💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 243
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Варна
Отиде гладиаторското племе, глътнаха вода.  И аз симпатизирам на Виолета, умна жена е.

# 1 456
  • София
Още не съм ви чела коментарите от днес, но за Вики ми стана много жал, един ден изкара на хубавото и после пак на гадостта. Амазонките бяха добри днес, Гатьо, колкото и да ми е противоречив образ, искам хъс от него - Амазон-Гладиатооор, ау, ау, ау! Силно се надявам да се оправи след подуването си. Отбор Вальо-Елена - въъъъън. Зла съм, но Старейшините ги искам другата седмица не реката, неприятни са ми с малки изключения. Още много има, но не ми се пише, стискам палци на Вики, да издържи  👌

# 1 457
Надявам се, че мрънкането за екипите ще спре сега.
Това го приех лично. Joy
Виолета и Дени стават опасни двете заедно. И Мартин много добре се ориентира в обстановката. Само заради социалната му игра го харесвам, иначе е на нивото на Моника по физическа полезност.

Не си права тука.Мартин си мина обръчите на ръце.А много хвалената маймунка Крум не можа.Както и много от другите мъже.Изобщо не е толкова зле Мартин физически.

# 1 458
  • София
Засега нямам лошо мнение за Виолета, държи се мъжки, така е свикнала- да бъде и баща и майка. Умна е, силна е, има фигура като на 20-годишна. За да излезе на повърхността с бизнеса, който е захванала е трябвало да действа със силна ръка и да не е мекушава..Тя добре се познава, има реална оценка за себе си и се самоопределя като Круела, както се разбра. Не лети в облаците, като повечето там, дет не знаят къде се намират. Предпочитам да гледам Виолета, пред някоя кифла...имам непоносимост.

# 1 459
Утре предстои топ битката на сезона.
Още преди някой да дърпа въжето летвата падаше. Всеки рунд се играеше по 10 пъти. Отборите чакаха по половин час уж нещо да оправят това бъгаво съоръжение, но докрая мъката беше огромна. Няколко часа ужасна трагедия беше всичко. Нямам търпение да видя магията на монтажа.Grinning

# 1 460
Та това, което ме гложди по въпросът с чисто женското племе. И какво се опитва да ни каже продукцията - според мен посланието е следното- свиквайте, в този формат жена няма никакъв шанс да спечели . Игрите са чисто мъжки. Защо ...защото такаива игри иска публиката. Всяка явила се там жена трябва да знае, че е само за слава и малко реклама, да не се надяваме на друго. Ето събрахме ви женско племе . При това не племе от кифли и манекенки, а доказани медалистки . И ..налага се спешно да им пратим един от най-силовите мъже, и двамата най-комплексни , да спасяват" момиченцата". Та няма нищо нередно да се обединят мъжете и да изгонят жените - защото така всъщност гонят слабите звена по дефолт

Да де - в този формат. От n сезона в оригиналния desafio играят 2 четворки полуфинали - мъже и жени и съответно два финала - мъжки и дамски. И толкоз.

# 1 461
Милото Вики изобщо не се усети как я хързулнаха, изпращайки я в другото племе. И през ум не ѝ мина, че ще е жертвено агне. На всичкото отгоре като влезе в резиденцията беше ухилена до уши без да се замисли как ще я приемат на мястото на толкова силен играч като Момчил. Поне малко театър да им беше разиграла, че да ги омилостиви. За капак се изцепи пред всички с брат ти каза да ти кажа, че си мухльо. Да беше привикала Васил настрана, за да му го каже.

Ще бъде голям майтап, ако ѝ позволят да остане срещу 100-те гроша и да прати на светилището Виолета.

Мартин ми е интересен като играч – голям хитрец е и определено умее да се изразява по-културно от Виолета, която има изказа на уличен бандит.

А за Гатьо започва да ме хваща яд на продукцията, защото пресолиха манджата с бъзиците и при тази алергична реакция трябваше да го пратят в болница, а не да се гаврят с него. В крайна сметка той не е виновен, че не е особено интелигентен.

# 1 462
Не знам за Момчил, ама Фродо си е чист женомразец - дава толкова тежки физически битки на жени, за да докаже, че жените не могат без мъже.

# 1 463
Ето и Анкетата за качество на епизод 17       (от 20-ти септември).    
Кликнете картинката.

# 1 464
  • Sofia
Виктория изобщо май не е била наясно къде отива и какво е и на реката и на пустиня плаж. И сега и е тегаво. Приготвила се е за хотелче-рокли, червило.
Радка и тя не беше наясно.
То виж и тук що народ си мисли,че не спят изобщо на реката и че си боядисват косите там /ей това ме втрещи/.

Иначе,не само за Вики,за всички на Чистилището ми е жал.
Но и тя беше смешна,като каза,че не е честно и си е заслужила да е на Резиденцията.С какво точно,не е ясно.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 04:41 от avi10

# 1 465
Снощи на мен ми направи впечатление , че като си тръгнаха Амазонки , Момчил носеше знамето на Стрейшини .

# 1 466
Тоеа, че си гледала детето сама не е оправдание да е злобна Виолета, да не е единствената. Аз пък ѝмам алергия към такива хора - всички извън най-близките, в случая дъщеря си, или ги използва или ги мачка, и не ми пука, че била умна и способна, няма човечност.

# 1 467
Добро утро! Минавам само да попитам някой видя ли Дени да дава нещо на Мудева от Радев и чу ли да й предава, колко Радев я обича?

# 1 468
Леля Вили:
- Ние тука имаме много чувство за хумор!
Дени:
- По принцип си доста по-хитра от мен, така чеее...

# 1 469
Мартин се справя изключително добре на физическата част, даже не знам какво го храним.

Не мисля, че се справя добре на физическата част.  В крайна сметка това е човек с възможности, който ми изглежда просто да си е купил поредното преживявяне за сметка на някой, който е истински подготвен. Не ми се струва и случайно, че където е той, досега на реката не се е ходило. Харесва ми обаче, че явно не е лицемерен мазник, а е социално адекватно ориентиран и достатъчно смел да заявява мнението си и да не позволява да го командорят. Може би не са случайни качества, бизнес солиден трудно се гради без тях. Отделно, ако не се лъжа, ресторантът му даваше порции обяд безплатно по време на Ковид на закъсали хора, за което му симпатизирам много.
Просто за мен не е за подходящ за формата, може би за Фермата повече.

Общи условия

Активация на акаунт