💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 000
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 520
Прекалената близост и обгрижване на Дунев и Валентин към дъщерите им, най-вероятно е защото са по едно дете и ги гледат като писанои яйца. Ако имаха 2 или 3 деца, щеше да е малко по-различно ..Особено 3. Както имаше лаф- на първото дете всичко му се изварява, а трето гледаш да не пие вода от купичката на котката 😆
Дунев няма ли и по-малък син? Останала съм с такова впечатление. Thinking

Има. Хората си пишат някакви си заключения.
Къде го видяхте това прекалено обгрижване?
Циганите са взели мерки срещу прекаленото обгрижване. Имат по 8, за да станат човеци!
Това сериозно ли ?

# 2 521
Сега до гледах епизода. За Васко-ами бих казала че не видях кой знае какво от него като игра след като излезе от Чистилището. Да, падна лошо, контузи се и явно това му изигра лоша шега. Питам се защо не е потърсил помощ от лекар след като е имал болки в лакътя, а е продължил.

# 2 522
Малко извън темата, но свързано с Нова и с продуцентите на ИВ.
Една сензационна новина набира скорост, като лавина - Нова тв връща Биг Брадър на екран от пролетта на гърба на Ергенът. Rolling Eyes
Истина ли е, някой запознат да сподели? Голям фен съм на формата. Simple Smile

# 2 523
Васко направи голяма глупост с онова хвърляне от кубчето върху платформата. Толкова добре подготвен човек да не може да прецени, че ще трябва още една крачка и тогава да се качи е странно. Не знам как не си счупи нещо, толкова жестоко се заби в ръба.

# 2 524
Понеже всички дъвчем Васил и как едва ли не е минимализиран травмата, според мен е търсил лекар, просто продукцията е решила така да го изкара, за да има някакво действие. Той не е Джаф, да ходи с бинт(тя все пак беше с протекции някакви) Момчето даде най-доброто от себе си, но продукцията го сготви.
Снощи Мартин се държа като Виолета. Злобата д която почна да плюе, начина по които подходи към изгубените, не му правят чест. Очаквах от него много по-добра но да действа, да опипа почвата, да види нагласите. Но изглежда, че е толкова сигурен че той ще излезе на следващата игра, че не му пука особено.

# 2 525
Достойно представяне на Васко. Възпитано и интелигентно момче, чиято обраност в поведението беше глътка свежест след логореята на повечето. Притежаваше всички качества да стигне доста напред и е жалко, че отпадна преди плявата. Дано се възстанови бързо! Сега ще стискам двойно палци на Момчил!
И малко встрани- надявам се един ден да установя че съм се справила като родител така, както са се справили родителите на братята! Другото е ала-бала.
Споделям този коментар, защото е толкова точен, че заслужава да бъде видян още веднъж. Скромност и качества, прекрасна физика- Васил. За Момчил признавам, че лично аз още не съм видяла това,от  което да си кажа чак уау за физическата част,  но в социалната и взаимоотношенията, е чудесен. Подозирам, че скоро ще обърне мнението ми и тепърва ще разкрива на какво е способен на терена, заради и което гледам с интерес. Ако е достатъчно умен и знае колко може, както и в коя продукция се намира, няма да бърза да излага  всичко на показ.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 10:39 от Анонимен

# 2 526
Така де, и Амазонките ще загубят, щото са заложили на нея.
А другата вероятно ще спечели служебно. Като Цвети. Или обратното, все тая, просто утре трябва Амазонките да загубят и за изпратят мъж в изгнание.
Гатьо?!Най-вероятно!
 Първо не се вписа в отбора. Освен това продукцията може да иска да го пораздвижи по трасето и да поизцеди още нещо от него, защото в последно време е незабележим и съответно не върши работа на продуцентите.
Така че Гатьо може да акустира в Чистилището.
Да, и за мен той е най-вероятната “жертва“.
Но пък, от друга страна, с него се изгавриха достатъчно до момента. Сринаха го доволно.
Ако наистина завъртят тоя сюжет, което си мисля, че ще стане, има шанс и моя “любим“ мотив  “той е силен и ще се върне“ да влезе в употреба и жените да заложат на Цецо или Момчил. По-скоро Тупарев да го направи. Blush
Но и аз съм за Гатьо.Blush

Що пък не и Цецо? Той си пропиля шанса за свалка с Ива, като взе да я прикотква за съюз. Абе глупчо, сваляй си я до дупка, ако те хареса, сама ще дойде при тебе. Явно му е по-слаб любовния мотив от игровия и от това само хептен ще я отблъсне.

