💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 997
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
След седмица 3
плюсчета/минуси ~ фаворити

Ето и новият ъпдейт на моите лични класации

++
Радостин / Момчил / Крум

Тук Крум смени позицията на Цецо, който към момента е малко след това ударно трио
Нещо като плюсче и половинка...
А, Радо и Момчи са си все така заедно на върха за трета поредна седмица.
Но Радостин си ми остава най-много на сърцето. С малко пред всички останали.

+
Цецо
-
Гатьо, Оряшкова, Теди, Ива и Мудева
Иван Рълев и Даниел
Мастагарков, Вики и Дени
Елвиса, Михаил и Румен Радев

Гатьо се изстреля от минуса на плюса за отрицателно време...
Викинга също за първи път ми е на плюса!

= / +
Ситнилска
Цвети и Калоян
Моника

Калоян ми изпадна за първи път от твърдия плюс. Даже да е благодарен, че не съм го засилил още по-надолу...
Моника се изкачва.

=
Ники Костадинов
Ники Рълев и Никол

= / -
Дунев и Вили
Елена

Махнах твърдия минус на Вили заради отличната и физическа подготвеност. Дори само заради това повече на минуса няма да я изпратя, защото това което прави е уникално и малко жени са способни на него.

Дунев никога досега не ми е бил толкова ниско в листата, но и него никога няма да изпратя на твърдия минус.

Елена поради много причини също няма как да е твърд минус.

И сега какво излиза, че в края на седмица 3, аз нямам твърд минус! Не е сефте, но си е голяма рядкост. 😮

ФАВОРИТИ/ПРОГНОЗИ

Вече след изминали 3 седмици в ефир, познавайки продукцията и монтажите и, и най-вече заради големия шум в инстаграм относно рождения ден на Рълев, то правя една малко луда прогноза, но според мен Иван Рълев е спечелил този сезон. Още в първия си обзор след седмица 1 ми е в полезрението, но към момента ми е едно 60, 70% като вероятен победител.
Другите ми двама на финал няма как, да не са Радо и Момчил. Залагам на сигурното. За мен няма как да загубят многоетапна битка, освен ако не ги изправят един срещу друг.
И веднага след тях слагам Крум и Цецо.
Крум и Цецо знаят най-много за игрите и тяхната механика и специфика. Отлично подготвени са. Особено Крум, няма игра, която да не е разузнал детайлно.
Ако Крум имаше плуването на Момчил щеше да е съвършения войник на терен този сезон.
За това и слагам Цецо и Крум малко след тях. Не че са по-слаби от Радо и Момчи. Просто плуването прави разликата.

Така че, топ 5:
Иван Рълев, Радостин, Момчил, Крум и Цецо
Сори дами, но не ви виждам до тези атлети. Дано не ми се сърдите. Фен съм ви. Аз искам да спечели жена още от сезон 2 (без сезон 4, заради Фифо, Гого и Жорката), но няма как да стане. Не и при тези момчета, които сте вкарали.
Никакъв шанс просто!

Топ 3 (финал):
Рълев, Радо и Момчил
победител: Рълев

И сега за топ 10:
Иван Рълев, Радостин, Момчил, Крум и Цецо са ясни.
Кои са другите 5?
Мастагарков, Дунев, Виолета, Ива и Дени

Изпадат ми от топ 10: Калоян и Цвети!
Калоян изобщо не го показват, а се вижда и че чисто физически не е подготвен достатъчно добре. Явно се е провалил някъде. Цвети си е за топ 10 материал ама няма къде да я сложа просто. Така че вече ми е първа резерва.

Кои са другите кандидати за топ 10?
Елвиса (ще е скандално да попадне в топ 10, хаха, ама нека, нека има малко за контраст на силоваците и мускулягите, но жалко за тях...), Михаил (последен шанс следващата седмица, охх тъпооо), Ситнилска и Оряшкова. Хайде ще сложа и Калоян, ама на последно място след всички тези образи.

Яд ме е много за Теди. Момичето има всичко за да стигне далеч, но те са и дали 'Пърпъл едита'
Явно нещо се случва с нея и е извадена от всички монтажи и синхрони. Или другата крайност. Да е ужасно скучна и да не може да говори... Изключвам това обаче.

