💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 950
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Каква елиминация какви 5 лева … Цвети никого не елиминира !!!
Това е по-скоро случай на "като отговаряш, вкарай въпроса в началото на отговора" и въпросът на редактора на терен вероятно е бил "какво е чувството да елиминираш един толкова силен мъж от състезанието" 》》》"Чувството да елиминирам...."

# 2 341
Изтървах малко и не разбрах на земеделеца дадоха ли грошове или само на спечелилата служебно? То нейните с а с нищо не заслужени.

# 2 342
Не мисля, че са му извили ръцете. Тази контузия беше, както вина на Страейшните, така и негова. Ако беше проявил търпение за 15 секунди нямаше да си отнесе лакътя. Уважавам това, че не се опита да го отдаде на късмет, а на собсветното си представяне.

# 2 343
Как трети? Васил не завърши ли втори?

# 2 344
  • София
Е, нищо не познах!! Grin

# 2 345
Жалко за Васил. Контузия. Какво да се прави. Ще гледаме напред. Цвети няма как да не мине каквито и да е било халки - шампион по Калистеника е.

# 2 346
Изтървах малко и не разбрах на земеделеца дадоха ли грошове или само на спечелилата служебно? То нейните с а с нищо не заслужени.
Наистина , за Даниел нямаше нищо .

# 2 347
  • На Изток от Рая
Какво стана, та напуска по медицински причини?
Болка в лакътя и невъзможност да продължи

# 2 348
Защо и грошове? Защо!? Не я харесвам Цвети и това е!

# 2 349
На битката за спасение, преди елиминационната грошове не се дават. Дават само, когато отстраниш някого в директен двубой.

# 2 350
  • Някъде там...
И аз. JoyJoy То вече стана "Очаквай неочакваното!" Сега да чакаме Марто да се върне и да отстреля Виолета ли?!

Много ме е яд за Васко!

# 2 351
  • Другата България
Joy На Даниел май нищо не дадоха.
А завърши първи. Joy Де факто той спечели.
На Цвети обаче - дават. Тъй де, равнопоставеност трябва да има.
По Тупаревски.
Да не говорим, че победата ѝ беше служебна, с нищо не заслужи тези грошове.

# 2 352
Баси хората. Тази контузия е от няколко дни бе, кого лъжете.

Васко, беше ми драго. Малшанс. Успех в живота, братле!

Абсолютно! Изигра няколко игри без да се оплаква, а на повторението на падането ясно се вижда, че пада на дясната си ръка, а лявата е във въздуха. Определено не е от играта с варелите.

# 2 353
  • София
За Дани нямаше 50 гроша.
Този сезон дават 50 гроша само когато си пожелаят и по симпатии.
Миналата година всеки, който печелеше номинационния сблъсък между четиримата взимаше 50 гроша.

# 2 354
Изключително забавен сериал тази година. Боливуд пасти да яде. Герои изчезват, възкръсват отмъщават, лели , стринки, учинайки. Лишения и глад. Не стига реката, Ами дай и по гадно място като плажа.
Крепи ме само това, че обикновено в тия сериали доброто побеждава дъртите вещици.

Общи условия

Активация на акаунт