💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 129
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 980
Нека започнем с честит празник и  добро утро, успешни млади хора!

Вчера беше интересен епизод, амазонките спечелиха и в крайна сметка ще се окаже, че това е любимият ми отбор за момента. Крум е абсолютно чихуахуа и като започна с "усс", ми идеше да сменя канала. Някой да му каже, че това се казва преди начало на двубой, за да изразиш уважение към спорта, треньора и противника. Като цяло в червения отбор нямат особена идея за спортсменство, нищо, че повечето твърдят, че са врели и кипели в спорта - врели и кипели, но с мутренски идеи.

Момчил направо ми напълни душата, страхотно момче, доказва, че с ум, сила и воля наистина може да се справиш. Много харесвам и Теодора, нека показват малко повече от нея.

Сините влезнаха здраво в сериала, другата седмица им пожелавам една река - на тях или на червените, да пробват как е един вид. Мартин не ми хареса как започна клюкарски, но пък и тези неща трябваше да се знаят и да се види как ще реагират главните замесени. Дунев е прекрасен спортист, но реагира все едно не се намира там и не е казал тези неща. Зрял човек е, на години, с положение, нека започне да си казва нещата в очите, не да се крие зад гърба на Виолета.

# 1 981
Аз намирам прилики между братя Рълеви и Момчил и Васил.
Вторият Рълев има по-правилни черти от брат си. И двамата са хубави момчета, само единият може да си направи операция на носа и ще стане.

Защо?
Той каза че това му е в чара. Или за зъбите си говореше, не помня.

# 1 982
Безобразие!  Идва неква с 20 мнения и го изтреска!!!

Да не вземам думата два пъти:
Идеята за теглото като цяло е много добра, чак се учудвам ако сами са стигнали до нея, вероятно преписана от някъде.
Но имаше ли някой дето да не знае резултата от срещата която беше между 139 килограма жени и 152 килограма мъже???

Състезанието беше чудесно, но заснемането отново беше отвратително. Любимите им близки кадри. Моментите в които се виждат едновременно и двете страни бяха изключително редки и изключително къси, обидно къси!!!  Сякаш ги показваха от немай къде ама сакън да не видим нещо.

# 1 983
Хайде ставайте успешни млади хора - обяд е!
Не вярвам, но искам в понеделник да дадат битката с картите за памет. Гаранция червените ще са на реката.
Битките за територия са с повече компоненти и има плаване.
Затова залагам сини на реката. Ред им е и им се пада.
Жълти на резиденцията, та да видим на тези девойки роклите.

# 1 984
  • София
Догледах промото.
И аз го разбирам като повечето от вас - че утре ще отпаднат двама.

В повечето случаи, първият директно се спасява, последният е единят биткаджия, а между вторият и третият се излъчва втори биткаджия.

Честит Празник!

# 1 985
Състезанието беше чудесно, но заснемането отново беше отвратително. Любимите им близки кадри. Моментите в които се виждат едновременно и двете страни бяха изключително редки и изключително къси, обидно къси!!!  Сякаш ги показваха от немай къде ама сакън да не видим нещо.
Soney, разбра се, че тази игра е била кошмарна. Снимали са я часове наред, тъй като конструкцията постоянно се е разваляла. Играчите са чакали доста между рундовете. Всички са били много изнервени. Така, че в крайна сметка си е успех това, че въобще се е получило нещо в крайна сметка.

# 1 986
Ралица:
Лельо Вили, загуби ли си акъла че искаш да ми вземеш работата?

# 1 987
Наваксах от снощи.
Марто президент!! Право в целта всичко каза с възпитан, но директен тон. Не каруцарските истории на Виолета, че и все на опарена госпожица се прави.
И моята любимка Ива не разочарова. Хич не му се дава на тоз хитрец Цецо. Много им се радвам на този състав останали амазонки, дано се опазят момичетата. Гатьо и Цецо за бушони, Момчил не мисля, че ще го пипат засега и дано и не трябва. Стискам му палци определено.
Калоянчо ми отпадна от първоначалната листа фаворити плувци. Що за спортсменство е да искаш да пребиеш опонента. 🙄

# 1 988
Бях се подготвила за много по-драматичен и скандален съвет на Старейшините. Ами, Виолета си плете нейната кошница; груба и злобна, но засега успява. Мартин усети, че губи почва под краката си, защото за него не остава коалиция, в която може да е равностоен участник и си каза, каквото вижда. Моника разбра (евентуално) в какво се е забъркала. Дунев се прави, че още не е разбрал, но имам и някакви 2-3% съмнения, че може наистина не е разбрал.

Много се радвам за Амазонките. Ми, пък любимото ми племе са. Даже и на Гатьо май вече му харесва там, нито че не го е признал още. Само се надявам умереността и интелигентността на Момчил да надделеят над Цецовата гордост и първично желание да изпъква. Всички момичета са страхотни!

Не знам какво се обърка при Гладиаторите, но пък е страхотен шанс Даниел да бъде разкаран от играта.

# 1 989
Моника може да е глуповата, но е добродушна и незлоблива. Аз я харесвам.

# 1 990
Много се радвам за Амазонките. Ми, пък любимото ми племе са. Даже и на Гатьо май вече му харесва там, нито че не го е признал още. Само се надявам умереността и интелигентността на Момчил да надделеят над Цецовата гордост и първично желание да изпъква. Всички момичета са страхотни!
Ралица как провокира след играта, като каза, че един от Амазонките бил най-заслужил за победата и каза, че това е Момчил. Предполагам Цецо е очаквал да чуе своето име, тъй като наистина се раздаде на терена. Съвсем нарочно си го провокираха и предполагам това ще е търсена сюжетна линия занапред - конфликт между Момчил и Цецо. Цецо ще трябва да се посмири малко.

# 1 991
От всичко видяно дотук разбрахме, че Виолета не търпи началници и много държи последната дума да е нейна. Интересно ми е как си управлява бизнеса при такова непостоянство - два дни мрази Момчил, два дни – Туньо, Моника, Мастагарков. Е сега Мартин ще бъде по-дълго обект на злобата ѝ. С нетърпение чакам да се сдърпат с Дени.

Марто е убийствен в спорове. Тук имаше доста предположения, че е скорпион, но нито един уважаващ себе си представител на тази зодия не би изсипал всичко, което знае наведнъж. Ще чака удобен момент да извади жилото.

100-те гроша на Вики ще ѝ купят и имунитет и дори да отиде на реката, следващата седмица ще се върне в резиденцията. Може да ѝ предложат пир за Изгубените и ще е интересно какъв ще е изборът ѝ.

# 1 992
Този фен екстраполира за догодина:

# 1 993
Привет! Трудно смогвам и докато се вредя, сте коментирали почти всичко.
Мартин ги отвя на съвета. Точно, кратко и в десетката. Безпардонно и красноречиво, без да пада на нивото на Виолета. Нарежда се сред любимците ми.
Един съществен минус, обаче, който няма как да пропусна. При разговора с Моника, Мартин и каза "ти си наивна,  понякога глупава". Пич, не се прави така! Да беше рекъл, че е наивна и понякога се държи глупаво, но директно да и кажеш, че е глупава означава да я настроиш срещу себе си. Предстои да видим, но смятам, че с това единствено определение Мартин загуби Моника завинаги.
Голямото разочарование напоследък е Дунев. Човекът се държи така, все едно е влязъл като външен наблюдател с презумпцията,  че не е част от плебеите.

# 1 994
Много ми харесват постоянните промени в играта. Оставят често участниците с пръст в уста. Разбиват им сметките, коалициите и ги правят на луди калинки

Общи условия

Активация на акаунт