💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 118
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 965
Моля  никой да не сравнява Жорката от миналия сезон с Калоян особено след днешния епизод .Разлика е от земята до небето, и като сила,и като игра и като човешки качества.🙂
Съгласна съм, няма нищо общо помежду им. Жорката на този етап вече беше спечелил една елиминационна и една капитанска и хапваше понички край реката. Калоян е статист, дори е най-малко забележимият и излъчваният в племето на Гладиаторите. Само близначката и малкият Рълев са с по-малко екранно време от него.
За проявите му по игрите е вече съвсем различна тема.

# 1 966
  • Sunshine state
Много хладнокръвно се изправи Мартин срещу Виолета. Аз нямаше да мога да остана така спокойна срещу баба Яга. А как само го играеше адвокат на Дунев.. Оня мълчи като бит задник, тя лае ли лае. 🤯😆 Последният много се изложи, голямо падение.
Дано Мартин се върне. Смятам, че Даниел или Цвети ще си ходят. Дано Васил се събере и физически се пооправи.
Крум изплиска легена на битката - то не беше викане, нечленоразделни звуци...
Присъединявам се към вас относно Теди - страхотно представяне! 🌺

# 1 967
Миналата година новодошлият имаше имунитет само за първия съвет. Понеже Гладиаторите биха на първата номинационна битка Цвети нямаше възможност да се възползва от него.

# 1 968
Приемам облога. Nerd
Марто ще се пусне веднъж на Реката, човекът си е платил за екстремни изживявания, ако не спи една вечер на Реката все едно не е бил в ИВ Nerd
Все си мисля, че правилния момент е сега. Точно заради Викито, да го направят диво и щастливо, като се изгаврят за пореден път с девойчето. Реакциите й са забавни, не мисля че ще пропуснат да ни сервират поредните й мрънканясвания доволно полети с обилно количество сълзи.
 Жал ми е за девойчето, но не мисля, че ще й го спестят.

Аз съм сигурна, че в понеделник сините ще са или на резиденцията отново, или на стопанството. Но не и на реката. Ако следвам логиката на продуцентите, ред е на Гладиаторите да са там. Амазонките трябва да ги поохранят, значи резиденция. Или стопанство.
Басът е, че Марто ще иде на Реката, тази или някоя от следващите седмици. Но, ако е тая Викито ще изтеряса, затова има вероятност да е тази, за да вкарат комичен момент с плачещото за загубената Резиденция Вики.

# 1 969
  • София
Добро утро и нека сме позитивни! 😊

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 11:47 от Diavolo

# 1 970
Ето и Анкетата за качество на епизод 18       (от 21-ви септември).    
Кликнете картинката.

# 1 971
Мартин и Моника са на едно ниво не знам за какво спорят Joy

# 1 972
Ралица:
- Дунев, усещаш ли какво се случва в племето?
Дунев:
- Просто мечтая, Никол да я видя!
Йода:
- Не това питат те!

Марто:
Злобна, тъжна, лицемерна жена!
Аз:
"нечленоразделно цвилене от възторг"

Моника:
- Просто аз малко съм се подвела!
JoyJoyJoy

# 1 973
  • SF
Моника леко ми напомня на Зори в някои моменти.

# 1 974
Мартин ме убива със зъбите си, за човек с пари направо не мога да повярвам какво чейне са му сложили отгоре Simple Smile

Иначе директен е , обаче тия накисвания кой какво е казал са клюкарски и недостойни за мен особено за мъж. Потвърждава се впечатлението ми, че от приказливи мъже може да очакваш "да отворят торбата с л*ната"

Моника е Моника , жената е фризорка, не е ядрен физик. Но от всички сини там е най-човечна ми се струва.

Момчил е страхотно момче, брат му също, просто е по-обран. Обаче никак не си приличат външно. Те и Мишо и Радо не си приличат . Ако не знаех че са братя нямаше да позная. Рълеви имат прилика

# 1 975
  • SF
Аз намирам прилики между братя Рълеви и Момчил и Васил.
Вторият Рълев има по-правилни черти от брат си. И двамата са хубави момчета, само единият може да си направи операция на носа и ще стане.

# 1 976
# 1 977
На всички- Честит ден на независимостта!

Елпида, нищо не сме ти направили списващите тук, нали? Моля, не ни стряскай така- Все пак е празник.

# 1 978
Едва ли предложението към Вики е само това, което дадоха в промото. По-скоро след това продължава с "но...", като сигурно ще ѝ дадат някаква трудна дилема. Едва ли може да се измъкне така лесно от това място, дори да е любимка и на сценаристите, не само на Дяволо Smirk

И аз това си помислих - промото е така монтирано,че да разпали дискусиите на макс,а реално да е малка част от цялата сцена и да има уловка.

Нямам нищо против Виктория, но ми е противно, че даването на такива "награди" се случва за сметка на по-кадърни играчи,които наистина си личи,че едвам кретат вече.
Обаче не се глезят и не мрънкат колко е несправедливо положението и как искат да дефилират в Резиденцията (явно на  Вики това й е мярката за успеваемост в шоуто).

Генерирането на коментари/кликове/рейтинг може да бъде постигнато чрез експлоатирането на други сюжетни нишки без това да граничи с гавра с Изгубените.

# 1 979
Извинете за скорошното включване, но ми се струва, че някой от сценаристите скоро е  чел "Алиса в страната на чудесата" и разхожда Вики като Алиса, среща със Заека, Лошата кралица, целия двор. Вальо (Хъмпти Дъмпти) ще гръмне и т.н. Въпросът е Алиса (Вики) ще успее ли с правилната течност от шишенцето. Така чрез нея ще видим динамика в отношенията в племената "отвътре", а не само като коментари. Добра идея. Имат вече разработен сюжет, има загадка, важно да я проследят за да има интрига. Добре им се получава. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт