🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 807
  • 793
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Вече става трудно за гледане. Поне за мен. И супер безинтересно. Имам чувството, че тази година на финала вотът ще е наказателен, вместо положителен. Мъжете, които са силни и имат какво да покажат не могат да се изявят от Петър, Кенан, Станислав, които превземат цялото ефирно време. Гледа ми се битка между Петър, Георги (по-младият от Елбетица) и Сергей например и Коко, Павел и Иван. Това би било зрелище и интересно за зрителя. Както миналата година беше дела между Гуспата и Калин. Мисля също, че женските дуели биха били по-интересни като се стигне до равностойни участнички. При мъжете, на този етап, е мъка на моменти да гледаш как хора с наднормено тегло се съревновават с далеч по-млади и добре сложени участници.
ПП. Прави са, че Петър със стратегията си на лидер, ще изгони жените докато се осъзнаят какво се случва. Тактиката му вече работи - Моника е аут, а беше голяма любов там.

# 556
Тъй както ги подценяват червените бият така че да продължават. 😄. Зелените жени са глупави до една да вървят по акъла на петър. Колкото по рано се махнат от него по-добре, но едва ли.

# 557
Съгласна съм с И&А. Кенан пак да сипва, дори в извинение. 😅

# 558
Абе какъвто и да е Петър, го предпочитам в пъти пред човекоподобните екземпляри от червените

# 559
+1 глас в подкрепа за Петър за сметка на гнома Станислав, Кенан бей и Бат’ Жоре. Петър има и речник, за да е интересен, бърза мисъл за адекватна реакция и капацитет да побеждава. Жените имат нужда от водач и намират такъв в лицето на Петър. Аз не виждам кой от другите мъже може да предизвика и интерес, а и да поведе отбора.

# 560
  • София
Едно от малкото предимства на ТАЗИ продукция, този сезон, е - че все още никой не се е пребил. Но каста, динамиката, даже посланията ви, на вас двамцата, повечето са в бидона за джибри. (Някак по-аграрно да го кажа.)

# 561
Не го предпочитам Петър пред когото и да е, почти на едно ниво ми е с Кенан, мега противен.
Канатица все още ми е по-симпатичния отбор, изключвайки Кенан, Хорхе и донякъде Иванка.

# 562
Петър според мен няма да стигне финал.

# 563
  • София

Фермата - сезон 9, епизод 15
/2023/09/27/

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 22:20 от Mari_Mar

# 564
  • София
Мъжете, които са силни и имат какво да покажат не могат да се изявят от Петър, Кенан, Станислав, които превземат цялото ефирно време. Гледа ми се битка между Петър, Георги (по-младият от Елбетица) и Сергей например и Коко, Павел и Иван. Това би било зрелище и интересно за зрителя.
Искаш още почти в началото да гледаш дуел между силни играчи, които могат да продължат и да направят по-интересна останалата част от сезона, та един от тях да си тръгне, за да се "наслаждаваме" по-дълго на Кенан, Хорхе и Станислав? Аз не бързам.

# 565
  • София
Мъжете, които са силни и имат какво да покажат не могат да се изявят от Петър, Кенан, Станислав, които превземат цялото ефирно време. Гледа ми се битка между Петър, Георги (по-младият от Елбетица) и Сергей например и Коко, Павел и Иван. Това би било зрелище и интересно за зрителя.
Искаш още почти в началото да гледаш дуел между силни играчи, които могат да продължат и да направят по-интересна останалата част от сезона, та един от тях да си тръгне, за да се "наслаждаваме" по-дълго на Кенан, Хорхе и Станислав? Аз не бързам.
Никъде не съм написала, че искам да се наслаждавам по-дълго на Кенан, Хорхе и Станислав, моля, да не вадите думите ми от контекста! Единственото, което искам, е да ми е интересно.
За мен е обидно като зрител, че тези хора изобщо са в каста на предаването и им се дава време в прайм тайм. Но това, че те са такива, не ми прави по-приятен за гледане Петър например. Еднакво неприятни са ми и обидите на Кенан, и контрола на Петър, сякаш жените в отбора му са малоумни и той на всяка цена трябва да ги води. Вече все по-често превъртам или превключвам каналите по време на предаването.

# 566
Georgio1234 и марулета мойте уважения, но явно не сте забивали  много пирони.Казвам ви го като човек с хиляди забити пирона, не се криви туку така 6мм пирон. Ударите на двете не бяха кой знае колко различни

Моите уважения, но и аз съм забивал хиляди пирони. Също съм и учил хора как се забиват, така че знам какви са грешките.

# 567
От Елбетица винаги избират по-слабите и болните за конкуренти. Ами не е спортсменско.

А какво е спортсменско ?
Слабите, болните и куците да са на финала ли ?

# 568
От Елбетица винаги избират по-слабите и болните за конкуренти. Ами не е спортсменско.

А какво е спортсменско ?
Слабите, болните и куците да са на финала ли ?
Спортсмеско е да се даде шанс на контузените да се възстановят и тогава да ги дръпнат на битка. Предни сезони самата продукция им даваше имунитет, сега са решили да го оставят на съвестта на участниците, а последната явно е сладко заспала.
В тези формати един е победител.
 Останалите могат да спечелят симпатии на публиката или да се покрият със срам. Ако си интелигентен ще играеш с чест да си спестиш срама и хейта и да си спечелиш уважение.

# 569
Аз на мястото на Петър щях да им искам всяка седмица списък с всички сакати, болни, дърти, дебели и тн.

Освен Коко и Нанси в тоя отбор всичките са все разни недъгави и нещо им има.

В заключение, за да сме достойни популисти преди да ги избираме трябва да изчакаме куците да проходят, болните да оздравеят, а Жорката и Кенан да отслабнат.Joy

Общи условия

Активация на акаунт