💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 931
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Sofia
Има хиляди начини, както и професионалисти, на които това им е работата. Въпрос на мисъл и желание, и пари разбира се.

# 2 941
# 2 942
  • София
Наградата за участниците, които не са спечелили 100те хиляди е един пиар. Искат са станат известни, започват да ги канят при Гала, при Рачков, в Черешката, стават по-разпознаваеми, което им носи дивиденти в бъдещ период..С инфлуенсърство или рекламиране на собственият им бизнес.. Дали добре са се представили или не..няма лоша реклама.На това залагат.
И на мен ми се струват доста травматични игрите, не бих си го причинила, но щом те знаят какво ги очаква, защо са се записали..Една по-сериозна травма, може да се отрази на живота им за години напред и за лечението й да вложат много средства, което в случая няма как да се покрие. Те си знаят и всеки сам си пренеця,  както е модерно да се казва.

# 2 943
  • София
Сега гледам записа, когато решаваха на кой да заложат, се оказа, че почти всички се познават от преди и даже някои заедно тренират.

Имам предложение, Димо  да минава поне  женските битки , но да ни показват как се справя дървения философ.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 13:30 от Тайна

# 2 944
  • София
Хахаха Grinning

# 2 945
Сега гледам записа, когато решаваха на кой да заложат, се оказа, че почти всички се познават от преди и даже някои заедно тренират.

Имам предложение, Димо  да минава поне  женските битки , но да ни показват как се справя дървения философ.
Димо е водещ. Нито измисля битките, нито прави трасетата, нито пише сценария. Казва това което му е написано. Изкарва си заплатата, човека.

# 2 946
Има хиляди начини, както и професионалисти, на които това им е работата. Въпрос на мисъл и желание, и пари разбира се.
А тук липсват и двете, а третото се спестява. Rage В спорта сигурността на състезателите е издигната в култ. Променят се правила, параметри, писти напр. във Формула 1, с идеята да се опазят състезателите живи и здрави. А тук продукцията си измива ръцете с подписа на участниците, че при травма или смърт остава за тяхна сметка и продукцията не носи отговорност. Всичко  е оставено в Божиите ръце и не си мръдват пръстта, което е престъпно и нечовешко.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 14:04 от sineva 1

# 2 947
С Гатьо се засякохме в един ресторант. С децата сме след мач. Не отказа на нито едно дете или родител. Поговори с всяко от тях. Усмихнат и възпитан. 🤷♀

# 2 948
Значи Викито е водолей. Така си и мислех според представяниго й. Има шанс с Момчил или с Калоян да се харесат. Огнените мъже си падат по въздушни жени 😃😃😃
Гледам малко зодии останаха неразкрити. Никой ли не знае зодията на Ива. Има нещо скорпионско или везнишко там.

# 2 949
Скрит текст:
Хаха, сезон 2 бе скандален. Освен с култовите си образи (Ники майонезата, Катя и абстиненциите и, Алекс лудия, Тошко шак шак и т.н.) имаше и безследно изчезнали участници.
И най-откаченото племе в историята - култовите Рибари

Първо фехтовача Пламен се изплаши и си тръгна след като Тошко го заплаши, че ще го напердаши.
Дракона (лидерът на Рибарите) си би камшика като просто си тръгна без да известява никого.
Мая (пак от Рибарите) изчезна безследно. Легендата гласи, че все още я издирват из Странджата, като даже ще бъдат привикани на помощ и детеквитите Филип Чанов и Миа Язова от Дяволското гърло...
Ивайло пилота разбра, че ги правят на маймуни и видимо симулира срещу Джералдин и на практика се самоелиминира.
Хубавката и скандална Ивана напусна по здравословни причини.
И разбира се всички помним какъв цирк сътвори Ники майонезата в дуела си срещу Катето, където демонстративно спря да играе и не спря да кълне продукцията, хаха.
[/spoiler]
Вторият сезон наистина беше култов. Satisfied Бях позабравила някои от изпълненията. Дяволо, много си паметлив.
Вън от съмнение най-забавния сезон, комичните моменти бяха безбройни. А Ники майонезата е най-колоритния персонаж форевър. SatisfiedSatisfied
С тази поразяваща уста, цветист речник и неповторими монолози просто избиваше рибата. Истинска "врява и безумство" създаваше не само сред Рибарите! Неповторим просто. Nerd
Ще е непростимо, ако не успеят да го навият да се пусне отново. Заслужава си  един тлъст хонорар. Рейтингът ще удари тавана. Всички сме фенове на силните атлети, които участват, но и тази непринудена комичност не е за пропускане. Nerd

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 14:38 от sineva 1

# 2 950
С Гатьо се засякохме в един ресторант. С децата сме след мач. Не отказа на нито едно дете или родител. Поговори с всяко от тях. Усмихнат и възпитан. 🤷♀
Абе усещам аз, че е на път да ни стане любимец, ама дано не го изпидуркат скоро.

# 2 951
Чета много мнения , че Фифо бил прецакан от Джаф и компания и не мога да разбера... Аз сигурно гледам други игри . В моя телевизор Фифо е на финал и продукцията в лицето на слипа го подхлъзва. Ако е бил прецакан от тях , май нямаше да стигне финал.🤔🤔🤔 Да не говорим , че той е реалния победител за по-голямата част от зрителите. ( Моя е Гого, но това е друга тема.😉)
И затова ми е много интересно, как други играчи застанали на пътя му биват оприличавани , като  неприятни, мижитурки, подлоги ... То това звучи все едно е трябвало да няма сезон 4, а още след първата битка на Фифо да му връчат чека. Като цяло не е лоша идея, ноооо тогава такива дребни душици като мен нямаше да могат да се насладят на цялостното майсторство на арената на участници ,като самия него, Гого, Жорката, Валери, Мишето, Мани 2.0 и... т.н. Нямаше да можем да видим красноречието на Гената, борбения дух на Фейгин, бруленето на джанката на Цецо, забавните моменти с Зори...и... Разбирам, че има зрители които гледат на ИВ, като ББ на плажа и самите игри не ги вълнуват, за тях е по- важно динамиката в племената, скандалите и социалната игра. Но за такива ,като мен случващото се на арената е по- увлекателно и затова аз лично се радвам , че Фифо беше номиниран постоянно ( след като свърши сезона , разбира се )  и успях да се насладя на играта му. 😁

# 2 952
Дяволо, тази🌹 да не е от теб. Simple Smile

# 2 953
# 2 954
Много са сладки Фейгин и Жоро. Радвам се, че са още заедно и очевидно си се обичат и добре си живеят.

Общи условия

Активация на акаунт