💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 983
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 535
Разстоянието от варела до платформата си беше стабилно, според мен нямаше да успее с една крачка, а още повече той няма крачките на Даниел. Съжалявам за отпадането му, но най-важното е да е здрав.

# 2 536
Тези глупости, които се тръбят, че Дунев го манипулирали, мамели и.т.н, за мен са.. да, абсолютни глупости. Достатъчно хитър според мен  излезна, маневрира както може, за да е угоден на повече от една коалиция, не заявява  ясно мнение и принадлежност, а това, че го подвели, манипулирали и.т.н идва добре дошло като оправдание ( ох, невинният той). Не мисля, че тази игра и този формат правят услуга на големите му постижения като спортист, аз виждам една хлъзгавост. При него наистина се чудя защо му е да прави така, защото освен име, все още има и прекрасна физика и физически се справя завидно, има(ше- може би вече мин.време) и респекта на  участниците.

# 2 537
Разгеле, че Вальо замина.
Жалко за Васко.
Цвета се изложи сериозно. Още щеше да е на расото.
Даниел изненада.
Ако Васко е искал да излезе, поради контузията си, натъкмили са набързо новите правила и Мартин не отпадна.
Човекът приключение. Дано вкуси и от реката. Колкото до Моника. Ами глупава е. Да, човечна е, но глупава. Как да й го каже по-направо, като няма да разбере?
Довечера, за жалост, гласувам за лекаря.
Ще вкарат всички от Чистилището, щото вътре другите се пребиват един през друг.

# 2 538
Гледам отговорите в анкетата и само да си кажа, че ако вземат да изкарат Момчил от формата, веднага приключвам с гледането или ако продължа, развоя към финала ще ми е безразличен.

# 2 539
Васко направи голяма глупост с онова хвърляне от кубчето върху платформата. Толкова добре подготвен човек да не може да прецени, че ще трябва още една крачка и тогава да се качи е странно. Не знам как не си счупи нещо, толкова жестоко се заби в ръба.

Никаква глупост не е направил, направи нормална голяма крачка, която щеше да стане, ако бяха устискали опора на варела да не мърда назад. Вината е изцяло на тия долу.

Негова е вината, защото не направи крачка, а скочи. А при скок тласъкът назад е много по-силен, отколкото при прекрачване, и държащите не бяха подготвени за тласъка. Даже и да бяха пак не е сигурно, че щяха да удържат на внезапното пиково усилие. Можеше да стане, ако бяха наклонили напред варелите. Но все едно, той рискува на самотек без да предупреди и си изпати. Като гледах вчера, падна баш на лакътя си, може тогава да го е контузил с някоя микрофрактура.

# 2 540
  • España
Първо искам, моля , някой някъде с големи букви да напише и обясни значението на думата “лицемер” ,защото , не само в този формат , а и повсеместно хората не знаят нейното значение ( към тебе гледам, Виолета ) 🥴!
Освен това : Мартин казва на Моника , че понякога е глупава , директно и прямо , при това по начин , който не да я засегне , а да и отвори очите и това не е обида !! Това е по-скоро констатация …. Да не говорим , че той подходи към нея доста щадящо и емпатично ( лично аз не одобрявам “право , куме, в очи” , ако не подбереш начина и момента ) !
Оставам с впечатлението , че според мнозина , основният недостатък на Никол е , че е “пухкавичка” ( намесват се метаболизми , съмнения ….ама как може да си позволи тя да не отслабне  за две седмици….а ма ха….) . Според мен тя по-скоро не е достатъчно физически силна и подготвена за такъв тип формат , иначе си е едно приятно момиче , отгледано с любов и внимание !
А на Мартин явно основния му грях е , че е богат , от тук и спекулациии ….. и тнт… Освен доброто му чувство за хумор , оценявам и факта , че се е постарал да се подготви за игрите , знае къде влиза , знае своите възможности и “играе играта”.
И още нещо , за снощи : “епизод без Гатьо - не ми го хвали “! 🤪

