💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 294
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 440
Много по-интересна игра след смесването на племената. Сега са по-равностойни и е много по-приятно за гледане.

Васил със сигурност ще е единият номиниран. За другия се колебая - Елвиса или Моника, но сякаш повече клоня към Елвиса. Интересно ми е как ще гласуват Дунев и Мастагарков.

Тези реквизити сякаш са сглобявани от третокласници в час по трудово. Лошото е, че могат да бъдат и много опасни.

# 1 441
  • софия
аз пък за пръв път нямам някой да ме дразни истински. А имам поне 10 човека , които са ми любимци . Общо взето все приятни хора са подбрали . Гатьо го юркат защото носи на бъзик, и въпреки чупките не е толкова докачлив . Гърми трещи но не е злобен . Виолета също не е отмъстителна, , изпрати онуй, дето все иска да е на скъпото - морлно за мен правилно, стратегически ..по скоро не . Май съм единствената в този форум която и симпатизира. Ако Вики , беше показала, че се радва да е с тях - с новото племе, че ги харесва , там една две мили думи, а не да набляга на радостта си само от условията (визирам резиденцията) , може би нямаше да я изгонят
Не си единствената. Божее, доживяхме да сме на едно мнение.😀😀😀

# 1 442
Мартин за мен е доста добър на терен, учудващо даже. И халките мина, не очаквах.
А от всички випове и изявени спортисти всеки досега ме е дразнил, само Оряшкова не. Тази жена е душа човек, много добра, много търпи, много носи.

# 1 443
На Амазонките им влеят трима от най-силните мъже, вземат най-накрая че спечелят една игра, Ралица ги възхвалява 10 минути колко силно женско племе са..

# 1 444
Да внеса едно уточнение, десетина страници назад се чудехте, но исках да ви дочета. Ферма се нарича алуминиевата конструкция, на която са закачени халките. По принцип е сценична конструкция за озвучаване и осветление, но тук се използва за висулките.

# 1 445
Крум каза на Гатьо - Ти нали знаеш,че си Гладиатор. Не си слушай какво казват.
И Гатьо каза  - Да,да, знам.
Никога не съм имала проблем със звука и всичко чувам и разбирам.

Виолета е злобна(видяхте ли й лицето,когато говореше за Мастагарков?) ,неприятна,агресивна,шумна..не мога да си представя да съм в една компания с нея,но евала на жената на тези години какво тяло и физическа подготовка има.Наистина браво!! Аз съм 10г по-млада от нея,а съм като мекица сравнена с нея.
Искам да остане още в играта,защото 1. прави интересни включвания 2. силна е физически 3. прави сеир и на социално ниво игра има умения.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 23:42 от Adoralova

# 1 446
  • София
Хареса ми днес играта, като цяло и трите племена се справиха добре, с малки изключения на отделни компоненти от някои от играчите. Радвам се, че жълтите се спасиха, но малко ме е яд, че сините са отново на номинации. Най-малкото щеше да ми е интересно да видя какъв спор ще се разрази между Виолета и Мартин в съботната битка за кого да заложат. Ако ще Юлиян да е от старите участници (знам, че няма да е той), смятам, че тези двамата пак ще си намерят причина да спорят 🤣
Иначе съм почти сигурна, че номинирани при тях ще са Васил (99%) и според зависи Моника с кого ще избере да играе или Мартин или някоя от двете жени - Моника или Виолета.
При Изгубени залагам, че Валентин ще е аут. А на следващата игра - очаквам жълтите отново да спечелят и двама червени ще са номинирани.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 00:38 от gg__

# 1 447
  • София
И мен Виолета не ме дразни. Има качества в играта, явно и навън. Властна е и знае какво иска, как да го получи и нагласи в нейна полза като всяка успешна жена с опит. Малко нелепо ми беше като мамосваше Денислава.

# 1 448
  • Другата България
Мартин за мен е доста добър на терен, учудващо даже. И халките мина, не очаквах.
А от всички випове и изявени спортисти всеки досега ме е дразнил, само Оряшкова не. Тази жена е душа човек, много добра, много търпи, много носи.
Мартин е най-слаб от мъжете в племето, това имах предвид.
И се пази, много се пази. Всъщност, ако го сравня и с останалите мъже във всички племена, е най-слаб.
Но пък стратегическата му игра е ТОП.

