Лази, сяда и пристъпва вече, МАЙ-ското човече!

• 15 328
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
и дни...по този повод отказва да яде с лъжица..та сме предимно на АМ...а и от него си оставя
Много исках да пиша....обаче забравих какво....за кое...и т.н.
Отивам да си играем...после пак
Айде, бе Вики, не е прилично да изчезваш така  Wink поне някоя среща в сряда да беше уважила!

Кейт, дано всичко мине по ноти довечера! То и от бабата зависи, че ако е някоя мрънлива като моята свеки - все не можеш да й угодиш  Tired Честит ви осми месец!

# 76
  • София

относно високата температура-при димана беше същото и за това ни приеха в болница-беше вирус и няколко дни по-късно започна малко да кашля и да има хрема-оправи се с витамини и чай от лайка.от както е започнало да застудява й давам едни комбинирани витамини които имат и съставка за апетит.

Крейзикити, моля те да споделиш какви са тези витамини! Praynig Аз ужасно се страхувам от тези гадни вируси и бацили, още повече, че вкъщи доскоро беше леж от болни... Дано малчо да оттърве кожата. Praynig Praynig Praynig А като питах на дк - то дали нещо може да пие бебко превантивно и за засилване на имунната система ми казаха, че на бебе нищо не може да се дава, нямало готови витамини, освен вит. С, но не било препоръчително...  Shocked

Кате, опасна фога е Килиан! Laughing Да ти е жив и здрав, сладкия пъргавелко. Heart Eyes И честита му месечинка, както и на красавица Миа! Hug

Ако знаете само как ви завиждам (с риск да се повторя) за буденето нощем за цица Sad, напомня ми за добрите стари дни, ама ние нещо се правим на големи и не искаме мама и това си е. Спи си по цяла нощ вече над една седмица, едвам го прилъгвам да цокне колкото за идеята, сутринта над 20 мин се борихме и така и не успях... Но да не ставам банална. Здраве да е - това е най - важното. Hug

Хубав ден!

# 77
  • София
Честито на месечковците, най-вече на Килиан, Кате ще ме прощаваш ама съм влюбена в твоя син. Crazy Heart EyesТо бива, бива сладур, ама той прекали, да му изпапкаш сладкото дупе!
Честито и на Съни на Гвендолин, той ми изглежда един такъв мъничък и сладичък, въобще всичките ни бебчовци са големи бонбони!

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 11:09 от Aннa

# 78
  • Бургас
Честит 8 месец на Килиан и Миа! Катя, ми тя твойта лесна, Килиан се къпе вече сам, ако го научиш и да се облича не ти трябва някой да го гледа.
Руми, снощи броих - 240 мл АМ при нас са около 280 глътки. Понякога обаче не успява да влезе хубаво въздух в шишето и гълта по-малко, та може наистина 1 глътка да е 1 мл.
Ох, и аз съм в отбора на висналите цици  Cry, май никога няма да се стегнат вече.
Иночка и мен ме заинтригува това мюсли, кажи каква марка е?
Tan4uka как сте, има ли още температура?

# 79
А ние пък днес правим 9 месеца! Hug

Здравейте на всички! Честито на празнуващите!  bouquet

Черпим ви виртуално и ви желаем хубав ден!! Simple Smile

# 80
  • Пловдив
Добрютро!
Честита месечинка на красавица Миа, Асен-Александър и Килиан   bouquet

Току-що се връщам от сергията с вестниците с новото "Моето бебе" и да докладвам, че ни няма снимката вътре  Cry Confused А това мислех да е другата изненада за вчерашната рожденичка... но карай - имаме си я на живо. Дон Тони на Духи-Пухи обаче е там и е много сладък  Laughing
Обаче ще ви издам, че една друга мама от нашите я  има и даже цял разказ за раждането са й публикували   bouquet

# 81
  • Варна
ЧЕСТИТИ 8 МЕСЕЦА НА МИА И КИЛИАН И 9 МЕСЕЦА НА АСЕН-АЛЕКСАНДЪР!!!! САМО УСМИВКИ ДА ИМА ПО ЛИЦАТА ИМ!!!!

Кате, Килиан направо ме изумява колко много обича водата. Аз на моя синковец ако му пръсна така вода с душа в устата и като почне да ми въздиша, все едно ще се удуши. Няма да ви казвам как си плакнем косата, то са едни процедури да не ревне.....

Миа много вкусна лъжичка си има  Heart Eyes

По тоя повод, Мимозка, какво чакаш? Няма ли да ни покажеш Жулката, скоро не сме я виждали  Crossing Arms

Ние пак умилостивявахме данъчни инспектори тази сутрин с Максимови усмивки  Mr. Green ха да видим сега доволен ли ще е като му занесем документите  Mr. Green

Много гаден дъжд тука. Макси държеше чадъра докато прибягвахме, много му се хареса нещо. Дано спре да вали. Поне сняг да беше, че вирусите да умрат....

