💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 942
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 595
За Дани нямаше 50 гроша.
Този сезон дават 50 гроша само когато си пожелаят и по симпатии.
Миналата година всеки, който печелеше номинационния сблъсък между четиримата взимаше 50 гроша
Още ви чета, но да кажа за това - не е така. Мирослава на поне 2 битки стана първа на играта между четиримата номинирани и нищо не и дадоха. Даже самата тя го коментира това, че е чакала и тя някаква награда.
Не разбрахте ли, че няма правила и продукцията на момента според човека решават какво ще се случи!
 На един дават грошове, на друг не. А и грошовете имат различна стойност и носят различни привилегии в зависимост в чии ръце са. Някой за една торба грошове получава само един допълнителен глас на номинациите, а друг за 50 гроша се спасява от номинация или директно номинира, който реши.
Всичко каквото се случва е по сценарий плод на, щях да пиша БОГАТОТО, но е по-скоро БОЛНОТО въображение на сценаристите, които залагат на тези играчи, които ще направят сеир, а за другите пълен игнор и после са чао (този сезон напр. близначката). Първите и те не са за завиждане, обръща им се внимание, дава им се ефирно време, докато ги изцедят, като лимони и после по пързалката. Ще са късметлии, ако докато са ги изстисквали, не са ги направили за резил и не са се контузили. Има и една привилегирована групичка парашутисти или туристи, които са там за емоцията. Тях също не ги брига, кой какво, дали ще загубят битка или ще са номинирани. Те си знаят, че няма да мръднат от формата преди датата, за която имат уговорка. Пример Елвиса. Беше последен от четиримата, но остана. Вторият от битката Васко е аут.
Какво повече да се каже?!
Какви грошове, какви пет лева?! Ако са решили да ти духната под опашката една торба с грошове няма да те спаси, ако обаче искат още да си на ринга земята ще изринат, нови правила ще измислят и ще си там, а грошове не ти трябват.
Всичко е само игра, всичко е само спектакъл! Nerd

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 17:27 от sineva 1

# 2 596
Вчера беше върхът на глупостта на продуцентите, които преоткриха математиката и решиха, че 4-то място е по заслужило от второ и трето. Бутането на Мартин надминава и Алекса.

Другата груба намеса бе за мизерните 100 гроша да върнеш директно в играта човек от Чистилището, където в момента шанса да се върнеш е около 15%. Другото явно и безцеремонно бутане - това на Виктория.

Мартин ми изпадна в дъното на всички класации - изключителен манипулатор и много злоба крие зад тая усмивка и уж добряшки начин на изказване. Всъщност е пълен с реваншизъм и омраза. Обявил война, на кого бе, на човека който ти пръв предаде и пръв изпрати на елиминации и за награда той дори не те шитна на Чистилището и когато вече трябваше да те номинира изведнъж ти се засягаш и обявяваш война. И не спря да бълва цял епизод, то агитации на чужди племена, то епитети, то прякори, то заговори. Нарече глупак на няколко пъти Моника (открито и прикрито) и веднъж Дунев, преди това бълваше против Туньо и Вальо, иначе злобата била Виолета, която особено към него се държи доста по сдържано и адекватно. Да не говори че на масата си изглеждат доста приятелски настроени, режисура и монтаж за наивници.

Някой се учудват, че Никол била против Мартин и искала той да си замине и било заради баща и - а кой да иска да си замине, някой с който е делила глад, студ и мизерия 3 седмици и са станали едно цяло ли ??? Преценка да правила за Мартин, ами той новодошъл и ти е пряк противник за място в игрите, уяден, зализан, естествено, че ще иска него пръв да гони.

# 2 597
Да, това четвъртият да остане, а третият да си тръгне беше бая абсурдно и нагласено. Смешен и безинтересен става този сезон.
Крайно време е да разкарат статистките-щерки. Лигави и глуповати са, освен физически неподготвени. Тези сюжетни линии нямат вече развитие, а и Дунев си играе за себе си вече.

# 2 598
Дунев и той не знае какво прави…

# 2 599
  • Sofia
И моите 5 стотинки след снощи, нищо ново под слънцето! Като за пет сезона, доста са се обиграли и изнагляри продуцентите (дундуркаме своите и разказваме играта (буквално и преносно) на чуждите). Жалко за Васил, можеше да покаже още много, но.. Стискам палци всичко с него да е наред и му желая успех, и много победи в най-важната игра - живота! Колкото до стрина и Мартин, двамата са си лика-прилика, с единствената разлика, че Марто е усвоил малко по-добре изразните средства и начините на общуване, докато стрина действа с баданарката, в стил селска простакеса. Ще ги погледаме дълго и двамата - сеирът продава, все пак! Simple Smile

