💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 954
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
То и аз не смеех да го напиша това за Момчил,като гледам анкетата-има и други като мен.
Тази година явно искат жена победител и не знам в кой точно момент ще се изморят да стъкмяват и нагласят.
Аз не бих заложила на никоя от Амазонките.За мен най-подготвената жена за този формат е Дени.

# 2 551
Освен възрастовата разлика, заради която просто няма как Виолета да ми е стрина, махленския език не ми отива и не мога да я наричам така. Е, веднъж може, но не повече.

Почвам да мисля, че и женската част от публиката не е изобщо готова за жена победител. А тепърва предстоят обрати, намеси и разбърквания и ми е трудно да имам един фаворит, поне 4-5-6 са ми към момента.

# 2 552
  • София
Михаил ощастливява многобройните си фенки (леле една му е писала, че ще се самоубие ако напусне играта) с въпроси в Инстаграм:
Явно обаче момчето е заето (ако правилно тълкувам второто стори...)

Няма нещо кой знае колко интересно.
Любимият му участник от Игри на волята е Борис от сезон 3.

Момчил за брат си
ФАКТ - Васил ще остане в историята за този сезон, като първия победител на Чистилището в най-тежката игра срещу всички останали. Както стори Фифо в сезон 4.

# 2 553
Жестока битка беше тази на Чистилището и наистина Васил ще бъде запомнен с нея!

Цялата въртележка се завъртя след решението на продукцията да върне Вики в племето.
Даниел и Васил щяха да се спасят,а Мартин и Цвети -на дуел

Това не го разбрах! Може ли разяснение?

# 2 554
  • Другата България
Дори не съм видяла, че има нова анкета.....сега ще погледна.
Искам да се съглася и с мнението на Воден пъпеш относно думата лицемер, която се размята не само в този сезон, а и по дефолт ей така, като за добър ден. “Поведение, при което злонамереност и неискреност се прикриват под маската на чистосърдечие и добронамереност.“ Ето това е лицемерие. Значи, Мартин е всичко друго, но не и лицемер. Той е досаден, грубиян на моменти, но не е лицемер. Той всичко, което мисли и за Моника, и за Виолета го казва директно, прямо и в очите. Виолета прави същото. Двамата са напълно еднакви в отношенията си спрямо останалите, с една съществена /за мен/ разлика. Мартин умее да се владее. Той е интелигентен и горното го прави с финес, което вбесява такива “палещи от раз“ хора като Виолета още повече. И я кара да проявява всичките си лоши качества, избухвайки, обиждайки, държейки се като типичната мутра. Още ми е пред очите поведението ѝ и “разговора“ с Моника на масата, когато Моника съвсем добронамерено я попита “ако на мое място беше дъщеря ти...“. Тогава Виолета беше като обезумяла, преиначи ситуацията, чак се разкопча и предупреди, че ще стане грубичко, имаше изрази от рода на “гледай ме в очите“, “не ме прекъсвай, като говоря“, онзи изцъклен поглед и типичния мутренски изказ от рода на “гле'й сега“, “кво прааа“ и т.н. И докато Мартин не говори със злоба за Моника, напротив - опитва се да ѝ покаже, че разчитайки на наивността ѝ Виолета я използва /той прави същото, естествено/, то Виолета направо използва всякакви обидни и подигравателни фрази и средства, дори не спира да повтаря колко е безполезно това момиче и че е във формата само за лайкове, инфлуенстърство, ИГ, да си показва банските и т.н. А, и така, “небрежно“ вмъкна другото - че е една....фризьорка.
Затова казах, че Мартин тая игра я играе много по-стратегически от Виолета. С тях двамата психолозите са свършили перфектна работа.

# 2 555
Васко ми беше леееко неприятен спрямо другите, само мълчи, обран доста..чак сега го оценявам.
Има такива хора-правят много, говорят малко. Достойно се оттегли, не се жалва, не плете интриги и т.н.
Всъщност главният виновник за отпадането на Туньо май беше първият от тяхното племе е точно Дунев за мен.
За пръв път виждам капитан да взима още в началото грошове за себе си пред предимство за племето.
Ако не беше предпочел лична облага, може би щяха поне втори да бъдат.
Отделно Вила с нейните виждания за стратегия , така навърза варелите и нареди, че..съвсем се оплетоха.
Накрая изкараха и двамата едно момче да измия срама им и дори го нападнаха.
Не харесвам Дунев, като човек. Като играч и подготовка-адмирации.