Все още имам бегли надежди за Михаил, но те вече тлеят. Минаха 3 седмици, те все още се мъчат на чистилището. А и не ги дават особено много. Миналата година Алекса го даваха на обиталището повече отколкото трите основни племена. Денислава я показваха много и ето Денислава влезе. Очаквах този момент, за да я изстрелям веднага в топ 10. Първите две седмици просто бях предпазлив, за да видя кой от Чистилището ще влезе. Продукцията е заложила много и на четиримата. И на Дени и на Мишо и на Васко (контузията му попречи) и на Румен Радев. Обаче за да яхнеш вълната, все пак трябва да спечелиш и битка...
Такива са техните образи, по този начин да се изградят като герои. Други имат друг начин. В различни сценарийни ниши са просто. Справка играчи като Вики и Елвиса например. Вики даже взе и битка, да не забравяме.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 14:00 от Diavolo

# 2 566
Дяволо, ще те затрудни ли много ако в следващи теми на първа страница слагаш и ъпдейтваш информация кой за кого е гласувал по съветите? Не мога да преценя технически колко е сложно, но пък със сигурност много от нас ще сме ти благодарни.

# 2 567
На мен ми е странно как Никол, която е спортист се е оставила да влезе в подобно предаване в толкова лоша физическа форма. Явно много е разчитала, че влиза с баща си.

# 2 568
  • София
Ами това го правеше Бенгън, ама чакам да видя дали ще се завърне...
Окей, аз я имам статистиката, просто не съм я синтезирал.
Добре, ще я добавя.

# 2 569
  • Другата България
Дяволо, много смело е това за Рълев, и то на този етап.
Освен ако вече не се върти из ФБ групите, както казах, там се пишат много хипотези, откровени глупости, но понякога и спойлерчета се пускат, поне така беше миналата година, там се натресох на оная снимка, на която бяха последните десет ли, какво беше, че вече забравих.....
Аз съм само по снимките, ето една на Теди /моята любимка/.

Та, въпреки едита на Добрин, който според мен има/ше/ в началото, нещо в него, по-скоро нищо в него не ме кара да смятам, че може да стане краен победител. Поне до момента. Да, показателно е това с РД, но някак не ми е достатъчно. Много е рано за краен победител, виждаш, че сценария се мени в движение, но аз бих заложила по-скоро на Радостин, отколкото на Рълев. И за разлика от теб мисля, че Калоян има потенциал да стигне и до топ 5. А за жените вместо Ива, слагам там Цвети. Но е много рано, с тия постоянни промени.....

# 2 570
  • София
Елвиса е победител! Иначе защо влезе? А и го къткат и пазят, както пазеха Алекса.

# 2 571
  • Другата България
Blush
Никакъв шанс Елвиса да е победител.
Елвиса си направи един “Сървайвър“, и по живо, по здраво.
Ще го държат, докато има сеир и шоол с Виолета, или с някой друг.

# 2 572
  • София
Мери,
Радо почти не го дават и много се опасявам за него :/ Даже вече се чудя дали ще се добере до топ 10. Малко на инат си го слагам топ фаворит, защото ми е любимец и е прекрасно възпитано дете. Дано си права. Дано.
Не че не го дават де, но впъти по-малко от Рълев. И така завъртяха нещата, че изведнъж Рълев се оказа мъченика и черната овца при гладиаторите, докато в началото по-скоро беше Радо, ама там с този маркуч беше за един, два епизода драма и край. Докато с Рълев се разнасяше цяла седмица историята.

Във Фейса няма нищо, там където аз пиша има строг модераторски контрол и много голям екип от модератори и дебнат за всякакви спойлери и трият и банват. Аз поне не съм видял нищо досега. Но и не чета всичко. Физически е невъзможно. Пишат се доста глупости обаче. Тук нивото е много по-високо.

