Бързи въпроси и отговори деца- 8

• 21 739
  • 791
  •   1
Отговори
# 15
  • Terra incognita
Помощните колела за детски велосипеди не стават за високи такива, все пак профилът на джантата е друг. И за да те окуража ще ти кажа, ме аз се научих да карам колело на стари години, бях около 27- годишна. Нужно ти е нормално колело, подходящо за височината ти и широк терен. С повече упоритост и желание ще се научиш ☺
Момичета, ще ме изтрият, ама кажете
Мога ли да сложа помощни колела на колело за възрастен и да се уча да карам на 40? Помощните колела ще ме издържат ли?

# 16
Hope, да, то аз затова ще го запиша, защото става задължително... Но искам направо на подготвителна , не градинска група.

# 17
  • София
Разпитай за подготвителната в градината какъв е режимът. Вероятно е нещо полудневно и ще е до обяд. Принципно часовете са сутрин, но виж за конкретната градина.

Аз бих записала в училището (само виж от колко годишни може). Със синът ми го обмисляме, но към частно училище и може да е чак в годината, която прави 6г.

# 18
В училище ако е същата учителка,няма да го запиша, защото е истеричка и има много оплаквания вече. Но ако е друга, също мисля, че като цяло е по - добре. Но ако се наложи в ДГ, искам да съм наясно трябва ли да спи на обяд или има друг вариант. Явно навсякъде е различно..

# 19
  • до най-прекрасния мъж
Моето дете е в първа група. По принцип спи, но сега в градината, не иска да спи. Слагат я с другите деца и си лежи. Понякога заспива, понякога не. Стига да не пречи, няма проблем.
За предучилищна в училище може да се запише детето в годината, в която навършва 5. Ако е такъв случая, попитайте на място в училището. Мисля, че записването става на място, не е чрез електронната система.

# 20
Каква възглавница е подходяща за дете на 1г7м? Има си тънка тип чаршаф, но постоянно завзема моята и ми се иска да му купя друга.

# 21
Без възглавница е най-добре май на тази възраст

# 22
на тази възраст фурлакис ни препоръча една с меморипяна (от ортопедика.бг), но само ако детето желае. ние сменихме 'бебешката' (която използва след 1.5) чак на около 3, ако не се лъжа.
сега използва една ниска от икеа.

# 23
  • София/Севлиево
Давали ли сте зелен чай на 3-годишно?Без да прочета дадох на дребния да пие от новият ми чай и чак след това видях,че е зелен...
За възглавница -леля му още като новороден му подари някаква от Англия, която ползваме от около 1,6 години.Съвсем нисичка и му е удобна.

# 24
от веднъж пиене на зелен чай нищо няма да му стане.. едва ли е изпил кой знае колко. просто проверявайте друг път. моят звяр не пие често чай, но заради нея съм взела и плодови без истински чай в тях.

# 25
  • София
Най-много да лудува повече и да не иска да спи от кофеина.

# 26
  • София/Севлиево
Спа цели 3 часа на обяд,но имаше разхлабващ ефект, което при него е добре дошло.

# 27
Здравейте!
Бяхме на зъболекар ,обаче само бащата остана на прегледа мен ме изгониха отвън. Бащата не е питал за това аз да питам тук. 2 кариеса има на левия и десния кътник,съвсем малки точки та въпроса ми е дали сте наясно целия зъб ли се дълбае за да сложат пломба или само където е дупчицата

# 28
  • до най-прекрасния мъж
Защо целият? Почиства се до здраво и то ако вече зъбът е за правене. Ако са само точки, може и въобще да не се прави сега, а да се следи.

# 29
Казаха ,че ще го правят ,но било в начален стадии и е буквално една точка за това не ми е ясно целия ли ще го работят или само точката

Общи условия

Активация на акаунт