💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 976
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Дам, предвидимо.
Значи Васко вкъщи, Дани на Светилището.

# 2 206
Димо каза че отпадналият от втората елиминационна битка напуска племената. Не каза напуска Игри на волята
Дали това значи че ще иде в Чистилището

# 2 207
  • Другата България
“А четвъртият просто напуска племената.“
Това поне според мен значи, че един напуснал един заточен при камъните и мидите на оня плаж.
Една елиминация и една трансформация.
Няма двойна елиминация.

# 2 208
  • София
Димо каза: Последния ще напусне племената. За мен преведено е един отива в чистилището.
Ясно, и все пак играта ще реши кой отива в Чистилището, което за мен си е и елиминация (освен ако нямаш грошове), няма да решава нито Виктория, нито Мартин, а така се бе размечтал. Joy

# 2 209
Дали няма Мартин да иде на острова? И като се върне той да прати Виолета там?

# 2 210
  • На Изток от Рая
Димо каза че отпадналият от втората елиминационна битка напуска племената. Не каза напуска Игри на волята
Дали това значи че ще иде в Чистилището
Всъщност май каза, че водят битка за оставане, но къде в игрите или в племето си

# 2 211
  • София
Явно трябва да се запълни празнината оставена от Вики и ще пратят загубилия елиминационния дуел в светилището. А не дадоха тази власт на Вики, защото продукцията иска сблъсък Елвиса - Виолета и сеир.

# 2 212
  • София
Дали няма Мартин да иде на острова? И като се върне той да прати Виолета там?
Няма да е Мартин, защото ще отиде сюжетната линия с Виолета. Той ако отиде там, няма шанс да победи момчетата, за да се завърне обратно.

# 2 213
  • София
Къртица или не, Вики не си дава сметка, че не се бори с 2 лагера (по Виолета), а с 3 - не брои продукцията, а това е фатално неглижиране на ситуацията.

# 2 214
В чест на Вальо. Grinning

# 2 215
  • Другата България
Димо каза: Последния ще напусне племената. За мен преведено е един отива в чистилището.
Ясно, и все пак играта ще реши кой отива в Чистилището, което за мен си е и елиминация (освен ако нямаш грошове), няма да решава нито Виктория, нито Мартин, а така се бе размечтал. Joy
То и аз се размечтах, много искам да го видя това.
Но сеирджийската ми душа иска Мартин да се върне в племето, в което съм сигурна, за да има: “ЕКШЪН“.
Но ще намерят цаката и на Виолета, сигурна съм.

# 2 216
Ако някой сега ми каже: Няма друга такава игра като ИВ България!, ще му повярвам, дори без да съм гледала и промо на нито един сезон!
Правилата се пишат според зависи!

# 2 217
Румен Радев хич не беше доволен от сделката, която Ралица предложи на Вики и то с право. Аз не я харесвам Виктория и не смятам, че е преживяла повече отколкото останалите Амазонки. Дори ги води с ден резиденция, а вече и повече.

# 2 218
  • София
Но ще намерят цаката и на Виолета, сигурна съм.
Сигурно, но няма да е толкова скоро, колкото му се иска на Мартин. Дори съм убедена, че тя ще се задържи по-дълго във формата от него. Sweat Smile Не само заради сеир, а и в битка на арената между двамата, има шансове да го отстрани, не всеки мъж, конкретно него. Smile

# 2 219
Мартин все по-малко ми харесва. Речникът му е неприемлив. Освен това кой му каза, че той може да бъде тактик, има право да прави коалиции и да се бори за оставането си, а другите нямат това право? Правата може би се определят от броя ресторанти, които притежава някой?
Имал сметки за разчистване. Но какви сметки за разчистване можеш да имаш в игра, чиято логика е такава – отстраняваш, за да не отстранят теб? Вкарва личния елемент твърде много, което показва изключително сериозно по размер его. Подозирам, далеч по-сериозно от това на Виолета. От него извира неподправена злобица, изригваща в изрази като: „ще отрежа главата й“, „заразно зло“, „нещо“. Да не говорим как продукцията му поднася на тепсия всичко, от което има нужда. Пресен пример – има нужда от Вики – Вики се появява, върнала се от „небитието“ срещу „колосалната сума“ от 100 гроша.
Този човек не подбира средства. Опитът му в калабалъка, преди началото на битката, да настрои гладиаторите срещу нея, е показателен.
Не на последно място ми прави впечатление начинът, по който Виолета говори за него и начинът, по който той говори за нея. Ами определено тя печели.
А, да не забравя.Simple Smile Това може би ще прозвучи дребнаво, но лошата работа на някой зъболекар върху искрящите му зъбки е забележителна.Simple Smile
Искрено му пожелавам да не успее, но, за съжаление, развитието на събитията показва, че ще се случи обратното.„
Що се отнася до Дунев, мисля, че е по-скоро наивен. Неговото поколение мисли по различен начин. Дожаля ми, че повярва искрено на Мастагарков, който му предложи да отиде при изгубените и да „пази“ дъщеря му. Според мен Мастагарков просто го подканяше да си тръгне по примера на Вальо. Вероятно му е проблем да влиза в конфликти и му се ще да го оставят да си гласува, без да влиза в обяснителни режими, които няма кака да не доведат до словесни престрелки. Той приема мнението на останалите и му се ще и неговото мнение да се приема, без да го обявяват за враг. Уви, това няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт