Мимчил е страхотен - силен, умерен в държание, уважителен, стратег. Цецо не ми харесва - силен е и е добър стратег, факт, но това самоизтъкване и на всяка цена да изпъкне е много дразнещо. На фона на двамата статега обаче се показа, че момичетата са много хаотични и наистина нямаше кой да ги организира. Иначе хич не са слаби, нахъсани са, вхърлят се с всички сили в битките. Много м е мило как са се обединили, дано не се настроят една срещу друга. Иска ми се да показват Теодора-близначката повече. Много се губи, а е доста силен играч. 
Чудя се какво ще каже Ралица след "но" и какъв избор ще трябва да направи Викито, за да цъфне на портите на Резиденцията?! Не, че при алтернативата да остане на Острова Викито ще се чуди много.
Сега наваксвам и с гледането, и с четенето. Единственото сигурно в този сезон е, че нищо не е сигурно! 😂 Допада ми! Никой не е застрахован, схемите и коалициите не са това, което бяха. Стрина Вили ме дразни все така, а Дунев доказва, че първото впечатление винаги е вярно. Голям спортист, малък човек (да не използвам друга дума), празник е все пак! 😀 Препоръчани теми