# 2 527
Скрит текст:
Прекалената близост и обгрижване на Дунев и Валентин към дъщерите им, най-вероятно е защото са по едно дете и ги гледат като писанои яйца. Ако имаха 2 или 3 деца, щеше да е малко по-различно ..Особено 3. Както имаше лаф- на първото дете всичко му се изварява, а трето гледаш да не пие вода от купичката на котката 😆
Дунев няма ли и по-малък син? Останала съм с такова впечатление. Thinking

Има. Хората си пишат някакви си заключения.
Къде го видяхте това прекалено обгрижване?
Циганите са взели мерки срещу прекаленото обгрижване. Имат по 8, за да станат човеци!

Хаха, това беше много добро!
Обгрижващите родители нерядко взимат мерки децата им да станат самостоятелни.

Дунев изобщо не дава вид на много загрижен за Никол. Това вчера беше малко театро за пред другите. Гони си целите той.

# 2 528
Мартин си каза истината за Дунев, а това, че на Никол не й хареса си е нейн проблем. Не виждам защо другите участници от Изгубените биха се почувствали длъжни да застават зад Никол и срещу Мартин. В крайна сметка това е предаване с един победител, а не за цялата дружинка. Тяхната цел е да се измъкнат от острова, а не да бранят Дуневата чест. 😄

# 2 529
Ехее, ужасно грозни коментари за една хубава Никол. Дете на спортисти, израсла в залите, гимнастиката е била просто естественото занимание за нея. Да, може би не е била най-добрата, най-амбициозната гимнастичка, но света за нея се срутва на 18години. Когато е редно да си щастлив и волен, да усещаш, че ти предстоят прекрасни неща, това момиче е до умиращата си майка. Баща й каза, че тогава спира с гимнастиката, представям си мъката и нежеланието й за каквото и да било, поне докато се съвземе от загубата. Да си добър треньор не е задължително да си в идеална спортна форма.
Дунев, ако е гледал предни сезони добре си мълчи. Тук всяка дума може да се изопачи, изкриви и използва срещу теб.
Точно това направи Мартин, който за мен е чист манипулатор, не и стратег. Участва и подклажда разговора срещу Моника, думите за децата им бяха на Виолета, но реши да унижи Краси така извъртайки въпроса с думи които не е казал, че Дунев изглеждаше объркан и глупав в опита си да се защити.
Интересно, че в началото Мартин се въртеше около Виолета и се подиграваха на отношенията Моника-Благо, след 1-2 епизода се уви  около глуповатата Моника и тренирания Мастагарков чак се  сети, че Туристите трябвало да се пазят.

# 2 530
Хората, които се борят с излишни килограми, знаят колко трудно се свалят Smirk Две седмици нищо не са... Даже е по-странно, че някои отслабнаха видимо, но явно мъжете имат по-бърз метаболизъм и затова им личи повече.

Да, метаболизъм ще е, аз щях да съм вече 50кг, а Никол си има бузки.

# 2 531
  • SF
Хаха, това беше много добро!
Обгрижващите родители нерядко взимат мерки децата им да станат самостоятелни.

Дунев изобщо не дава вид на много загрижен за Никол. Това вчера беше малко театро за пред другите. Гони си целите той.

Нормални отношения между родител и дете. Когато Дунев имаше опцията да се лиши от възможността да е в играта и да хукне към плажа на изгнаниците, за да я спасява и обгрижва, не го направи. Остана си в племето на Старейшините и реши, че Никол ще се справи и сама, въпреки всичко, което чу за тежките условия, в които са поставени изгнаниците. Порева си и остана в Резиденцията.
За едни свръхобгрижване е да го къпеш до 18-годишно, за други - да му осигуриш образование и апартамент, а за трети свръхобгрижване е да му намажеш филийка, когато е на 4. Разтегливо и субективно е възприятието ни за свръхобгриженост.

# 2 532
Дунев участваше наравно с Виолета в оплюването на Моника. Точно си се съгласи с нея, че заради такива като Моника дъщеря му не била в племената. После обаче удобно забрави, че го е казал. Не виждам защо Мартин да е манипулатор, като той просто го разобличи на съвета.

# 2 533
Васко направи голяма глупост с онова хвърляне от кубчето върху платформата. Толкова добре подготвен човек да не може да прецени, че ще трябва още една крачка и тогава да се качи е странно. Не знам как не си счупи нещо, толкова жестоко се заби в ръба.

Никаква глупост не е направил, направи нормална голяма крачка, която щеше да стане, ако бяха устискали опора на варела да не мърда назад. Вината е изцяло на тия долу.

Тия дето защитавате Никол че сакън можело и пухкавка да е добра треньорка. То може да е, ама отникъде не следва че е.
И второ - забелязахте ли, че не един и двама минаваха по-уверено от нея по гредата?

# 2 534
Васил по Нова сега

Общи условия

Активация на акаунт