💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 845
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Ааа, аз си гледам повече за кеф. Мен няма да ме е яд, само заради мъжете, защото иначе един от тях отива на чистилището, което си е на 80% аут от формата.
Вики обаче преди да започне сезона ми беше сред личните фаворити в него, а когато дадоха визитките се шокирах, че изобщо я няма.
Не знам кой идиот не я взел, но на това супер сложно трасе от тазгодишния женски каст няма кой да я бие. Само Цвети ама тя е трагична във водата.
И сега ми се иска Вики да спечели и защото Мишето получи много бонуси от Димо освен всичко друго. А и нема има малко съспенс. Ако всеки път побеждават само бившите участници ще е тъпо.
Пак казвам, само заради Момчи, Цецо и Гатьо ще приема нормално една загуба на Вики тук.

Simple Smile

# 2 716
Ей, що не свиркате, че е събота и е от 8 часа?
Свиркаме, ама не чувате Simple Smile

Дано да не решат да изпратят Теди при изгубените. Или да не вземе тя да поиска да е при сестра си.

# 2 717
  • Sofia
И тук идва въпроса защо Моника е вътре, а Виктория вън…
И аз това се питам, но с тези продуценти - толкова! А можеше да е различно..

# 2 718
Ми не е честно Амазонките да загубят и да пратят един от тримата мъже,само и само на Мудева гаджето да се събере с нея.Да си спечели по честен начин победа и тогава.

# 2 719
За да се радва мъжката аудитория на секси прелести и атрибути.

# 2 720
  • София
Еее, всяка събота е от 20:00 ч. Уф.
Има го и на 1 стр. в основното мнение. Wink

# 2 721
Ей, що не свиркате, че е събота и е от 8 часа?
Таман да свирна, ма Димо промени правилата и глътнах свирката! 😂

# 2 722
Само заради племето искам да спечели Михаела. Иначе Вики доказа, че е много добра и заслужава това място. 😍

# 2 723
  • София
За да се радва мъжката аудитория на секси прелести и атрибути.

Ама тя Вики е по-красива от нея. От сегашния каст само Мудева и е съперник като комбинация от лице, тяло и излъчване. Simple Smile

# 2 724
Заради Амазонките искам Михаела да вкара топчето,ама какъв Ол Старс за нея?! Милата хич не можеше и не може.

# 2 725
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама как така за Мишето може да не минава това и онова, пък за другите не може?! И Васил снощи беше контузен, но никой не му каза да си скипне фермите, за да си пази ръцете. Виктория си минава като пич през всички елементи, само защото не си е наранила ръцете? Логика? Няма. Малко стана работата "За кучета и котки може, за прасета - не".

# 2 726
  • BG-DE
Ако Амазонките загубят и пратят някой от мъжете при Изгубените, мисля че ще е грешка 🤔 Най-добре Мудева са си се събере с любимия 😊

# 2 727
Иска ми се близначките да видя на тази игра. Струва ми се , че и те биха били доста добри на нея. Особено след коментара на Теди: "Ама тя не знае ли възела ?", все повече ми се засили интереса.

# 2 728
Не вярвах Grinning

# 2 729
Голяма част от трасето й го спестиха на Михаела  Sad

Общи условия

Активация на акаунт