💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 863
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 745
  • BG-DE
Много нагласена победа на Мишето, да бяха я пратили директно на дракона 🥴 Виктория беше страхотна.

# 2 746
Ще хапнем обилно. 😅😅😅

# 2 747
Нали Минка и Виолета, казаха че са изяли само 2 парчета. Явно това са техните остатъци 🤣

# 2 748
Аз ако бях гладувала 2 седмици като тях, още на плажа щях да й видя сметката на пицата
 😆
Тя беше гореща и затова я ядоха по тъмно!

# 2 749
Моника капитан? Ами дано е елиминационна тогава.

# 2 750
Цецо и Гатьо май започват да усещат какво им беше на Радо и Рълев.

# 2 751
Хахаха ГатЮ едно такова парче пица се дава на едно- две годишни деца. Ще падня с него. 🤣🤣🤣

# 2 752
В понеделник май пак ще се изпопребиват.

# 2 753
  • Буркина Фасо
Аз ако бях гладувала 2 седмици като тях, още на плажа щях да й видя сметката на пицата
 😆
а договора ???
ще ядеш когато оператора е готов за снимки и когато си си научила репликите.

# 2 754
Нещо ще става при Амазонките. Момчетата не са доволни.

Таз пица само на мен няма да ми стигне 😃  само ги раздразниха с по едно парче.

# 2 755
Чисто стратегически сметнах, че няма да загубят, мислейки какво ще се случи с племената. Поне веднъж да позная нещо.

# 2 756
  • София
Нещо не разбирам какво толкова са се наострили мъжете срещу амазонките? Пак ли е подвеждащо промото?

Радвам се, че хапнаха иначе, макар че тази пица е малка за тях. Обаче ми прави впечатление, че мъжете все питат за Тедито, както каза Гатьо сега. И Цецо я беше оценил при една от битките. Не разбирам защо няма никакви синхрони с нея?!

# 2 757
Тези ‘награди’ са още по-голямо изтезание.  Сухи луканки без хляб на гладно, сега пък по едно малко парченце на прегладнели хора. С този въглехидрат само ще се почувстват още по-гладни, отврат. Не знам как не ги е срам…

# 2 758
  • Пловдив
Много минорно настроение, въпреки победата, въпреки пицата.
Притихнали и полвинчати са всички.

# 2 759
  • София
Според мен момчетата недоволстват, защото са искали капитанството и не им е дадено. Явно капитан пак ще е жена и са се ядосали. Друга идея нямам, защо са така наострени.

Общи условия

Активация на акаунт