💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 363
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 785
Крум е много добър във всичко.Дано е сред тримата финалисти.

# 1 786
Всички останали амазонки са хубавици - Теодора, Ива и близначката са пълен пакет, Оряшкова има много красиви очи и топла усмивка, Ситнилска също е с красиви очи, цвети е сладурана с разкошни къдрици. На това племе симпатизирам - красиви, добри и издържливи.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 08:04 от araselia

# 1 787
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Гатьо, обаче започва да му харесва да бъде амазонка.
Я, как окуражава момичетата, жалко, че загуби нещо силата му никаква я няма.
А този епизод много ми харесаха жените, да прояват такава задружност и солидарност
нищо, че има наличие на трима мъже при тях. Цецо нещо криви му излизат сметките,
толкова щастлив беше, че е при жените, те пък повече се кефят и харесват Гатьо Joy.
Иначе браво на Теди много мъжко момиче, толкова пък да не дадат нищо от нея, големи са .......

# 1 788
  • София
Цецо е много нахъсан, вкарва стратегии  и много се раздава..

# 1 789
Марто бил изявен покер исъстезател,дам няма случайни неща.

# 1 790
Ма как така се променят правилата

# 1 791
Крум пък къде се изказва!

# 1 792
Другите мъже освен Цецо няма ли да участват?

# 1 793
  • София
Малко е нелепо толкова двубои жени срещу мъже на дърпане. Не е само до килограми.

# 1 794
После що бият съдията....
Крумеее..

# 1 795
  • София
Нямам търпение за двойния стандарт в коментарите,  ако гладиаторите загубят и  номинират Цвети Trollface
Едва ли ще са повече от коментарите, определящи всяка игра, която не включва мъкнене на тежести като "женска" и манипулирана. Heart

# 1 796
  • Другата България
Знаех си, че Теодора ще блесне, тя във всяка игра е на ниво, страхотно момиче, абсолютен фаворит ми е! Измести Ситнилска от личната ми женска класация.
Най-ощетения участник, вместо да се “наслаждавам“ на оцъклената и излъчваща негативизъм стрина от САЩ, можех/ме да чуем нещо от това слънчево момиче. Пфффф!

# 1 797
Нямам търпение за двойния стандарт в коментарите,  ако гладиаторите загубят и  номинират Цвети Trollface
Едва ли ще са повече от коментарите, определящи всяка игра, която не включва мъкнене на тежести като "женска" и манипулирана. Heart
Лично ще ги броя,  и ще те известя за резултатите.

# 1 798
Теодора не изглежда като човек за синхрони. Не мисля, че продукцията я цакат, просто тя самата е тиха и решена вкъщи да не се прибира.

# 1 799
Гатьо, обаче започва да му харесва да бъде амазонка.
Я, как окуражава момичетата, жалко, че загуби нещо силата му никаква я няма.
Аз не че разбирам от мъжка психология, но не е ли по-мъжкарско да се биеш срещу мъже и да побеждаваш, а не срещу жени и да побеждаваш? Гатьо би трябвало сега дори да е по-мобилизиран.

Общи условия

Активация на акаунт