💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 126
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 995
Да, определено е интересно и вече фокусът е върху изненадите от страна на продукцията, а не толкова върху разправиите в племената.

Миличкият Гатьо явно е свикнал да общува само с мъже и сега в женското племе се плаши, че няма модел по който да ги подчини. Цецко иззе функцията на фелтфебел.

Мили съфорумци честит Празник на независимостта!

# 1 996
От това, което обяви Димо вчера … днес първият се спасява , а последния автоматично отпада!
Битка между втори и трети и загубилия също си тръгва.

# 1 997
  • София
Честит празник на всички!
Вчера гледах повече ИВ, но и в двата формАта спечелиха по-онеправданите. Снощният епизод тук ми хареса повече. А вероятно наистина е време агрономът (ако бъркам, извинявам се, мисля си за Даниел) да го прехвърлят във Фермата да свърши някоя работа по специалността си. С тези обрати не ми изглежда съвсем невъзможно. Ще бъде: Уникалноооо! За пръв път в тези формАти, за пръв път в света на ненагласените шоА! Играч от Игрите на глада е елиминиран за да попадне във Ферма на края на града и да създаде екологична градина с кратуни (които сетне другите фермери от Канатица - в час по трудово и занаяти - ще оформят като известно Червено племе от съседната игра.) Заглъхващи в ефира, остават сърдитите думи на Ралица към аграрния мускул - ти защо изобщо искаше да си в тази игра, бе, мястото ти и аз не знам къде е...

Адски дразнещо е това, че няма ясни правила. - това е целта, която оправдава средствата (вложените - мизерни, впрочем, съдейки по декорите във водевила). Правилото е, че няма правила. Когато ги има - могат да се променят според нуждите на продукцията.
Всъщност по-правилно е да се каже, че няма правила и какво ще се случи, как ще бъдат разменени пешките по дъската зависи с кое напред е станал продуцента?! - съгласен! Даже се чудя дали сценарият не е оформен до самия край - с празни кутийки за някои от изпълнителите. Но в "извадката" има от всичко по малко; а мозъкът е бая по-малко от мускулите. Обаче това си е чист бг-социал-капиталистически реализъм. (В този ред на размисли, смятам, че Викито ще прехвърчи още насам-натам, като съща Пчеличка Мая, приемам всички прогнози за манипулиране на ситуациите. Бъдете уверени, че в сравненията конспирации/сценарни машинации има още доста да видим, нооо печелят продуцентите!)
Дали сините ще се озоват на реката - по-склонен съм да подкрепя конспирациите - че НЕ. Но пък има възможност, защо да не? Какво знаем ние, простосмъртните ошашавени телезрители, за промислите на Бога от машината... По-сигурно е, че намаляващите ранени пичуи ще се запознаят с тамошния ландшафт. И, че амазонките поне за едно "превъртане" ще видят резиденцията. Вики ще се прибере у дома до гардероба си преди сформирането на Топ10.
Моя лична прогноза е свързана с друг "сегмент": до създаването на последен един отбор, събираните из племената двойки ще бъдат задължително разделяни по всякакъв начин.

# 1 998
  • SF
Защо?
Той каза че това му е в чара. Или за зъбите си говореше, не помня.

Ааа, аз това не съм го чула. Не вярвам да се подложи на ринопластика, освен ако няма изкривена преграда, която да му пречи. Изразих лично мнение. На мене ми е симпатичен. Само заради него и Радо ми е мъчно, когато гладиаторите губят. Калоян също ми е симпатичен, но се е лепнал за пичуити и нека ходи на реката!

# 1 999
Добро утро, мили позитивни хора Joy
Специално чаках до 12, да не ви будя рано-рано в почивния ден, макар и с цялата позитивност, на която съм способна, защото рискувам да ми се разсърдите Simple Smile

Ще стане интересно, ако Вики има възможността да изпрати някой на Светилището. Вероятно първи избор би бил Виолета, с което ще си навлече гнева на Дени и сигурно и на Дунев. Но пък след това Вики ще може да играе с мъжете срещу тях двамата. Големи въртележки този сезон.

Честит празник!

# 2 000
  • София
Добро утро,мили хора!Прекрасен ден,нито едно облаче в небето!
Всичко сте изписали,тръгнах и аз да си правя схеми,но се спрях,защото...
Ще има кастинг битка.На нея по правило ще е племето в безопасност-Амазонките.
Към тях са щедри по дефолт.Кой знае след това с какви състави на племената ще се събудим.

# 2 001
  • София
Започвам да влизам в конспирации и да подозирам, че гласят Теодора за победител-много добро представяне в игрите, тиха, скромна, глас не й се чува..или не позволяват да й се чува и изведнъж бааммм шок- печели ИВ..

# 2 002
  • София
Вчера се зарадвах на победата на Амазонките, натриха носовете на червените. Крум е изключително дразнещ. Калоян е толкова глуповато-наивен и се поддава на тези "мачовски" прояви. Рълев и той се поддава, което ме дразни, иначе го харесвам. Радо си ми остава любимец в това племе.

