💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 175
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 680
Браво на Мартин. Физически не е особено силен, но е сериозен опонент на Виолета и това очевидно я изкарва извън нерви.
Мале, какви физиономии прави тази жена, каква злоба се лее на талази от нея. Бррр.

# 1 681
  • София
На Мартин много му се удават словесните схватки. Интересно е да го слушаш. Simple Smile

# 1 682
  • На Изток от Рая
На Марто просто не му пука, той не е там за парите и за това може да си позволи да им каже всичко "право куме в очи".

# 1 683
Много ми хареса как хубаво подреди и Дунев - голяма мижитурка ми е, все по ъглите да се скрие, все за женските поли да се хване, все да изклюкари в тъмното.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 22:01 от KeepSmiling

# 1 684
Май се повтарям, ама на Мартин си му личи доброто образование 😀
А Гатьо имам чувството че са го подменили с някой, който що-годе прилича на него с това мистериозно подуване 😂 и по-мил стана

# 1 685
Мартин се изкачи едно 10 места в личната ми класация.  Joy
И при мен така Simple Smile
Евала с какъв спокоен тон си каза всичко,  както си го мисли !!

# 1 686
Ама как само я изкара извън релси. 😂😂😂 Тежки дни чакат американската госпожа. 😜

# 1 687
  • София
Дени май прецака майка си, като гласува за Васил... или смята, че ще спечели грошове?

# 1 688
  • Другата България
Браво на Мартин. Физически не е особено силен, но е сериозен опонент на Виолета и това очевидно я изкарва извън нерви.
Мале, какви физиономии прави тази жена, каква злоба се лее на талази от нея. Бррр.
Тя излъчва злоба. Аз и вчера писах - това вече няма нищо общо с продукцията. Тя си е истинска, лицето, очите, погледа, изказа....всичко е натюр. Това не е театър. Което е още по-зле, за нас. Но за Тупарев, Тушев и Вито - ТОП. Това не се изпуска току така. Ще си я отглеждат много дълго, няма как да е иначе.
При Мартин е същото, и той е натюр, не се преструва, явно си е такъв. Това вече е добре за нас. Но нищо чудно в течение на играта да се променят нещата, зависи в каква позиция ги поставят продуцентите, използвайки именно тези им качества.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 22:26 от Merri_An

# 1 689
По- напред, по- напред ми мина Марто. Така закопа злобната баба, че и и изкриви физиономията. Яде я злобата яко.

# 1 690
Виолета едвам се сдържаше,просто начина по който Мартин и отговаряше беше супер интелигентен ,и тя просто нямаше какво да отговори .Харесвам такива хора ,а Виолета има нужда някой да я свали на земята въпреки, че тя още не го осъзнава ,и едва ли някога ще го осъзнае .

# 1 691
  • Асеновград
Браво на Марто , фаворит ми е.
Стрина как скляпаше....хаха .

# 1 692
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Браво на Мартин! Все повече започвам да го харесвам - интелигентен, възпитан, спокоен, със самообладание и лек маниер си казва всичко, без да е груб или арогантен. Дано се задържи в играта!

Браво и на Момчи за отношението към Гатьо, така се прикоткват такива като него - со кротце, со благо и со много комплименти и поощрение.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 21:57 от Reinа

# 1 693
  • Sofia
Мартин я съсипва Laughing

# 1 694
Дунев 👎🏻

Общи условия

Активация на акаунт