# 2 600
  • София-Младост
Могат ли някъде да се гледат епизодите от сезон 4?

# 2 601
Аз съм жена , обаче …. байгън от този криворазбран феминизъм !!!! Равнопоставеността и равноправието между половете не се изразява в това “да се доказваме “ , превръщайки се в мъже  така индиректно и подсъзнателно някак сами “показваме” кой е по-силният пол чисто физически . От друга страна, да искаме уважение “кастрирайки” и принизявайки мъжките индивиди също не е в наша полза ! Този свят не е нито “мъжки” ; нито “женски” , този свят е за всички еднакъв като права и задължения , а разликите само ни допълват ! В този ред на мисли , в този формат , с тези битки не виждам как може да очакваме жена-победител , освен ако не започнат да се излъчват по двама победители ( както мисля е в колумбийската версия ).
Иначе видяхме до къде я докараха и Пичувити и оригиналните Амазонки ….
Пичувити си бяха добре , преди да подарят двама от тях на жълтите

# 2 602
Айде пак почнаха да се трият коментари!
Аман от натегачи!
Трийте, трийте щом ви е кеф! Smiling Imp

# 2 603
  • Стара Загора
И аз съм разочарована от Мартин. Възлагах му повече надежди. Елементарен ми е.
  Веднага си пролича по поведението му при влизането при Отшелниците, че не е подготвен, защото не са очаквали да да е той. Когато много го харесвахме , че говори гладко, подредено и точно разкри плановете на Вили, всъщност според мен е бил подпомогнат от редакторът си (един редактор отговаря за 2-3 участници и ги води и интервюира през целия сезон. Не рядко има съперничество между редакторите, коя идея да се развие.  .. Това са го споделяли участници от предишни сезони.)

# 2 604
# 2 605
  • España
Аз съм жена , обаче …. байгън от този криворазбран феминизъм !!!! Равнопоставеността и равноправието между половете не се изразява в това “да се доказваме “ , превръщайки се в мъже  така индиректно и подсъзнателно някак сами “показваме” кой е по-силният пол чисто физически . От друга страна, да искаме уважение “кастрирайки” и принизявайки мъжките индивиди също не е в наша полза ! Този свят не е нито “мъжки” ; нито “женски” , този свят е за всички еднакъв като права и задължения , а разликите само ни допълват ! В този ред на мисли , в този формат , с тези битки не виждам как може да очакваме жена-победител , освен ако не започнат да се излъчват по двама победители ( както мисля е в колумбийската версия ).
Именно , в силовите игри …..каквито са всъщност повечето….това пак доказва горенаписаното от мен ! 😉

# 2 606
Именно , в силовите игри …..каквито са всъщност повечето….това пак доказва горенаписаното от мен ! 😉
Аз не оспорвам написаното.
Просто казвам

# 2 607
Реакцията на Никол не дойде от нищото. Мартин много нетактично започна да плюе по Виолета и Дунев още с идването. Нормално е да се настрои враждебно.

Как от една реплика реши,че Марто е плюл по тях?
Каза,че е тук,защото Виолета в коалиция с Дунев са го пратили на номинация.
Което си е точно така.Марто е много умен и знае какво и къде да го каже,съмнявам се,че ще седне край огъня и ще си хаби приказките да обяснява стратегии и настроения в племето на деца,които са закопани на плажа без way out.
От всички там,само Мишо и Марто имат потенциал да се спасят. Радев е изключително зле на пъзелите и това ще го закопае. Момичетата ги видяхме,че за нищо не стават.

Очаквам днес жълтите да изберат Михаела,която ще отпадне с травма и ще пратят някой от тях в Чистилището. Залагам на Гатьото. Втория ми вариант е Мудева.

# 2 608
Разни размисли - игра с четирима, от която един трябва да напусне, друг на плаж и в крайна сметка двама спасени. За да е справедливо, в някакъв смисъл, трябваше първите двама да се спасят, а последните двама в битка да решат кой окончателно отпада и кой отива при Изгубените. 

А не както го обявиха удобно - четвъртият напуска племената, ама някои ли или всички изобщо не се уточни, а вторият и третият да бъдат на елиминации.

# 2 609
Васко направи голяма глупост с онова хвърляне от кубчето върху платформата. Толкова добре подготвен човек да не може да прецени, че ще трябва още една крачка и тогава да се качи е странно. Не знам как не си счупи нещо, толкова жестоко се заби в ръба.

Не му трябваше още една крачка.Ако скачаше от стабилна основа без проблеми го прескачаше.Проблема дойде от там, че не държаха стабилно варела и когато Васко отскочи, варела тръгна назад.

Общи условия

Активация на акаунт