При Амазонките нещата се балансираха с тримата мъже. Дори Гатьо ми е симпатичен там, малко се кротна, пак ръмжи, но някак си сякаш го прави нарочно за бъзика Simple Smile Мимчил е страхотен - силен, умерен в държание, уважителен, стратег. Цецо не ми харесва - силен е и е добър стратег, факт, но това самоизтъкване и на всяка цена да изпъкне е много дразнещо. На фона на двамата статега обаче се показа, че момичетата са много хаотични и наистина нямаше кой да ги организира. Иначе хич не са слаби, нахъсани са, вхърлят се с всички сили в битките. Много м е мило как са се обединили, дано не се настроят една срещу друга. Иска ми се да показват Теодора-близначката повече. Много се губи, а е доста силен играч.

При сините - Мастагарков ми е много симпатичен, умерен е, силен е. Марто не ми харесваше първоначално, но сега ми прави впечатление, че добре вижда и анализира ситуацията, макар че не е силен в битките. Моника е един пълнеж и е наистина жалко, че играчи като Мишо и Радев не са вътре за сметка на такива като нея. Дунев не ми допада, продъжава да е обран и даже като капитан да не поема отговорност за нищо.

# 2 003
  • SF
И аз, срам-несрам, ще си призная пред вас, че при Амазонките Гатьо не е оня Гатьо от гладиаторските му времена. Стискам му палци да е все така или поне така.

# 2 004
Останах приятно изненадана вчера от Мартин. От визитката очаквах, че ще е лигльо, който е свикнал всички да му се мазнят заради парите, които има. Изкефи ме как се държа на съвета. Освен, че каза всичко кратко, точно и ясно на леля Вили, добре нагласи и Дунев. Той мълчи през повечето време, но в такива моменти като снощи на съвета става ясно, че поведението му не е нормално.

# 2 005
Въобще не съм изненадана от поведението на Гатьо при жените. Той сам си го каза, че не иска в женско племе, защото на жените не може да се дават заповеди. Като повечето правещи се на "фелдфебели" сред себеподобните Гатьо ми се струва типичен мъж под чехъл и истински кротанчо в женска компания. Сред мъже се прави на ербап и мачо, но сред жени е друга бира. От малкото реплики, които е казал за жена си е видно, че у дома е държан на къса каишка и му е взет страха. Nerd

Викито явно пак ще го развъртят по дестинациите на формата. Дано този път да има време поне за две кафета в Резиденцията преди пак да трябва да стяга куфара. Satisfied Чудя се какво ще каже Ралица след "но" и какъв избор ще трябва да направи Викито, за да цъфне на портите на Резиденцията?! Не, че при алтернативата да остане на Острова Викито ще се чуди много.

Сега разбирам защо още не са поръчали екипи от Алиекспрес и не са облекли еднакво новите отбори. Самите продуценти не са наясно, като се събудят на какъв акъл ще са и кой къде по отборите ще засилят. Scream

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 12:53 от sineva 1

# 2 006
Според мен ги карат да говорят някакви неща. Познавам мъже като Гатьо - надеждни са, чудесни съпрузи и всъщност се държат много добре с жените като цяло, лесно човек може да се разбере с тях. Аз харесвам стегнато хора, льольовци не.
Учудващо, но Мартин не ме дразни, а очаквах да е така. Нищо чудно и да ми стане симпатичен в един момент.
Дунев ми затвърждава негативното мнение. Не харесвам агресивни и просто хора, но бе харесвам и мишки. Дъщеря му също не ми е симпатична, не знам защо.
Фризьорката е много глупава и грозновата, но също не ме дразни.
Харесвам хора с индивидуалност и странни носове. Големи, криви... Никога не бих препоръчала кълцане. За зъби да.

# 2 007
За днес залагам, че Васко отпада на плочките. Нервак ми се струва, но и Даниел е такъв. Мартин мисля, че ще ги бие, а на елиминационна битка Цвети ще отстрани втори мъж. Тоест Даниел и Васил са аут. Реално искам само Даниел вън. Другите трима ги харесвам.
Щом Вики ще каца при старейшините 200% днес губят човек. А подозирам, че другата седмица Мишо ще влезе при гладиаторите.

# 2 008
  • София
Обаче това с екипите е голяма излагация. Снощи явно някой съотборник беше заел на Цвети за съвета червена кърпа и гладиаторско яке, но по пътя обратно си беше пак с жълтите дрехи.
Големи икономии, няма що. А аз наивно си мислех, че поръчват още в началото на всеки играч по три екипа, в отделните цветове...

# 2 009
  • Sofia
Изпуснах ви за седмица, ама каква седмица.. Човек не може да отиде на почивка. Simple Smile Сега наваксвам и с гледането, и с четенето. Единственото сигурно в този сезон е, че нищо не е сигурно! 😂 Допада ми! Никой не е застрахован, схемите и коалициите не са това, което бяха. Стрина Вили ме дразни все така, а Дунев доказва, че първото впечатление винаги е вярно. Голям спортист, малък човек (да не използвам друга дума), празник е все пак! 😀

Общи условия

Активация на акаунт