💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 990
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 400
Васил пада именно на лакътя си при онова ужасно падане от куба.
И може е да отпадне по медицински причини своевременно, а не да се нагласят нещата в движение.

Пада на десния си лакът. Вижда се на повторението. Боли го левия.

# 2 401
За Елвиса имат веднага нов екип Joy
Платило си е момчето, иначе икономията икономична - дело на всеки! /За тези, които не са било комсомолчета, пионерчета и даже чавдарчета - почнах да цитирам разни слогани, дето даже и опарки не им викахме в онези времена, от бай ви Тошово дедово време! Ама, честно, сега почвам да им разбирам смисъла! /

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 23:21 от Anhela_a

# 2 402
  • sofia
Това трасе не виждам как някой ще го мине 5 пъти..,айде до 3 може и да се случи, ама 5!!
Не съм гледала предни сезони и не знам дали го е имало...

# 2 403
  • Другата България
Цвети как хън-мън спомена, че Васил е бил контузен всъщност. Вика "беше му много трудно трасето и се отказа". Боже, боже...
Това беше супер грозно, много грозно и за мен.
Той не се отказа, защото му е трудно и не може, а защото го боли.
Разликата е огромна.
Представих си ако някой мъж го беше казал за жена, беше го представил по този начин.....олеле майко, веднага на феминизъм щяхме да го обърнем.
Не ми хареса поведението на Цвети, ако Васко беше ок, щеше да я отнесе със сигурност, тя е като котва във водата. Не знам дали изобщо го беше предвидила.

# 2 404
Това трасе не виждам как някой ще го мине 5 пъти..,айде до 3 може и да се случи, ама 5!!
Аз понеже се разпенявих и упущих, на питам чистосърдечно - някой мина ли го роне веднъж? Щото аз верно си коментирах и семейно и таман да загледам и то приключило! Няма даже и 7-8 мин.

# 2 405
Цвети как хън-мън спомена, че Васил е бил контузен всъщност. Вика "беше му много трудно трасето и се отказа". Боже, боже...
Това беше супер грозно, много грозно и за мен.
Той не се отказа, защото му е трудно и не може, а защото го боли.
Разликата е огромна.
Представих си ако някой мъж го беше казал за жена, беше го представил по този начин.....олеле майко, веднага на феминизъм щяхме да го обърнем.
Не ми хареса поведението на Цвети, ако Васко беше ок, щеше да я отнесе със сигурност, тя е като котва във водата. Не знам дали изобщо го беше предвидила.
Хубаво щеше да я видим на плуването … 5 пъти до понтона и обратно Simple Smile

# 2 406
А Никол защо толкова иска да срине Мартин? Човекът преди малко дойде, нищо не й е направил... Rolling Eyes
Защото каза, че баща й в коалиция с Вили са го пратили на елиминация. А според нея баща й в коалиции и интриги не влизал.

# 2 407
  • sofia
Не, още в началото на Васил му отказа ръката
Аз понеже се разпенявих и упущих, на питам чистосърдечно - някой мина ли го роне веднъж? Щото аз верно си коментирах и семейно и таман да загледам и то приключило! Няма даже и 7-8 мин.

# 2 408
  • София
Не съм гледала предни сезони и не знам дали го е имало...

Досега не е давано това трасе.
А иначе има няколко атлети, които ще го минат. Включително и в този сезон.
Но да, доста е тежко трасето. Simple Smile
Много плуване + много халки, убийствена комбинация.

# 2 409
Обзор номер 11:
Елвиса прави планове как да надхитри Вили и да обърне играта като се върне от елиминациите. Трябват му 100 гроша и още един човек в племето на негова страна.
На съветът на изгубените Ралица прави сензационно предложение на Виктория да я върне при Старейшините срещу нейните 100 гроша. Вики отказва. Изгубените я убеждават да приеме. Ралица повдига вежда и и дава втори шанс да вземе правилното решение. Вики вади 100те гроша и се връща в резиденцията. Вальо е изгонен от изгубените. Той потегля с бодра стъпка и ги моли да се грижат за дъщеря му и в никакъв случай да не забравят да я събуждат с думите: "Добро утро, успешни млади хора!"
Виолета е стъписана. Решава, че трябва да обърне палачинката и да се опита да я спечели на своя страна. Елвиса е щастлив, че стъпка едно от плана му е изпълнена. Потегля окрилен да вземе 100 гроша.
На арената Димо им съобщава, че двама ще напуснат племената. На битката с плочките Елвиса остава последен, Даниел печели, а на Васко и Цвети предстои елиминационна битка. Елвиса си взима сбогом с предаването. Димо му казва да не бърза - той е просто прокуден на чистилището. Все пак това е Игри на волята - последният може да се спаси, а втория или третия да отпадне.
На елиминационната битка контузеният Васил е обречен отначалото. На тежко трасе с преминаване на халки по 100 пъти той се мъчи, но се отказва преди да се осакати. Цвети печели служебно. Васил се извинява, че не е бил достатъчно подготвен. От кумова срама продукцията показва монтаж, на който се вижда колко лошо пада Васко върху лакътя си на една от битките. Димо и Ралица не смеят да го нахокат, а казват, че напуска по медицински причини.
Цвети се връща при Гладиаторите и казва как е победила служебно, защото трасето е било непосилно за Васил. Вече си има и 100 гроша.
Елвиса отива на чистилището и съобщава на Никол Дунева, че е бил изигран от баща й. Тя е сигурна как Елвиса няма шанс да оцелее на чистилището и иска да довърши започнатото от баща си и да го изгони от предаването.
В промото за следващия епизод Гатьо отново се озовава на арената на кастинг битка и трябва да прави облог. Най-лошите кошмари на командоса се сбъдват отново.

# 2 410

Пада на десния си лакът. Вижда се на повторението. Боли го левия.
На мен десния ми се видя, на тая стена на Тарзан именно дясната му ръка не издържа, но реално кой знае по колко начина може да се пребие човек в това предаване.

# 2 411
Не.
Цвети сигурно до залез щеше да мята "расото".

# 2 412
  • Другата България
Не.
Цвети сигурно до залез щеше да мята "расото".
Да, това също. Забравих за “расото“. Joy

# 2 413
  • Варна
Горкото Вики въобще не му върви. При толкова отслабено синьо племе като нищо ще  откарат на реката доволно количество време. И пак няма да има дефилета и други благини. За една седмица загубиха 3 мъже по различни начини. Неприятна ситуация за тях.

Честита победа на Цвети и жалко за Васил. Малшанс. Simple Smile

# 2 414
Аз пък съм почти сигурна , че утрешната битка е готвена за Гого. Какво е станало в последствие не знам, ама си мисля че и Мишето ще е добра на нея. Надявам се да я изгледаме цялата, защото с това промо не ми се вярва. Стискам палци да няма сериозно пострадали. Ама май, май на Гого- нинджата битките единици могат да ги играят до край. Не, че нещо ама силно пристрастна съм.🫠

Общи условия

Активация на акаунт