💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 300
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Лично ще ги броя,  и ще те известя за резултатите.
Според мен вече си им изпуснал бройката, защото във вторник имаше поне 5 страници с такива. Благодаря, все пак. Hug

# 1 801
Ма как така се променят правилата
Е, как. В това предаването основно правило е, че няма правила. Изменят се според ситуацията, сценария и поставените цели Simple Smile

# 1 802
Аз направо не мога да повярвам какво се случва при Амазонките! Жени да предпочетат женската солидарност пред някой /трима!/ мъж! Браво!
Нямам търпение за двойния стандарт в коментарите,  ако гладиаторите загубят и  номинират Цвети Trollface
При мъжете всички очакват мъжка солидарност. При жените не е така, затова е учудващо.

# 1 803
  • Буркина Фасо
Другите мъже освен Цецо няма ли да участват?
ще участват. сега  жените да вземат силиците на червените и после жълтите мъже да ги победят.

# 1 804
Лично ще ги броя,  и ще те известя за резултатите.
Според мен вече си им изпуснал бройката, защото във вторник имаше поне 5 страници с такива. Благодаря, все пак. Hug
Аз чета темата редовно  и разбира се се намират такива коментари.  Но чак цели 5 страници? Надявам се имаш доказателства,  иначе думите ти са само празни твърдения

# 1 805
На мен ми харесва играта, но в другата тема се коментираше , че с часове е преснимана защото така наречения чук постоянно е падал сам. Даже ми се стори на едното дърпане на Крум , че клатеше нагоре - надолу въжето за да може да падне чука без да се дърпа. Дано да е било честно през цялото време. Иначе, за Теди и за секунда не съм се съмнявала. Мъжко момиче си е, както някой беше писал универсален войник без грешка.😉😁

# 1 806
Ма как така се променят правилата
Е, как. В това предаването основно правило е, че няма правила. Изменят се според ситуацията, сценария и поставените цели Simple Smile
Малко фейк,ама като всичко останало 😉

# 1 807
  • Другата България
Много неприятен Крум.
“Пусни куция напред, той лесно се стига“......
Ох, заложила съм на червените, че ще бият, но ще се радвам много ако паднат, страхотни момичета и Момчил, Гатьо и Цецо, и адски нелицеприятен Крум, много искам да му натрият носа.

# 1 808
Смешки на канал 3,яд ме е само,че ни мислят за дебили

# 1 809
  • София
Каква беше тая глупост, чукът се спря във въжето на червените, защо не го признаха?!

# 1 810
  • София
Аз чета темата редовно  и разбира се се намират такива коментари.  Но чак цели 5 страници? Надявам се имаш доказателства,  иначе думите ти са само празни твърдения
Аз също я чета редовно, от 2019 г. Нека не спорим затова дали всяка битка, която не е силова, се определя като "женска" и дали това има положителна конотация. Това не е състезание за това кой е по-онеправдан, а просто факт. Аз бих предпочела да не е така.

# 1 811
Това за милионерския бизнес на Виолета Неделчо ли го измисли? 🤣 Със същия успех можеше да е в Австралия, колкото по-далече , толкова по-добре, няма кой да опровергае измислицата.
Чудя се фризьорката Моника как така се промъкна без кастинг?

# 1 812
  • Другата България
Момчил ами, кой да я измисли? Heart
Стратегията на отбора.

# 1 813
  • София
На мен ми харесва играта, но в другата тема се коментираше , че с часове е преснимана защото така наречения чук постоянно е падал сам.
Чукът и той като мешките и буквите от вчерашната игра. Trollface

# 1 814
Гатьо играе доста по-отборно и действа по-сплотяващо от Цецо.

Общи условия

Активация на акаунт