 човека , които са ми любимци . Общо взето все приятни хора са подбрали . Гатьо го юркат защото носи на бъзик, и въпреки чупките не е толкова докачлив . Гърми трещи но не е злобен . Виолета също не е отмъстителна, , изпрати онуй, дето все иска да е на скъпото - морлно за мен правилно, стратегически ..по скоро не . Май съм единствената в този форум която и симпатизира. Ако Вики , беше показала, че се радва да е с тях - с новото племе, че ги харесва , там една две мили думи, а не да набляга на радостта си само от условията (визирам резиденцията) , може би нямаше да я изгонят

# 1 436
Играта беше хубава, имаше различни елементи. Близначката наистина е добра. Мина много добре, отстрани се чуваше Момчил как я подкрепя. Мисля, че новото племе на Амазонките е много по-баланасирано и задружно. Ще видим де.
Васил, наистина не е на себе си. Сякаш друг човек гледах. Вили, нали много и знае балалайката и накрая нищо не уцели. Само акъл дава и намила. Според мен Мартин ще иска да изгони Виолета. Той знае и вижда, че двете с Денислава са много силни. Каза го и преди, че това за него не е вариант. Отделно тя е злобна.
Крум какво каза накрая на амазонките и Гатьо, че не бях в стаята? Нещо все едно се заяде с тях ли? А Цецо като шеф на жените ли се изживява или аз съм останала с такова впечатление?

И тук реквизита беше тотал щета. Букви се разпадат, торбичките и те. Въобще караме го на каквото е останало от предните сезони. За екипите не ми се говори. Аз в един момент се обърках, кой минава по терена.

# 1 437
А Денислава още ли е с онзи Кристиян от “София ден и нощ”?
Бъркаш я с една друга! Бояна май! Тя участва в сезон1! А Кристиян естествено се ожени за фолкпевица и пак така естествено се разведоха! Не им ходели Арактерите!

Точно тя е, не я бърка.

# 1 438
Мартин се справя изключително добре на физическата част, даже не знам какво го храним.

Денислава е виждала от първо лице какъв е Васил на битка и днешната му пасивност е наистина много изненадваща.

# 1 439
Брей, от това мършаво Вики чорба за целия форум е сготвена.
Не знаело къде отива - никой не знае наистина, колкото и наясно да е с условията на хартия. Да го изпиташ, е съвсем друго. Наясно беше момичето какво я очаква, още като видя Дени, затова не е спала. Ами не ѝ е кеф, на кого би било? Ма тя само за червила и токчета си мислела, искала мъжете да я дундуркат. Да, каза, че възнамерява да играе с мъжете, това е равносилно на дундуркане ли?
Момичето вложи доста в играта, някои неща ѝ се получиха, други - не.
А какво става с богатството ѝ, в сметка на Кайманите ли ще го влага?

Общи условия

Активация на акаунт