# 1 449
  • София
И се пази, много се пази. Всъщност, ако го сравня и с останалите мъже във всички племена, е най-слаб.

Че е слаб, слаб е, но според мен на много игри има голям шанс да победи Николай и Даниел примерно. Та, чак най-слаб от всички мъже, не смятам че е.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 02:10 от gg__

# 1 450
аз пък за пръв път нямам някой да ме дразни истински. А имам поне 10 човека , които са ми любимци . Общо взето все приятни хора са подбрали . Гатьо го юркат защото носи на бъзик, и въпреки чупките не е толкова докачлив . Гърми трещи но не е злобен . Виолета също не е отмъстителна, , изпрати онуй, дето все иска да е на скъпото - морлно за мен правилно, стратегически ..по скоро не . Май съм единствената в този форум която и симпатизира. Ако Вики , беше показала, че се радва да е с тях - с новото племе, че ги харесва , там една две мили думи, а не да набляга на радостта си само от условията (визирам резиденцията) , може би нямаше да я изгонят
Не си единствената. Божее, доживяхме да сме на едно мнение.😀😀😀
Някой е хакнал профила на Слабето , ни мож да е тя GrinningGrinningGrinning Сипи едно кафе да проверим автентично ли е

# 1 451
  • Другата България
Аз не мисля така, освен ако играта не е игра на покер. Blush
Николай....може би, но Даниел изобщо не е за подценяване физически.
При него проблемите са на друго ниво.
Нищо де, нормално е да имаме различни мнения по разни въпроси. Blush

Че е слаб, слаб е, но според мен на много игри има голям шанс да победи Николай и Даниел. Та, чак най-слаб от всички мъже, не смятам че е.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 23:53 от Merri_An

# 1 452
Всеки може да победи всеки в тази игра.
Един е силен в едно,друг в друго.
Марти мина халките днес без проблем. Не е толкова слаб и неможещ физически.И на пъзелите сигурно ще се справи много прилично.
Колоритен образ,на мен ми допада колко искрен е и нищо не спестява на публиката.Няма лицемерие,мазнене, па това, па онова..

# 1 453
И на мен ми хареса днешната игра. Малко с тази прашка , като тото1 и тото2 , ама сравнена с предните седмици си е супер. Добре , че на жените им докараха амазончовци, защото ако не бяха сигурно още щяха да влачат чували и да минават халки. А  утрешната нямаше смисъл въобще да играят без мъже, колкото и да са якички Оряшкова и Ситнилска с тия бабанки насреща нямаха шанс. А сега се вижда надежда и от реката да се измъкнат. Стискам им палци. 🤞Станаха ми любимото племе за тази година, само ако и братя Кръстеви и моделчето ми бяха при тях щяха да са ми любимото за всички сезони.😉😁 От днешната игра няма да забравя "нивгаш" преминаването на ГатЮ през обръчите. Като истинска гимнастичка си беше. По- бързо минаване нямаше.😁 ГолЕм е ГатЮ и подут няма спирачка.😁

П.П. А Мартин и агрономчето и бедъра ще ги спука на плуване.😁

# 1 454
Та това, което ме гложди по въпросът с чисто женското племе. И какво се опитва да ни каже продукцията - според мен посланието е следното- свиквайте, в този формат жена няма никакъв шанс да спечели . Игрите са чисто мъжки. Защо ...защото такаива игри иска публиката. Всяка явила се там жена трябва да знае, че е само за слава и малко реклама, да не се надяваме на друго. Ето събрахме ви женско племе . При това не племе от кифли и манекенки, а доказани медалистки . И ..налага се спешно да им пратим един от най-силовите мъже, и двамата най-комплексни , да спасяват" момиченцата". Та няма нищо нередно да се обединят мъжете и да изгонят жените - защото така всъщност гонят слабите звена по дефолт

Общи условия

Активация на акаунт