💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 970
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 505
Прекалената близост и обгрижване на Дунев и Валентин към дъщерите им, най-вероятно е защото са по едно дете и ги гледат като писанои яйца. Ако имаха 2 или 3 деца, щеше да е малко по-различно ..Особено 3. Както имаше лаф- на първото дете всичко му се изварява, а трето гледаш да не пие вода от купичката на котката 😆
Дунев няма ли и по-малък син? Останала съм с такова впечатление. Thinking

# 2 506
Реакцията на Никол не дойде от нищото. Мартин много нетактично започна да плюе по Виолета и Дунев още с идването. Нормално е да се настрои враждебно.

# 2 507
енергиен вампир:

# 2 508
Именно, точно за това , не бих си направила извод за даден човек , да го характеризирам и бързам да поставя етикет Доста ситуации с него трябва да видя, за да започна да съставям мнение, Дори Елена ми направи по-добро впечатление от Мартин с оглед на това как прие номинацията на баща си. Стана и болно, пусна сълза, не хукна да реве срещу всички, да им обявява войни , да коли беси , изобщо кой се осмели да провокира негово величество

# 2 509
  • SF
Реакцията на Никол не дойде от нищото. Мартин много нетактично започна да плюе по Виолета и Дунев още с идването. Нормално е да се настрои враждебно.

Ми, да. Той не се ли усети, че там има дъщеря на единия, нарочно ли го направи. Но като започна да им снася информация, точно това си помислих, че не трябва до такава степен да издава какво с кого е ставало.
След това я дърпат на синхрон и тя какво да говори - само хубави неща???

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 10:05 от Esmee

# 2 510
По-нагоре вампира е свежарка, обаче тук го избива на сън:

# 2 511
Думите на Никол, че ще се опитат да "го сринат" ще се одобрят и от останалите. Тук няма значение чий враг е, а че е общ враг. Той е конкуренция, идва охранен и отпочинал и с мераци да се състезава с тях и да им взима мястото в предаването, което те вярват, всички до един, че заслужават повече от него и са си го изстрадали.
Скрит текст:
/В една реална ситуация най-вероятно щяха направо да си го сготвят и изядат. Trollface /

# 2 512
Думите на Никол, че ще се опитат да "го сринат" ще се одобрят и от останалите. Тук няма значение чий враг е, а че е общ враг. Той е конкуренция, идва охранен и отпочинал и с мераци да се състезава с тях и да им взима мястото в предаването, което те вярват, всички до един, че заслужават повече от него и са си го изстрадали.
Не знам какви планове си правят малчовците, но са сметки без кръчмар, в техния случай сметки без продуцент. Елвиса още другата седмица, най-късно по-следваща ще е дръпнат обратно в Резиденцията. Няма как да го сринат, защото съм сигурна, че гладен няма да остане и ще има постоянен контакт с хора от продукцията уж да прави синхрони. Хич не го мисля този турист.

# 2 513
Това трасе не виждам как някой ще го мине 5 пъти..,айде до 3 може и да се случи, ама 5!!
Не съм гледала предни сезони и не знам дали го е имало...

Досега не е давано това трасе.
А иначе има няколко атлети, които ще го минат. Включително и в този сезон.
Но да, доста е тежко трасето. Simple Smile
Много плуване + много халки, убийствена комбинация.

На мен ми се струва, че поне трима от изгубените ще го минат, а може да не влязат в играта....

# 2 514
Дунев има още едно дете, момче. Хайде да не им променяме силом семейното положение. Не  можем и да налагаме шаблони- кой колко си обича децата и защо... За Изгубените Мартин е поредното чуждо тяло, което им висва на врата. Ако сте вие- довчера деляхте миди с Дени, а днес идва някакъв "тузар" със зъби като викториански фаянсов сервиз и ти снася куп нечистотии за родителите, твоите и на твоите "съотборници". Реакцията- представяш си какво им е на твоите близки, за които нямаш много информация. Че на всичко отгоре още един отпочинал и със самочуствие "балон" трябва да преодоляваш. Мартин малко влиза в чужд манастир със своя устав. Без да е разбрал настроението на тези хора. Не знам какъв покер, ама май ще се окаже не много добър играч Мартин. Момчил е много по- обигран, което си обяснявам с това, че е трябвало да оцелява в Китай, където всички са безкрайно лицемерни.

# 2 515
  • София
Възможно е, не знам, по принцип той е по-малко загрижен за нея отколкото Валентин и не отиде на плажа да я спасява.

# 2 516
Марто действително не подходи добре в новото племе. Можеше и по-зле, но можеше и много по-добре. Примерно можеше да каже - добре, това е вашата къща, кажете ми правилата!  Или:  Добре - тук явно се работи за да има какво да се яде, кажете в кои задачи да се включа.

Тухлите са ми едно от любимите състезания, признавам че очаквах повече от Цвети и по-малко от агрото. И от Марто очаквах повече. Мисля че той се пренави.

За зверското трасе, което тепърва ще гледаме (щото тази година едно трасе се прави за две битки) само едно ме е яд. Исках да видя на него моя любимец - а.к.а. "най-големите крака".

Агрото е доста зле на горния етаж, цитирам само един от бисерите:
"...да си ходи там, днеска макар че ѝ казах да не си ходи, ама то така се казва"

# 2 517
И аз съм разочарована от Мартин. Възлагах му повече надежди. Елементарен ми е.

# 2 518
Аз за тази вечер да кажа. Мисля че ще заложат на Михаела, но тя не е една от силните жени. Ако си спомняте беше много тромава и бавна по терена. Плуването и също не беше Ок. Ще спечели тази от Сезон 6.
Ще има пак разместване.

Гого няма да го видим на терен. Доколкото съм запозната с неговият начин на живот. Той от където е минал-не се връща. Търси нови приключения. Освен това на него реклама нова не му трябва. Той си има своите последователи и фенове.

# 2 519
  • SF
Прекалената близост и обгрижване на Дунев и Валентин към дъщерите им, най-вероятно е защото са по едно дете и ги гледат като писанои яйца. Ако имаха 2 или 3 деца, щеше да е малко по-различно ..Особено 3. Както имаше лаф- на първото дете всичко му се изварява, а трето гледаш да не пие вода от купичката на котката 😆

Има. Хората си пишат някакви си заключения.
Къде го видяхте това прекалено обгрижване?
Циганите са взели мерки срещу прекаленото обгрижване. Имат по 8, за да станат човеци!

Общи условия

Активация на акаунт