Бързи въпроси и отговори деца- 8

• 21 742
  • 791
  •   1
Отговори
# 30
  • до най-прекрасния мъж
До здраво, като при възрастните.

# 31
Откъде купувате зимни ботуши/боти на децата?

# 32
  • Велико Търново
Аз поръчах от ССС, но и от обувки.бг съм вземала.

# 33
  • София
Откъде купувате зимни ботуши/боти на децата?
Онзи ден взех от CCC. Иначе Декатлон, спортни магазини, Дайхман.

# 34
  • София/Севлиево
Повечето обувки на малкия са от Амазон.Също от един местен детски магазин.

# 35
От КиК взимам втора поредна зима.

# 36
И от Лидъл има много хубави

# 37
Аз купих апреските на найк,доволна съм ,но очаквах да са по-топли

# 38
Първата зима за сина ми като ходещ купих такива https://kati-eshop.com/demar-detski-apreski-s-estestvena-valna-kenny-nd и от тогава само взимам по-големи номера, но точно от модела с връзки горе, защото затварят добре и сняг не влиза, а газене има много. Много са топли, не пропускат, гъвкави са и имат голям грайфер. Иначе в топлите зимни дни - а те вече повечето са такива - си карат с есенни боти, без подплата, евентуално мога да добавя допълнителна вълнена стелка.

# 39
  • до най-прекрасния мъж
Миналата зима взехме на ДД степ от босата серия, а за резервни апрески от Декатлон. Много бях доволна - топли, леки и удобни бяха на ДД степ. Декатлонските не пропускаха, но краката й бяха една идея хладни. За тази зима се оказа, че в местния магазин няма да зареждат от детската серия, а само от бебешката на ДД степ, което не ни устройва вече като номер.
В крайна сметка взехме от ССС на Ласоцки апрески с топла подплата и от Декатлон още едни по-ниски водонепропускливи топли боти. За тях съм приготвила и вълнена стелка при нужда.

# 40
  • София
Blue, а от къде взимаш малки номера вълнени стелки? Малкият има едни супер подходящи за мокро време боти, но с тънка подметка и ми се иска да са му резервен вариант и само за стелка се сещам да го уплътни

# 41
Нашите боти са също с тънка стелка ,сподели наистина от къде ги взимаш вълнените

# 42
  • до най-прекрасния мъж
Ще изрежа от големи. Малки и аз не намерих. Наличните не зная от къде съм ги купувала, намерих ги, докато разчиствах апартамента. Иначе, миналия ден видях големи в Кауфланд, а в една ФБ група се коментираше, че и в ДМ са пуснали.

# 43
В Лидл също пускат по това време. И по разни магазини тип 1 лев също има. Изрязвам и аз от по-големи номера.

# 44
....

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 12:37 от Vicky_P

Общи условия

Активация на акаунт