💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 249
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 575
По анкетата. Дразнят ме водещите с това натъртване на мъжете да се наричат амазонки. Игрите са ми горе долу. Най-красива жена е Мудева 100%, но и Теодора и Денислава са хубави момичета. Цвети също.

# 1 576
По анкетата. Дразнят ме водещите с това натъртване на мъжете да се наричат амазонки. Игрите са ми горе долу. Най-красива жена е Мудева 100%, но и Теодора и Денислава са хубави момичета. Цвети също.
Как успяхте да изпуснете Ива от красавиците? Никол и Елена също са чаровни. Оряшкова и Ситнилска са отделна категория, както и Виолета и Моника. Специално внимание бих отделила на Оряшкова- ако попадне в ръцете на добър стилист чудеса могат да станат. Дано! Има много хубави сини очи!

# 1 577

Васко е контузен и общо взето неговото участие е само проформа вече.

Това е най-логичното обяснение. Определено не беше окей играта му, но и не само на халките - балите, онова бутане за елиминационна, дори на териториалната се губеше. Колкото и да казваше, че е ок онова падане според мен беше неминуемо да не го контузи. Някой каза, че с ръка го е спрял, което може да обясни защо няма сила в ръката. Съжалявам, че толкова обещаващ физически играч ще бъде пропилян, но се надявам за ол старс да има second chance.

# 1 578
Айде погребахте го Васко. Ще се събере момчето, не е толкова кекаво.

# 1 579
  • Другата България
Това е поредното тъпо /меко казано/ решение или поведение на любимите ми продуценти, ако е така.
Вместо да си признаят, че има контузен играч, да му е оказана лекарска помощ /помним първи сезон и Март, колко време дремеше по шезлонгите с навехнатия крак/, да е защитен някак от номинация, или пък да му дадат възможност сам да си тръгне...те очернят човек, като монтират някакъв разговор между някакви две жени, които не го харесват по дефолт, и човека излиза саботьор. После иди доказвай, че нямаш сестра, а брат, който се е пошегувал с теб по начин, известен само на двамата, и веднага това във ФБ се приема като закодирано съобщение за саботаж. И за какво му е на Васко да саботира? Какво ще спечели? Заради грошове да иде да се мОри отново на битка, не го вярвам. Да се жертва, за да прати сините на номинация, за да се спасят жълтите - отново не го вярвам, днес има друга битка. Някак не намирам логични аргументи за саботаж, а поведението на Денислава беше много грозно, спрямо него поведението имам предвид. Още помня как я издърпа на оня понтон, сега за благодарност - ей го на, това заслужава.
И аз също смятам, че Виолета цели именно Денислава да спечели, не визира себе си, когато каза това за жените, нито се бори за себе си. Денислава е много добре подготвена, но аз съм си за Ситнилска, и за Теодора близначката. И Ива.

# 1 580
Diavolo, някакъв проблем има с линка за Радосвета.
Жалко за Васко Sad
Оряшкова ми е толкова симпатична - как реагира за Вики.

# 1 581
Да, това обяснява защо Васко беше зле на играта.Значи съм била права.Наистина в това шоу, всичко е за камерата  нямат милост към играчите.

# 1 582
  • София
Как може бе? Как им даде сърце да изпратят Вики на чистилището? Това крехко момиче. 2 седмици на дивата река и сега на още по-гадното чистилище. Нямам думи 🙁 Разочароваха ме всички старейшини. Всички до един.
А Дунев защо не пожела да иде да вдъхне кураж на щерка си???

Стана ми много обидно и че карат зрели мъже да се излагат така. Визирам, Цецо, Момчил и Гатьо.
Правилно мъжете мълчаха. После едва ли не им се скараха и ги заставиха насила да кажат нещо.
Айде екипа си е екип, ама няма как мъж да отговори с 'ДА' на позивна, ''Амазонки''?
Димо, у ред ли си?
Някой изобщо знае ли какво е това амазонки, откъд тръгва и какво означава, че да се гаврят така с мъжете?
И още нещо, там пленници няма!

# 1 583
  • Sunshine state

😂😂😂

# 1 584
Е, в такъв случай какво прави там и Мартин, който определено има доста добре развит бизнес и стандарт на живот.

Че той си го каза  - за разнообразие и да преживее нещо,което му е ново като тръпка и житейски опит.Също така да даде добър пример на дъщерите му и да е тяхна гордост.
Той пари явно си има(не му бъркам в портфейла,но така изглежда), и тези 100к не са му стимул.

Бизнеса на Виолета - пропърти манаджмънт е много успешен във Флорида,където живея.Такова строене и поток от хора настана покрай Ковид,че местните тук не смогваха да строят нови квартали.Обявават къща за продажба и на следващия ден вече е продадена.Такова чудо настана наистина.
Цените хвръкнаха до небесата заради кеш купувачите от НЙ и Кали. Сега нещата се успокоиха,но имотите ги има,а някой трябва да ги менажира.
Напълно вярвам,че в този бизнес се правят големи пари. Конкретно за Виолета и нейната фирма не мога да кажа,но съм сигурна,че нито тя,нито Дени са също там за парите. 100к лв това с колко $ ? 60 000? Жълти стотинки на фона на лишенията и мъките.

# 1 585
  • София
Оправил съм ютюб линка за Радосвета в На Кафе
Ето го и тук:
https://www.youtube.com/watch?v=6Fr9tboplhE

# 1 586
Мудева е класика - тънък кръст, големи гърди, извивки, красиво лице. Ако краката и бяка маалко по-слаби, щеше да е 10/10.

Дени е плашещо грозна. 

# 1 587
Diavolo Разбирам че Вики ти е слабост,но какво означава това крехко момиче? В крайна сметка тя съвсем с ясното съзнание е влезната в тази игра ,и знае какво я очаква.Съвсем нормален развой на нещата бих казала .Но мен също  определено ме разочарова Дунев .Явно си е влезнал за себе си ,а не за дъщеря си .Иначе щеше да направи същото което и Валентин,но може би спортистът в него не му позволи не знам Thinking

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 16:15 от *Аня*

# 1 588
  • Sofia
Аз не виждам защо Дунев да се самопредлага.Той таи надежда,че Никол може да влезне/а и Дени му каза,че е в безопасност/.
Ако отиде при нея,шансът да влезнат и двамата е почти никакъв.
Не че Никол изобщо има шанс,според мен,и с баща си,и без баща си.

Надявам се довечера Вальо да си тръгне.Вики беше вечерта,когато Дени обясняваше как трови племето,та предполагам,че ще гласува с мнозинството.

п.п.Нелепо ми се вижда твърдението,че Васко саботира.

п.п.п.Дяволче,пристрастен си.😉

# 1 589

Айде екипа си е екип, ама няма как мъж да отговори с 'ДА' на позивна, ''Амазонки''?
Димо, у ред ли си?
Някой изобщо знае ли какво е това амазонки, откъд тръгва и какво означава, че да се гаврят така с мъжете?
И още нещо, там пленници няма!
Дяволо, извинявай, но мъж, който няма проблем със самочувствието и с усещането си за мъжество, няма да хленчи всеки път, че не е амазонка, а ще подходи с чувство за хумор към ситуацията. Както прави Момчил, между другото. Гатьо се държи все едно са му отрязали мъжеството Grinning

Общи условия

Активация на акаунт