Големия спойлер е самата продукция и нейният официален фейсбук канал. Когато Радостин издърпа на буксир гладиаторската лодка нищичко. Когато Рълев обаче се прояви или направи нещо (а той реално няма почти никакви прояви и запомнящи се моменти) веднага го изкарват като акцент с видео и заглавие. Това да ти говори нещо? Защо за Рълев се прави, а за Радо не се прави?

# 2 573
Съгласна съм с Дяволо и според мен едитът на победителят е ясен.

# 2 574
И моите любимци са Кръстеви и Василеви.  В анкетата гласувах за Момчи, Радо и Мишо, иии сложих и един глас за Мастагарков. Без да броим , че радва окото е не лошо подготвен, до сега не е прехвърлил границите в общуването и е дружка с Марто. За мен това го изстрелва директно в топ 10. Няма начин да допуснат двама братя в последната седмица , затова и  Радо взима превес. За финал не знам, кои ще са, но съм почти убедена че жена няма да има. Просто тази година има много подготвени мъже. За съжаление моите фаворити: Ситнилска, Теди, Ива и Оряшкова, не ги виждам в 10ката, дано да греша. 🤞

# 2 575
  • Другата България
Мери,
Радо почти не го дават и много се опасявам за него :/ Даже вече се чудя дали ще се добере до топ 10. Малко на инат си го слагам топ фаворит, защото ми е любимец и е прекрасно възпитано дете. Дано си права. Дано.
Не че не го дават де, но впъти по-малко от Рълев. И така завъртяха нещата, че изведнъж Рълев се оказа мъченика и черната овца при галдиаторите, докато в началото по-скоро беше Радо, ама там с този маркуч беше за един, два епизода драма и край. Докато с Рълев се разнасяше цяла седмица.

Във Фейса няма нищо, там където аз пиша има строг модераторски контрол и много голям екип от модератори и дебнат за всякакви спойлери и трият и банват. Аз поне не съм видял нищо досега. Но и не чета всичко. Физически е невъзможно. Пишат се доста глупости обаче. Тук нивото е много по-високо.

Големия спойлер е самата продукция и нейният официален фейсбук канал. Когато Радостин издърпа на буксир гладиаторската лодка нищичко. Когато Рълев обаче се прояви или направи нещо (а той реално няма почти никакви прояви и запомнящи се моменти) веднага го изкарват като акцент с видео и заглавие. Това да ти говори нещо? Защо за Рълев се прави, а за Радо не се прави?
Там, където пишеш и ти, влизам и аз. Blush
Ако си прав, може да започна и да чета, когато имам време, аз само снимките гледам, че има забавни колажи, и ги поствам тук понякога.
Именно заради поведението на жертва направих и аз асоциацията с Добрин, дори го писах тук ако помниш. Да, ама после нещата се промениха, поведението му се промени. Не знам, някак не си го представям, освен ако не стане именно като с Добрин - да е резерва, и накрая понеже няма кой....
А за Радостин си го мисля именно защото до момента е прекалено обран и някак не акцентират върху образа му. От друга страна се представя прекрасно в игрите. Да, и аз искам да съм права, много искам, щото след Момчил той ми е фаворит.

# 2 576
  • София
Цецо отговаря на въпроси

С Ива са само приятели!
Фаворит от всички сезони: Фифо
Фаворити по сезони: Юлиян / Вайс / Морунов / Момчил, Румен Радев и Михаил
Бил е 93 кг. Излязъл е 81 кг. -12 кг! 😮 Явно бая е висял на камъняка... Т.е .съдбата на Амазонките не е много добра. 😉

# 2 577
  • Другата България
Ралица. Много е красива.

# 2 578
Този пък Цецо, как така упорито избягва Гого при фаворитите си да сложи. То ясно, всеки си има мнение, ама ми е странно Фифо без Гого и обратното. 🤣🤣

# 2 579
  • София
Хаха, да, Фифо и Гого си стана нарицателно Simple Smile))

Цецо продължава с въпросите (най-интересното):
Най-силната жена от всички сезони: Ваня (сезон 2)
Любима битка от този сезон: засега Дърпането на въжето от четвъртък
Най-силната двойка този сезон: Мишо и Радо
Не се кефи на Виолета от този сезон...

Общи условия

Активация на акаунт