💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 015
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 475
Даниел, Виктория, Крум, Мартин и Мастагарков бяха на лайф в Инстаграм. Даниел и Виктория са в дискотека във Варна и Даниел каза, че само него разпознавали навсякъде, заради височината. 😄 Имаше въпрос и Даниел пита Мартин дали с Виолета са приятели на което Мартин се засмя и каза, че даже в Инстаграм не се следват, такива добри приятели са. 😂 Виктория каза, че няма време да гледа предаването, а Крум хвали Даниел за представянето му днес.

# 2 476
  • София
А аз не знам с какъв метаболизъм трябва да си, за да не свалиш осезаемо при такива условия.
..и да търчиш като изоглавен по арената..
Дълбоко подозирам, че отзад си имат каравани, които им осигуряват някакви удобства+храна.

# 2 477
Понеже обещах, че няма да се пенява повече от продуктивните хрумвания и ще го карам в стил "Майтап, бе, Уили!", та питам в кой сезон се очаква баба/дедо и внуче (репите, както винаги ще са пред малкия екран! )?
Не давай щури идеи, щото ще ги изплющят на екран! Стой та гледай! Satisfied
Аз съм закърмена със шщури идеи и момента се питам, теоретично, Емили със тротинетката в отбора на старейшините ли щеше да е, а тротинетката у Чистилището? 😂😂😂😂
Въпросът е Емили при Гладиаторите или при Амазонките щеше да бъде??? Laughing
мен ме вълнуват правата на самата тротинетка!

# 2 478
Достойно представяне на Васко. Възпитано и интелигентно момче, чиято обраност в поведението беше глътка свежест след логореята на повечето. Притежаваше всички качества да стигне доста напред и е жалко, че отпадна преди плявата. Дано се възстанови бързо! Сега ще стискам двойно палци на Момчил!
И малко встрани- надявам се един ден да установя че съм се справила като родител така, както са се справили родителите на братята! Другото е ала-бала.

# 2 479
  • София
И аз мисля същото, бях приятно изненадана от тези млади хора - интелигентни, възпитани, мъже на място. Желая им успех, независимо докъде стигнат в ИВ!

Между другото, вкъщи се чудехме каква е тази професия "специалист вътрешен контрол" на Васил? Blush

Не знам за каравани и храна, но това, че допускат участниците да изгорят така жестоко, е престъпление, за пореден път да кажа.

# 2 480
Икономическа длъжност е обикновено, правят вътрешни проверки в дружеството, ние имаме цял отдел.
В бюджетните предприятия също има контрольори, по различни са им функциите, нещо като одобрение на разходите май беше.

# 2 481
Васил се представи като счетоводител във визитката си.

# 2 482
Васил не заслужаваше да си тръгне по този начин.

Много съм доволна,че Марто има шанс да се завърне в сините.Колоритен образ,трябва да има един такъв откровен  и опониращ на Виолета.
Онази трътла Дунева не знам с какво самочувствие така коментира другите играчи.Мартин ще я отвее на всички възможни елементи. 2 седмици глад уж,а тя дебела и разплюта,ама иначе била треньорка по ХГ. Аз щях да съм станала кожа и кости.
Добре,че е баща й,иначе в ИВ щяха да я вземат ама на кукуво лято.

# 2 483
Напълно ясно е, че продукцията са очаквали Елвиса да СПЕЧЕЛИ тази игра и да се върне, защото вчера Димо на промото казва последният отпада още сега Grinning или поне Елвиса да е втори или трети и после да му наредят битка. Но голям шок, Елвиса губи от Дани на такава битка(никой не е очаквал) и продукцията буквално за минути намира решение и е подшушнала на Димо това за плажа, само за да го спасят Grinning  огромно разочарование беше този епизод

# 2 484
  • София
Аз малко стъписах когато Никол започна да говори така за Елвиса. Тази е втората само в тази игра, която мисли, че тате знае най-добре.  Прави бяха момчетата, когато казаха на Валентин, че не разрешава на дъщеря си да мисли самостоятелно. То и Никол същата, щом тате го е на правил, значи е правилно правилно и аз трябва да продължа неговото дело.  Никакво самостоятелна мисъл, дори не допуска, че тате може да е сгрешил.Не са малки деца, така ли ги възпитават, да нямат собствено мнение и да мислят с главите на родителите си? Моята дъщеря беше в детската, отивам да я прибера и я гушкам, а тя ми казва тихичко " Мамо, излагаш ме, вече съм голяма"Joy

# 2 485
Обаче Никол колко ми прилича на Червената пандичка по начина на говорене, а и някаква прилика в чертите има.
И на Елизабет от сезон 3 по говора. Явно е нещо гимнастическо? 😃

# 2 486
Май по-често  отношенията бащи -дъщери са такива. Моите синове в такава ситуация щяха да заявят, че това са си техни отношения (визирам Мартин и Виолета) и да не ги занимават.
Но специално за Дунев и Никол - предполагам и това, че са загубили близък човек още повече ги е сближило.

# 2 487
Много обичам предаването, но снощи заспах. Което е показателно за нивото на шООто. Противна ми е мисълта, че Мартин се превръща в нещо като Алекса от миналия сезон, ако наистина го върнат едва ли не на първата вечер. Нищо няма да му стане от няколко нощи на камъните.

# 2 488
Никол изглежда мило момиче, обаче изобщо не ми изглежда като да е подготвена за такъв тип игри.

Аз не я харесах от самото начало. Очевидно не е подготвена за подобни битки, поредната която тате носи на гръб. Не знам как е треньор по гимнастика с тези трътки. А относно говора ѝ - пълна смешка. Не може учител, пък бил той и по спорт, да говори толкова грешно.

# 2 489
Малко от отговорите на Даниел ,който се вихри във фейса и чете

Общи условия

Активация на акаунт