💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 109
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 950
Крум-разочарование! Беше като дребен, злобен пинчер! Какви са тези викове "усс", стадо овце ли подкарва...
Калоян, на визитката ми направи добро впечатление, оттогава само надолу - стои с един празен поглед и глуповата усмивка.
Браво на амазонки и амазончовци! Цецо също не ми допадна тази вечер, много превъзбуден, много егоцентричен, Крум нямал загуба, ма да не остане назад и той нямал... Все да е над всички, неговият глас да се чува...
За старейшини, не знам дали искам да кажа нещо, нито Мартин одобрявам, защото и той участваше в коването на Моника, но сега съобщава само другите какво са казали... Ако Благо и Моника са на пангара, дали и за него тя няма да е последната дупка на кавала... Ама нека си ги мерят с Виолета, щом са решили!
Вики, голямо размятане, пак ще си пие кафенце и ще си яде шоколад, дано е за кратко. Красива и нежна е, ако не си беше коригирала по този начин устата, щеше да е още по-добре, като цяло не е за формата.
Мудева, топ красавица за мен, 2ри глас за Оряшкова дадох, страхотна жена!

# 1 951
Виктория с една елиминационна битка спечели повече от хората, които са печелили формата. Не бяха кражби, грошове, пътувания, резиденции...

# 1 952
Моля  никой да не сравнява Жорката от миналия сезон с Калоян особено след днешния епизод .Разлика е от земята до небето, и като сила,и като игра и като човешки качества.🙂

# 1 953
  • BG-DE
Абсолютно, Калоян днес ми падна в очите с отвратителното си поведение 🥴

# 1 954
  • На Изток от Рая
Крум и мен вече ме дразни много, но "Ус" не значи, че подкарва овце, а това е вид поздрав в карате, всъщност много значения има, явно е тренирал човека.

# 1 955
  • Другата България
Приемам облога. Nerd
Марто ще се пусне веднъж на Реката, човекът си е платил за екстремни изживявания, ако не спи една вечер на Реката все едно не е бил в ИВ Nerd
Все си мисля, че правилния момент е сега. Точно заради Викито, да го направят диво и щастливо, като се изгаврят за пореден път с девойчето. Реакциите й са забавни, не мисля че ще пропуснат да ни сервират поредните й мрънканясвания доволно полети с обилно количество сълзи.
 Жал ми е за девойчето, но не мисля, че ще й го спестят.

Аз съм сигурна, че в понеделник сините ще са или на резиденцията отново, или на стопанството. Но не и на реката. Ако следвам логиката на продуцентите, ред е на Гладиаторите да са там. Амазонките трябва да ги поохранят, значи резиденция. Или стопанство.
Относно Виктория съм на това мнение
Виктория с една елиминационна битка спечели повече от хората, които са печелили формата. Не бяха кражби, грошове, пътувания, резиденции...
След толкова мрънкане и сълзи, трябва да ѝ задоволят капризите, явно и тя е “ценна“ за формата, за момента не схващам защо, но вероятно в бъдеще ще се окаже ключов играч, вероятно ще влезе в коалиция с Мартин и Мастагарков. Това са хипотези, но за да я връткат толкова, явно има защо.
Тук идва ред на следващото ми предположение, което направих по-рано тази вечер, по време на скандала Виолета/Мартин. Ако наистина Виктория изпрати Виолета при отшелниците, а не Дени, докато тя се върне /а тя ще се върне, в това надали някой се съмнява/ вече ще има нов враг и евентуално ново разместване на пионките, пардон, играчите. И тогава нищо чудно да видим двамата /Мартин и стрина/ в тандем, обединени срещу новия враг, който и да е той.

# 1 956
Крум и мен вече ме дразни много, но "Ус" не значи, че подкарва овце, а това е вид поздрав в карате, всъщност много значения има, явно е тренирал човека.
И аз съм го чувала точно от каратисти, а по ТВ, ако не се лъжа и от сумисти, обаче неговото ми е много чобанско... Надявах се да стане любима нинджа на терен, но неговото поведение е много неочаквано неандерталско.

# 1 957
  • Другата България
Догледах промото.
И аз го разбирам като повечето от вас - че утре ще отпаднат двама.
Освен това ще има и друга игра, освен показаната, нали трябва да се преиграва/играе в събота от още двама.
Та ако е така, според мен Васко и Цвети/Даниел може да са аут. Мартин със сигурност ще се върне, тепърва ще се развива като образ, силна заявка даде. От друга страна пък ако отпаднат двама гладиатори, да не вкарат двама изгубени другата седмица?
За Изгубените ми е мъгла, ако ще вкарват там Виолета, трябва да оставят Вальо за интригата. Или пък да го изгонят и Виолетката да се прехвърли на щерката с тормоза?
Сега очаквам ако Виолета стане отшелник да “вземе под крилото си“ Никол. Заради тате, нали....SunglassesSunglassesBlush

# 1 958
На животните мисля, че им се вика "сус", а не "ус" Grinning

# 1 959
За мен утрешната игра с плочките си е женска. По- малък крак , по- добър баланс, а ако си по - нисичък и търпелив - победил си. По мои спомени главно от жени е печелена. На тази игра Джаф победи, дори и Мани беше първа... Лично смятам , че щом я дават на трима мъже и една жена, очакват Цвети да е победителя и да има мъжки сблъсък, ама ще видим.
Мартин не вярвам да го изпуснат току- така. Със сигурност им е ценен кадър. Цвети също е с доста синхрони при жените. Не е случайно. Аз и затова се учудвам , че ще е двойна елиминация . Не вярвам чак толкова да го нагласят, че точно агрономчето и Васко да отпаднат. Ама ще се чуе утре де.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 16:25 от Joy 05

# 1 960
  • España
Вярно , че в този формат правилата не са константа , но имунитет получават само тези , които идват от Чистилището това по повод Цвети !

Такаааа, изживях метаморфоза : вече Гатьо ми е в отбора на симпатичните ! 😉 А и се видя , че пичувити без него станаха доста несимпатично племе !
На другия полюс ми е Дунев …..язък , че съм го харесвала на младини ….Иначе е добър на арената , но нагаждач и хлъзгав , сори !
Марто ми влезе отдавна в полезрението ! 😉
Ще бъде интересно ако в един момент Денислава даде отпор на майка си !

# 1 961
Утрешната игра е за спокойни хора, а Васко ми се вижда нервак.

# 1 962
Марто ми е топ фаворит.
Как само насмете баба Яга.
С нейните камъни по нейната глава.JoyJoy

# 1 963
Мда, утре всичко е ясно за мен. 100 % Дани и Васко отпадат от номинираните, всичко друго ще е голям шок в моите очи Grinning Цвети и Марто са много нужни за продукцията, а и играта е женска. Тук няма колебания, само не знам дали при съвета на изгубените ще има изненада

Според мен Вики няма да прати никой към Чистилището, никъде не се споменава подобно нещо. Просо ще изпозлва грошовете да се върне. А и няма логика точно сега да пращат там Виолета при очертаващия се сеир с Марто, абсурд Grinning

# 1 964
Едва ли предложението към Вики е само това, което дадоха в промото. По-скоро след това продължава с "но...", като сигурно ще ѝ дадат някаква трудна дилема. Едва ли може да се измъкне така лесно от това място, дори да е любимка и на сценаристите, не само на Дяволо Smirk

Общи условия

Активация на акаунт