# 2 556
Цецо е пуснал доста сторита, където отговаря на въпроси.

https://instagram.com/ceco.geshov?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==

# 2 557
Ако някой все още се чуди. Според мен още преди първата елиминационна битка Васил е направил сделка с продукцията. Ако е последен да отпадне директно, ако е втори или трети, да приготвят огромна битка и да се опита няколко минути, и после да се откаже.

# 2 558
Ауууууу Михаил какво сладко коте има, ще припадна!! Heart Eyes

# 2 559
Ако някой все още се чуди. Според мен още преди първата елиминационна битка Васил е направил сделка с продукцията. Ако е последен да отпадне директно, ако е втори или трети, да приготвят огромна битка и да се опита няколко минути, и после да се откаже.
Това пък защо?! Не хващам логиката. Thinking

# 2 560
Как си ги представяте тези уговорки? Че и
 огромна битка да му подготвят за да се откаже величествено… мислете малко!

# 2 561
Подозирам, че ни предстои последна седмица с Гатьо. Ще го пратят довечера на чистилището, там той няма да има никакъв стимул да играе, за да се върне в племната и на съвета ще го пратят вкъщи. Ама пък ако има имунитет, две седмици там. Направо го съжалявам. Така се изгавриха с него, че той отдавна иска да си ходи.

# 2 562
  • Другата България
Снощи същото дискутирахме...май, но съфорумка подхвърли интересно предположение за Мудева.
Та малко съм раздвоена, ако жълтите загубят как точно ще станат нещата. Още си мисля, че може и веднага да върнат Мартин, или пък друго нещо да завъртят следващата седмица. Да оставят стрина да се порадва малко, да си направи сметката, и накрая кръчмаряТ да се визуализира, подписвайки пътния ѝ лист. С нетърпение чакам този момент.

# 2 563
  • София
Играта, която Мартин ще спечели, за да се върне - където е преценено. Нито белот, ни морски шах, едва ли и пъзел. Нали е покерджия. Ето как покерът ще влезе в ИВ. Ако се налага - с мн. монтажи. Американски покер с 64 карти и 8 участника. При всяка взятка - загубилият противник плува до понтона. При взятка с карета - 2 пъти. При кентфлеш - 3 пъти, а при КФроял - отпада веднага. Мартин раздава допълнителните карти, но другите в играта ги получават след преминаване през халките над басейна.
Дано не се "случи" лекар да спечели сезона. Но може - докато се играе някоя от финалните битки, а там се е промъкнал (недовидян от сценаристите) участник, водещите да прекъснат играта, Паскалева да се скара на "навлека", а ко-водещият да обяви, че е подаден сигнал от апаратната, че санитар от парамедицинската поддръжка е преминал зададените препятствия и печели. Временният водач в екранната игра печели 100 гроша, с които да си плати екипа, джанките и мидите (които е консумирал) - ако иска да не му ги удържат по договор.

@Jess! След това, което гледах ще кажа само - жалка история, смешни и нелепи продуценти копаещи дъното. Буквално се гаврят с хората и здравето им, а на нас зрителите ни се подиграват. По Тупаревски (@Merri_An). Сигурно е играта (от тези, които вървят в момента) с най-много и най-пошли нагласистики. Пълна подигравка и с участници, и със зрителите. Май ще пиша на някой от бетинг-операторите, че изпускат възможност да яхнат масовия ТВ-феномен и да съставят залози. Ще е почти непосилно за залагащите.
И не кръчмарят ще дойде накрая (за Виолета), в офиса на продукцията трябва да дойде Горският и да ги разгони начаса.

@EdelV - Нагласената "реалност" от екрана ми идва все повече. Обзорите ти са ми напълно достатъчни и ми харесва да ги чета.

# 2 564
Аз пък си мисля, че Амазонките ще загубят облога и ще пратят в Чистилището Цецо. Той може и да не го съзнава и да се учуди искрено ако го разбере, но ми се струва, че много ги дразни. Вярвам, че ще предпочетат да изпратят него, пред Момчил или Гальо.
Мудева може и да поиска импулсивно да иде при Радев, но спред мен няма да го направи, защото ще реши /и то с право/, че по този начин ще му провали играта. Радев ще е абсолютно неспособен да направи каквото и да било там, ако Мудева е до него. Именно отиването при Мудева е стимулът му в момента.

Общи условия

Активация на акаунт