# 2 541
Гледах Васко по Нова. Каза нещо много хубаво. На въпроса-дали влизането с близък е позитивно или негатив.
Васко каза, че от една страна е хубаво, защото имаш близък с когото са споделяш, но каза, че Игри на волята е индивидуално състезание и всеки играе за себе си. А влизането с близък те кара да мислиш и за него,  и за неговата игра и това те разклон центрира.
Мисля че отчита повече като негатив това влизане с близък, но не посмя да го каже в прав текст

# 2 542
Играта с плочките беше много хубава. Без да е досадно дълга, без да е изтощителна, а изискваща основно търпение и баланс - умения, които всеки участник трябва да има и които не са свързани с пол, килограми и физическа сила. Очаквах битката за първото място да е между Цвети и Васил и бях много разочарована, че Даниел спечели и остана. Сега освен, че ще го гледаме още, ами вече ще е и с повече самочувствие, заслужи си го, де, признавам. Мартин уж тръгна за победа, но сякаш изобщо не гледаше сериозно за играта, сякаш си знаеше, че каквото и да стане, за него ще има и следващ шанс. И тук възника въпроса защо дават шанс на четвъртия, а не на загубилия битката между второ и трето място. Или просто дават шанс на Мартин.

Втората игра се очертаваше да се проточи дълга и изнурителна. Жалко за Васил, но пък се радвам за Цвети. И тя е в правото си да се радва, не е нейна вината за травмата на Васил, нито че в този етап е заложена толкова трудна игра. Ама аз Цвети все още я харесвам, колкото и непопулярно мнение да е това. Помните ли още в първата игра на Амазонките, когато пуснаха Радосвета първа, а тя се притесняваше, че е не добра и освен, че ги забави, тя и обърка топките? Тогава Цвети каза, че е трябвало да пуснат по-добър играч, за да видят другите как се минава трасето. И беше права. Няколко игри след това се разбра, а после и официално се призна, че на Амазонките им куцат стратегиите.

За Никол - хубаво и мило момиче е. Ако сравните снимката от визитката ѝ и образа и от снощния епизод, ще видите, че е отслабнала. Не ви ли е хрумвало, че смъртта на майка ѝ може да е отключила някакво ендокринно заболяване, с което да се бори и затова да е с излишни килограми? Никол не познава Мартин, но познава баща си и  не е била свидетел на техните разговори и отношения. Мартин идва и набързо казва нещо негативно за баща ѝ. Съвсем нормално е тя да се довери на мнението на баща си. Тук не става въпрос да се подведеш по акъла на приятел; това е баща ѝ, човека, който я отгледал, вероятно е бил пример за нея, единствен родител в последните години. Отделно, идва нахранен, наспал се, дори не се измори на играта с плочките... А Елена беше пряк свидетел на излагациите на баща си. Реално не знаем, може и да е осъзнала как изглежда той отстрани.

# 2 543
  • София
Цялата въртележка се завъртя след решението на продукцията да върне Вики в племето.
Даниел и Васил щяха да се спасят,а Мартин и Цвети -на дуел,в който аз залагам на Мартин.
Не знам защо продукцията толкова държи на Виктория.
Тя осребри онази "оспорвана и тежка" елиминационна битка стократно.
Ралица жива я ожали колко нещастия й са се струпали на главата.
Сега беше с имунитет,на следващия съвет просто пак можеше да си го закупи със стоте гроша,ама...
Какво видях аз снощи-приятна изненада от Даниел,горчив вкус след изявлението на Цвети,един луд Мартин Simple Smile,научих нова дума-"жалквам" и съжаление за Васко-страхотен млад човек!
Силно се надявам да се е възстановил и му пожелавам Успех в живота!
Вече нямам съмнение-личен фаворит ми става брат му Момчил Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 11:58 от avicom

