Бързи въпроси и отговори деца- 8

• 21 739
  • 791
  •   1
Отговори
# 45
.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 21:43 от Radii :)

# 46
Благодаря за споделените мнения, поръчах боти от Декатлон, изглеждат добре.
Още един въпрос за така популярните магнитни конструктори - има супер много марки, бихте ли препоръчали кои са хубави?

# 47
  • София
Нашият е от Емаг. Има същите в Джъмбо. Едно и също качество. Аз гледах да има различни видове части, тръби, комбинации, за да държи повече интерес.

# 48
ние взехме от лидл.. миналата година ни подариха един и сега взехме втори. но са от простите... само с пръчки и топчета.

# 49
“Милвена” имат детски стелки от агнешка вълна, ще взема, когато отворят сезонен щанд в кварталния мол. Доволна съм от техните пантофи също, поредна зима мисля детето да е с техни.

Чудя се също дали де й взема от ботушите им. Имитират UGG като фасон, но с по-ограничен избор на цветове, симпатични и топли изглеждат за сух студ.

# 50
Нашите боти са също с тънка стелка ,сподели наистина от къде ги взимаш вълнените
В магазините за обувки. Аз имам вълнени от Тенденз, за мен. Купуваш и режеш. Около 9 лв бяха.

# 51
Здравейте,
От два дена малката на 2г кашля нощем като легне да спи. Чува се че има храчка и кашля и се мъчи докато я изкашля. Изплюва я и така до след малко, пак се почва.
Прегледана от педиатър, чисти гърди, чист нос, без задни секрети, гърлото също добре. Един вид, нищо и няма.
Започването на кашлицата съвпада с момента да избиване на 2 кътника и 1 кучешки зъб .
В крайна сметка педиатъра смята, че е от повишена секреция заради зъбите.
От утре ще започнем сироп за отхрачване на гъсти секрети.
Случвало ли се е на някой?
Направо е кошмарно, тя не може да спи , ние също. Направо не мога да повярвам, че това може да е от зъбите. Храчките са много гъсти.

# 52
Flower , моя се дави когато му никнат зъби от прекомерна слюнка. Виж дали не е това

# 53
  • Велико Търново
Вълнени стелки има и в ДМ за 4лв, но не са детски.

# 54
Аз съм взимала детски вълнени стелки от DD step.

# 55
  • София
Аз също от ДМ имам, но някак ми се ще да не се занимавам да ги режа 😀 Едните му обувки са 28 номер, другите 29 (с повече аванс) и ще трябва да режа няколко чифта 😀  Мерси, момичета. Ще видя и в ДД степ стелки.

# 56
Здравейте, много моля за съвет. Едната от близначките ми (почти на 3 г) започна от известно време да се буди към 21-22 ч и да пищи, докато не дойде в нашето легло. Нищо не я успокоява - държане за ръка, говорене, милване, песнички. Пищи истерично и не иска баща си, настоява за мен. Вече втори месец е така. Взимам я при нас от преумора и от желание да се наспим, но става обратното. Не успявам изобщо да се наспивам около нея, имам проблеми с гръбнака, които се обостриха ужасно, откакто се свивам в какви ли не пози, за да и е ок на нея. Отделно лежи върху мен около 90% от времето, а вече е голяма и тежичка и това допълнително влошава работите. За капак сестра и се буди и иска също в голямото легло, където започва скандал кой да лежи до мен, рев и писъци.  Обичам ги безкрайно и ми е мъчно, но наистина вече не издържам от болки и преумора. Някой има ли съвет? Имам чувството, че това стана, откакто тръгнаха на ясла септември. Преди това спяха общо взето спокойно и безпроблемно в креватчета в съседна на нас стая при отворена врата.

# 57
Аз също имам близначки, на почти 4 са. И при нас имаше такъв период, малко след тръгването на ясла, към 2 годишни бяха. Не мога да дам съвет, аз също ги взимах и двете и не се наспивах. А и на работа ходех, бях много преуморена. Не знам колко продължи, но е на периоди. Все по-рядко се случва, вече са единични случаи.

# 58
И аз съм така, 6 ставане за градина и после работа. Наистина е тежко. Радвам се, ме е минало при вас, mona.

# 59
  • до най-прекрасния мъж
Дъщеря ми през декември става на 3, ходи на градина от септември. Преди също заспиваше сама, макар и в нейното легло, долепено до моето. Сега търси галене, ръчичка, поне добре, че не иска да спи при мен. Леглото е голямо, но на морето опитахме да спим на голямо легло заедно и аз четири нощи почти не спах, за да я пазя.
Дано отминават бързо тези моменти.

Общи условия

Активация на акаунт