💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 959
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 580
Ралица освен устните друга коригирала ли си е? Помня я от Откраднат живот и там не беше такава ослепителна красавица.

# 2 581
Като злата мащеха на Снежанка е красива Ралица.

# 2 582
Ако някой все още се чуди. Според мен още преди първата елиминационна битка Васил е направил сделка с продукцията. Ако е последен да отпадне директно, ако е втори или трети, да приготвят огромна битка и да се опита няколко минути, и после да се откаже.
Това пък защо?! Не хващам логиката. Thinking
Бил е контузен, ама да не се разбере, че продукцията е виновна.

# 2 583
  • София
Вальо се мъчи с неудобни въпроси

# 2 584
Като заговорихме за Ралица много красива жена Heart Eyes,и този сезон не ме дразни като почне да говори както беше предните сезони Smiley

# 2 585
Ралица и Димо много си ми харесват въпреки ролята ѝ на строгата учителка в игрите. В Капките те двамата ми бяха най-големите любимци.

# 2 586
  • София
Ей тази игра да им дадат, ще е яко Simple Smile

https://www.facebook.com/reel/322044226886255

# 2 587
А аз предлагам да включат следващия път една игра на водна топка или нещо подобно, за да няма издавени Grinning

# 2 588
  • София
Ай, Сакън!

Баш като на сапунка: Оскари за Дени и Вили

😀😂🤣

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 16:07 от Diavolo

# 2 589
Реакцията на майка и дъщеря е един от най-комичните моменти този сезон. Laughing Аааай сакън! Laughing
Другите сравнително спокойно приемат завръщането на Вики от краткия й воаяж!

# 2 590
Баш като на сапунка
Оскари за Дени и Вили

😀😂🤣

Хахаха, точно. За съжаление Дени, покрай майка си ще отнесе много негативи, а има/ше потенциал за една от любимките на сезона, все пак е доста силна.

# 2 591
Цитат
Бил е контузен, ама да не се разбере, че продукцията е виновна.
И защо да е виновна продукцията? Той сам е поел риска да скочи от варела на платформата която е доста далеч. Според мен е човек който рискува и често се контузва, но в игрите няма кой да го чака да се възстанови.

# 2 592
  • España
Аз съм жена , обаче …. байгън от този криворазбран феминизъм !!!! Равнопоставеността и равноправието между половете не се изразява в това “да се доказваме “ , превръщайки се в мъже  така индиректно и подсъзнателно някак сами “показваме” кой е по-силният пол чисто физически . От друга страна, да искаме уважение “кастрирайки” и принизявайки мъжките индивиди също не е в наша полза ! Този свят не е нито “мъжки” ; нито “женски” , този свят е за всички еднакъв като права и задължения , а разликите само ни допълват ! В този ред на мисли , в този формат , с тези битки не виждам как може да очакваме жена-победител , освен ако не започнат да се излъчват по двама победители ( както мисля е в колумбийската версия ).
Иначе видяхме до къде я докараха и Пичувити и оригиналните Амазонки ….

# 2 593
  • София
За Дани нямаше 50 гроша.
Този сезон дават 50 гроша само когато си пожелаят и по симпатии.
Миналата година всеки, който печелеше номинационния сблъсък между четиримата взимаше 50 гроша.

Още ви чета, но да кажа за това - не е така. Мирослава на поне 2 битки стана първа на играта между четиримата номинирани и нищо не и дадоха. Даже самата тя го коментира това, че е чакала някаква награда.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 22:46 от gg__

# 2 594
На битките с два тура, за да спечелиш грошове, трябва да загубиш първата игра и да спечелиш втората. Много е тъпо, ама така са го измислили.

Общи условия

Активация на акаунт