# 2 544
Ето и интервюто на Васил по Нова.
Искал е с брат си да се срещнат на финал. Тогава всеки да покаже какво може и нямало да го е срам, ако загуби от него в битка, защото е знаел, че и двамата ще се раздадат  напълно в нея.

https://www.vbox7.com/play:9b673b7274

# 2 545
  • Другата България
На мен той ми е фаворит от ден едно /както е модерно да се казва/.
И с всеки изминал епизод това мнение ми се затвърждава, а същевременно доста добро впечатление остави и брат му. Напълно съм съгласна със съфорумката, която го написа, аз също го писах преди това, особено при поведението му спрямо Денислава, която го хейтеше пред останалите Изгубени - родителите на тези момчета могат да се гордеят с двамата си сина, страхотна работа са свършили, страхотна.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 12:14 от Merri_An

# 2 546
И с всеки изминал епизод това мнение ми се затвърждава, а същевременно и доста добро впечатление остави и брат му. Напълно съм съгласна със съфорумката, която го написа, аз също го писах преди това, особено при поведението ме спрямо Денислава, която го хейтеше пред останалите Изгубени - родителите на тези момчета могат да се гордеят с двамата си сина, страхотна работа са свършили, страхотна.

Ние с теб обаче  нямаме късмет с нашите фаворити.Sweat Smile И миналата година, и като гледам и тази.Абсурд Тъпарев да позволи Момчил да спечели игрите.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 12:22 от *Аня*

# 2 547
И аз като вас. Чак ме е страх да го напиша. Но трябва да го казваме тук, за да се знае. Чудесни двама братя. Мъже. Знаят кога да помогнат, имат и силата , да проронят мъжки сълзи. Това го могат само силните.
А до сега в игрите от моите любимци успя само Андрей. Толкова ли съм "загубена", че харесвам неуспелите  или тези, които Продукцията не е избрала  Simple Smile

# 2 548
  • Другата България
И с всеки изминал епизод това мнение ми се затвърждава, а същевременно и доста добро впечатление остави и брат му. Напълно съм съгласна със съфорумката, която го написа, аз също го писах преди това, особено при поведението ме спрямо Денислава, която го хейтеше пред останалите Изгубени - родителите на тези момчета могат да се гордеят с двамата си сина, страхотна работа са свършили, страхотна.

Ние с теб обаче  нямаме късмет с нашите фаворите.Sweat Smile И миналата година, и като гледам и тази.Абсурд Тъпарев да позволи Момчил да спечели игрите.
Аз съм така от първи сезон. Колко писане и раздаване за Юлиян....мани, то оттогава завързах “връзки“ с продукцията, и с кой ли не още, и понаучих доста за схемите им, хем бяха пионери още и това беше началото. После в знак на личен протест втори и трети сезон не гледах. Миналата година се реших, и не съжалявам - страхотен каст и участници, поприпомних си старите Тупаревски похвати и установих колко е задобрял в манипулациите. Тупарев, Тушев, Вито и т.н. Естествено, отново моят /а и на поне половината % от хората, гледащи формата/ фаворит не спечели. Очаквано, този формат не е, за да го спечели най-добрия. Сега още при първия измислен конфликт между стрина и Момчил, още когато не знаехме дали Момчи може да говори Blush, а тя вече го беше обвинила разбира се, за жените и за това, че е “вреден“, вече бях сигурна, че това момче няма да спечели. С нещо ще го омаскарят, ще му натаманят битка за отпадане, ще измислят каквото и да е, няма как да е победител. Но разбира се, сигурна съм, че по подобие на Юлиян и най-вече Фифо, ще стане любимец на публиката, той вече е, чета и нагласите в групите, но отгоре - отгоре, че много жокери понякога дават, а нали уж още ги избягвам. Наблягам на снимките и на колажите.
Та така.

# 2 549
  • София
Васил (ахаха, скандално видео)

Обзорът на последните епизоди от Ауткаста

Общи условия

Активация на акаунт