Бързи въпроси и отговори деца- 8

• 3 369
  • 136
  •   1
Отговори
  • Terra incognita
Линк към старата тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1661276

# 1
Исках да благодаря за предложенията за настолни игри от миналата тема, записах си ги и ще разгледам Simple Smile

# 2
звярът много харесва една, но главно заради това, че е с 'чудовища', които тя просто наистина много харесва. 'лов на таласъми'.
на вас сигурно ще ви е бебешка, щом играе доста игри.

ние чакаме да порасне малко, за да играем аркам, игра на тронове и настолния  wow.

# 3
Пф, чакам единствено да заформим четворка белот, ама бая време ще си откарам още в чакане.
Аз харесвам класическите настолни игри и ако сте ги пренебрегнали, може да се върнете малко на тях. Едно дървено "Не се сърди, човече" гледам от доста време, но имаме няколко хартиени варианти на същото и не ми се трупат, а са толкова хубави...

# 4
Мъжът ми не обича карти, а аз обожавам, та се надявам с детето поне сантасе да играем.

Иначе тия зимни вечери ми писва все на едно и също да играем. А и тя повече от половин час / 3-4 игри на едно и също нещо не издържа, доскучава й, и трябва да ги сменям.

Sin_zaek, те тези всичките са бебешки, повечето са 2+ и са със съвсем прости правила и кратко време на игра.

Четох добри думи за Junior Monopoly и Junior Carcasonne, ама ми се вижда мъничка да схване идеята за стратегия и последователно да я следва.

# 5
аз самата така и не заобичах каркасон, така че и за джуниъра въобще не се замислям.
ние за бридж, покер и блекджек се гласим също... Wink.. с броенето на чиповете за покер се справя добре Wink

# 6
Здравейте, не знам това ли е правилната тема, в която да попитам, но моля ви за идея за подарък на 6 м. бебе - момиченце, естествено презадоволено, като всички бебета сега. Има си всичко, за което аз се сещам поне. Никаква идея за подарък нямам.

# 7
  • Terra incognita
Пари в плик, то така или иначе детето все още не разбира.

# 8
Пари в плик не е опция в случая. Интересувам се от идеи за подарък, без пари в плик.

# 9
  • София
Нещо за по-голяма възраст. Зависи от бюджета - уокър, активен куб, активен център, бизи борд.

# 10
Супер идеи, благодаря. Активен куб и център има, май и бизи борд по-бебешки вариант, но те са доста варианти. Доколкото знам за сега няма уокър, ще проверя.

# 11
Детска кухня е винаги добра идея, конче, което се люлее, такова 3×1, което е като колело, първо майката го бута, после става на колело без педали

# 12
Здравейте. Септември догодина синът ми ще е на 4;8г. Искам да го запиша на предучилищна направо, в момента не ходи на ДГ. Как се случва - записвам го, но чакаме да навърши 5г и тогава започва посещения или ще си започне от септември с другите деца?
А предучилищните,които са към ДГ задължително ли са по цял ден и се спи на обяд? Ако детето вече не спи обеден сън, какво се случва - взимам го на обяд или просто се занимава нещо с други деца, които не спят ( ако има такива)? Защото имам на удобно място ПГ и към детска, и към училище и трябва да решим къде да кандидатстваме.

# 13
Момичета, ще ме изтрият, ама кажете
Мога ли да сложа помощни колела на колело за възрастен и да се уча да карам на 40? Помощните колела ще ме издържат ли?

# 14
Здравейте. Септември догодина синът ми ще е на 4;8г. Искам да го запиша на предучилищна направо, в момента не ходи на ДГ. Как се случва - записвам го, но чакаме да навърши 5г и тогава започва посещения или ще си започне от септември с другите деца?
А предучилищните,които са към ДГ задължително ли са по цял ден и се спи на обяд? Ако детето вече не спи обеден сън, какво се случва - взимам го на обяд или просто се занимава нещо с други деца, които не спят ( ако има такива)? Защото имам на удобно място ПГ и към детска, и към училище и трябва да решим къде да кандидатстваме.
Аз до сега не съм чувала за ДГ, в която да оставят децата да не спят на обяд, а да си играят. Може и да бъркам де. Моите деца януари правят 5г. , 2-ра група са сега. Вкъщи понякога спят, понякога не, зависи кога са станали. Но в градината задължително лягат. Кой спал, кой не, не знам, но от 13 ч. до 15 ч. са по леглата. Ако искам да ги взема на обяд, трябва да е до 12:30 ч., тоест преди да са си легнали останалите.
Също мисля, че вече от 2ра група се водят подготвителна, тоест градината става задължителна, в годината в която детето навършва 4г.

Общи условия

Активация на акаунт