💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 011
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 490
Леле, колко злоба има в някои хора, направо се ужасявам. А Даниел, колко спокойно и отговаря!

# 2 491
Много ме напряга Дунев с тези непрекъснати прекъсвания на разговора и въпроси за Никол(че) към Вики.
Ако бях на нея на втория път щях да му кажа,че не съм й пресаташе и да спре да пита едно и също нещо след като вече веднъж съм отговорила.
То бива-бива бащина загриженост, ама грам няма усещане, че прекалява, хората си говорят и той хоп Никол наистина ли била окей, как се чувствала, как така татина златна с два новинационни гласа,ай-ай,въй-въй 😬

# 2 492
  • София
Трябва ли да се пренасят всички простотии от ФБ?

# 2 493
Да ,всичко интересно ,мемета и тем подобни .Не всеки има фейс и не всеки има и време да чете пикантерийки.От Инстаграма и Тик тока също.Темата няма ограничения.

# 2 494
Отговори като отговори , ама въпросите и коментарите са един път. Колко трябва да си злобен и вътрешно нещастен, да нямаш никакви интереси и други занимания, та да се юрнеш да издирваш участник в риалити, и да му обяснишш колко е грозен, злобен и глупав Честно казано все повече ме отчайва нивото ни , жалко, в каква нация се израждаме. Добре , че са възпитани младежите на екрана

# 2 495
Ето и Анкетата за качество на епизод 19       (от 22-ри септември).    
Кликнете картинката.

# 2 496
Нищо и няма на Никол. Очевидно е родена и пораснала в САЩ. Поне първите си години. Оттук и дефицитите в българския език. Нищо лошо и в това, че Дунев иска да получи повече информация за нея. В шООто карат участниците да си изказват мислите на глас. Анализите, които си правим за себе си да ги кажем с думи. Колкото и да е самостоятелно едно дете, колкото и да е пораснало- връзките с родителите са силни. Нищо лошо няма, че Никол ще се води в преценките си от поведението на баща си. Нищо по-нормално от това. Съвсем не е израз на несамостоятелност или зависимост. Понякога трудно дефинираме сами решенията си и е лесно да си кажем: "Какво би направил или е направил татко/мама на мое място?" Не значи, че ще направим същото, но житейският опит показва, че този подход работи.

# 2 497
  • SF
Аз малко стъписах когато Никол започна да говори така за Елвиса. Тази е втората само в тази игра, която мисли, че тате знае най-добре.  Прави бяха момчетата, когато казаха на Валентин, че не разрешава на дъщеря си да мисли самостоятелно. То и Никол същата, щом тате го е на правил, значи е правилно правилно и аз трябва да продължа неговото дело.  Никакво самостоятелна мисъл, дори не допуска, че тате може да е сгрешил.Не са малки деца, така ли ги възпитават, да нямат собствено мнение и да мислят с главите на родителите си? Моята дъщеря беше в детската, отивам да я прибера и я гушкам, а тя ми казва тихичко " Мамо, излагаш ме, вече съм голяма"Joy

Никол вече знае, че баща й играе с нейната най-близка приятелка Дени и майка й срещу Мартин, Мадагаскарков, Моника и т.н. Тя съвсем естествено приема Мартин като част от "другите", които ще играят срещу баща й и ако се върнат, са глас срещу баща й. Затова така започна с лекота да кове Мартин.
Сигурно и тези деца са казвали на родителите си "вече съм голям!" и на братята си "не ме пипай, че ще ти скоча!"
Там обстоятелствата са други и емоциите са други. Това са деца на спортисти и самите те са спортисти. Знаят какво е диети да се спазват, лишения, да се става рано, да се пътува. Дисциплината им е на ниво.
Ако Никол и останалите казваха, че не им пука и им е все тая за братя и бащи, също щяха да бъдат критикувани и набедявани, че новите млади мислят само за себе си и за смартфоните си.

# 2 498
Никол на мен ми е симпатична, усмихнато дете. Сега, че е малко по-закръглена , аз се сещам и за други гимнастички понапълнели след като не се състезават. Гимнастички или не, някои жени са склонни към лесно напълняване и трудно отслабване.

А че казва за Мартин ,че няма да издържи - не е чудно да го мисли - за един заможен човек, свикнал на луксове и неизпитал лишения. Той и самия Мартин си го каза, и бая спихнат изглеждаше край огъня. Докато Никол е най-усмихната от изгубените, независимо от мизерията и слабото си представяне в игрите

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 10:23 от araselia

# 2 499
Аз повече съм учудена от Дунев и Валентин. Като виждаш, че детето ти е самостоятелно, колкото 5-т годишно дете къде си тръгнал да влизаш в такъв тип шоу с него, че цялата държава да го види каква е китка? И това са спортисти с изградена дисциплина и опит, а не спряха и дистанционно да ги дундуркат двете лигли. 🙄

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 09:41 от Lilia*

# 2 500
  • SF
Има и още нещо. Пращат я на синхрон и започват с въпросите: Ще издържи ли Мартин, защо, какво мислиш, защо, смяташ ли, че му е тук мястото, защо? И това са нейните отговори. Дори не й идва на акъла да каже, колко се радва, как наистина той е за тук, колко готино, че е дошъл опонент на баща й и т.н. Това не е хейт, започнал от нищото.

# 2 501
Има и още нещо. Пращат я на синхрон и започват с въпросите: Ще издържи ли Мартин, защо, какво мислиш, защо, смяташ ли, че му е тук мястото, защо? И това са нейните отговори. Дори не й идва на акъла да каже, колко се радва, как наистина той е за тук, колко готино, че е дошъл опонент на баща й и т.н. Това не е хейт, започнал от нищото.
А ако отговаряш политкоректно в стил, - защо да не издържи , поне ще опита - няма и да те излъчат. Оставаш в миманса като някоя от Близначките . Хората се чудят , защо си такъв свит и нищо не казваш, остават с впечатление, че нямаш мнение и си безличен , дори глупав . ))

# 2 502
  • SF
Там емоциите са на макс. Поставени са в условия, които са ги изнервили. Ние не знаем дали не е започнала с това, че няма идея дали ще издържи, не го познава добре, вероятно се е нахранил в Резиденцията за разлика от тях... След това започват доуточняващите въпроси, в които й напомнят, че той е свикнал на лукс и Никол и другите не се сещат, че те също са свикнали на лукс и не се хранят със сурови миди на самотен плаж, но вече втора седмица издържат.
Хората нямат опит да говорят политкоректно пред камера, а и неутрално мън-мън на синхроните не върви. Интервюиращите искат да изкарат от участника емоция, не да го поддържат политкоректен, без особено мнение.
Но отделно от това, съм убедена, че имайки вече информация кой е Мартин, от кое племе идва и срещу кого е играл, наистина не храни топли чувства. Вече един гостенин им разби установените правила. Тоя също не е дете. Утре може да ги разбута за ранна физзарядка и да ги прати в гората да берат джоджен за подправка на мидите. Нали е ресторантьор.

# 2 503
  • София
Прекалената близост и обгрижване на Дунев и Валентин към дъщерите им, най-вероятно е защото са по едно дете и ги гледат като писани яйца. Ако имаха 2 или 3 деца, щеше да е малко по-различно ..Особено 3. Както имаше лаф- на първото дете всичко му се изварява, а трето гледаш да не пие вода от купичката на котката 😆

# 2 504
Горките изгубени! Някакви хора идват за малко, прелитат оттам да им кажат здрасти, а те гният там. Който го е измислил това му пожелавам самият той да попадне в сценария си.

Общи условия

Активация на акаунт