# 82
  • София
Здравейте Честито на месечинки те да растат здрави и усмихнати  bouquet  bouquet  bouquet
Ние си похапве ме 4 пъти
закуска - попара с 1 сухар и 2 бисквити +сирине и масло заляти с чай от шипки
обяд - пюре зелечуково или местно + 1/2 жълтък
следобяд- каша или кисел и други плодови.
вечер АМ 210мл.
Понякога м/у храхенята ядем банан или друг плод
Bubble- не се притеснявай  Naughtyза бюста в началото увисва но после пак горе -долу се поизпълва поне така стна с мен и след двете раждания. Peace
За висока температура мойто Джипи ми е казал свещички ,а когато нищо не помага  кърпа напоена с вода и оцет се слага на свивките (под мишниците и прикрачетата ) действа безотказно .
Хайде чао ,че съм ги оставила  двете да се гледат та незнам каква магария са направили то поскоро каката  ги измисля а Дани само я следва по петите Joy Joy Joy
А Болничките побързо да оздравяват  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 83
  • Пловдив
Забравих одеве да благодаря на Крейзи от името на мама, че я подмлади с 10 годинки  Mr. Green   bouquet
За купона снощи... всичко беше чудесно (мама щеше да припадне като видя приятеля си на вратата  Mr. Green ), с изключение на факта, че сестра ми така и не благоволи да дойде, защото се били скарали нещо с майка преди няколко дни  Confused Това помрачи малко настроението и на мама й стана доста криво... дори не беше я поздравила цял ден... Опитахме да й звъним поне 50 пъти, но не си вдигна телефона  Sad
Такива ми ти работи... някои хора дълго ги държи пубертета  Crossing Arms

# 84
Честито на месечинките!

И нас ни има в списанието  Flutter

# 85
  • София
и аз чакам татито да ни донесе списанието, а междувременно ето ни и нас: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1040392.jpg

# 86
Ей,сега ще ме накарате пак да слизам до долу-че щом толкоз май-чета има в списанието..............
Кате,клипа е страхотен....направо си умрях от кеф, а Иво от смях докато го гледахме...........но това настрана-наистина ти е много напред с материала синчето....браво......
Олче,ако толкоз ти липсва нощното кърмене-заповядайте у нас-аз ще спя с Вели,пък на теб ще ти предоставя възможността да обслужваш Иво...но да не кажеш  Stopна 123456път в който се събуди да цока
Бъбълче-от три дни забравям да ти честитя новата кола-със здраве да си я караш.....а за бюста-имам една идея-забременяваш пак и поне още една година ти гарантирам перфектни цици Mr. Green..............ааааааааааа,не разбрах защо,ама линка дето си го дала е към тая тема...а аз чаках снимки да гледам

Честито на месечковците......да са много здрави и да слушкат мамите..........
Аз пак ще давам цица,че негово величество нещо почна да ми рови под жилетката..........пък одеве ми повърна от преяждане и сега ще има разтоварващ следобед..........

# 87
Още сме с висока температура,ама то си е грип,защото ходихме при педито и тя така каза.Може би високата температура ще е три дни.Но вдига,сваля и сега пак е така.С 39.6 градуса.Стискайте палци по-бързо да мине.

# 88
  • Русе
   Честита месечинка на Миа, Съни и Килиан! Да растат здравички и да слушат мама и тати!
    Ние сме добре, преминаваме към нов режим-Дарито спинка само веднъж на ден, но пък вечер заспива по-рано-най-късно в 22 часа. Спряха нощните хранения и пак сме на 4 пъти дневно, но вече отказва АМ-то Sad Сутрин яде кус-кус или попара, на обяд-супа и пюре от кухнята, следобед-крем/кисел пак от детска кухня и вечер-каша/бисквити с АМ. Шишето за мляко само като го види и се разплаква, иска вече само с лъжичката да се храни. НО продължава да плюе всичко, което не е пасирано Cry Давах й да се учи да гризка бишкоти на Плазмон, но по-голямата част я омаза по дрехите и лицето си ooooh!
   Ванилка, гледам, че имате като нашата проходилка, каква е мелодийката? Нашата свиреше Ламбада, но батериите се изтощиха. Татито отказва да ги сменим, станали сме алергични вече към този хит Crazy
   Специални благодарности на Гвендолин, че ще се видим утре във вестниците!

# 89
олче витамините се казват киди и се пият веднъж на ден по 5мл преди  закуска или обяд.струват около 13лв и стигат за 20 дни.като ги давам не давам нито вит.Д нито жълтък просто защото имат всичко.ако те интересува още нещо питай Hug

Общи условия

Активация на акаунт